Jinzi -ruoka: Jinzai rakentaa jälleen kolmen vuoden kuluttua

3 min read

00:51
Red Net Moment News 19. huhtikuuta uutiset(Toimittaja Zhang Xinxin Guo Yaqian) ”Mitä uusia tuotteita suunnitellaan käynnistävän vuonna 2024?”
Jinzai Food piti 19. huhtikuuta vuoden 2023 vuotuisen osakkeenomistajien kokouksen.
Jinzi Food 2023 osakkeenomistajien yleiskokous.
Vuonna 2023 se on vuosi täynnä hyviä uutisia Jinzai Foodille: Se myy paremmin ja ansaitsee enemmän.Kuluneen vuoden aikana Jinzai -ruoka saavutti 2,065 miljardia yuania, 41,26%: n vuoden lisäys; Tulos 186 miljoonaa yuania, kasvu 64,49%vuoden aikana.
Tämä tarkoittaa, että Jinzai Foodsin onnistuneen päättymisen jälkeen ”kolmen vuoden kaksinkertaisen lisäys” -vaiheen tavoitteen jälkeen listautumisen jälkeen onnistuneesti ja tulot ja nettotulos ovat kaksinkertaistuneet ensimmäisestä listausvuodesta (2020).
Kaikki nämä kasvut
Vuosikertomus osoittaa, että Jinzi -ruoka harjoittaa pääasiassa kiinalaisten vapaa -ajan ruokia, ja keskittyy edelleen korkealaatuisiin proteiinien terveellisiin luokkiin, kuten satunnaisiin kalatuotteisiin, siipikarjatuotteisiin ja soijatuotteisiin.
Raportointijakson aikana pääluokat ovat saavuttaneet nopean kasvun. Niiden joukossa satunnaiset kalatuotteet, siipikarjatuotteet, soijatuotteet ja vihannestuotteet ovat suorittaneet myyntituloja 1,291 miljardia yuania, 452 miljoonaa yuania, 217 miljoonaa yuania ja 72 miljoonaa yuania , vuosi -vuodessa vastaavasti, vastaavasti, vastaavasti, vastaavasti 25,87%.
Niiden joukossa siipikarjatuotteet johtavat muita luokkia.Vuotuiset tulot olivat 452 miljoonaa yuania, ja siitä tuli yhtiön toiseksi suurin luokka.Tämä viiriäisten munien käynnistämä viiriäismuna -luokka saavutti ensimmäisen vuoden aikana yli 300 miljoonan yuanin vuotuisen myynnin ja hyppäsi yhtiön toiseksi suurimpaan tuotteeseen.Vuosikertomus osoittaa, että yhtiön viiriäisten munien vuotuinen suunnittelukapasiteetti on rakenteilla 16 000 tonnia ja 8000 tonnia tuotantokapasiteettia.
Sen suurin yhden tuotteen kalatuotteet johtavat edelleen markkinoita.Vuosikertomuksessa mainittiin, että kalatuotteet saavuttivat tuloja 1,291 miljardia yuania vuonna 2023.Kaiken kaikkiaan vuosina 2017-2023 Jinzi -elintarvikkeiden ja satunnaisten kalatuotteiden myyntiasteikko sijoittui ensin satunnaisten kalatuotteiden alalla.
Vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Jinzain ruoan nousun vauhti jatkui.Vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä Jinzi -elintarvikkeiden nettotulos kasvoi 80,00%-100,00%vuoden aikana.
”Rakenna myös jinzai”
Kolmen vuoden lisäyksen onnistuneen suunnitelman jälkeen Jinzai Food avattiin jälleen avaamalla uuden kierroksen ”Jinzai rakentaa kolmen vuoden aikana”.
Energiaruoka on aina noudattanut suurten yksittäisten tuotteiden strategiaa. noin 1,3 miljardia yuania.
Seuraavan kolmen vuoden aikana, jos haluat suorittaa läpimurron 2 miljardista 4 miljardiin, se tarkoittaa, että Jinzi Foodin on myytävänä 1,3 miljardia yuania vuodessa seuraavan miljardin tason tuotteen luomiseksi.
”Miljardin tason” potentiaalinen iso yksituote jinzai muna -pyöreä viiriäinen muna, kaksi ”kaksisataa miljoonaa” lujuutta yhden luokan kuivattuja papuja ja kuivattua lihaa ja ”100 miljoonaa” yhden luokan Konjac -tilaa.
On kuitenkin erityisen syytä mainita, että Jinzi -elintarvikkeiden nopean kehitysprosessissa se on myös halukas jakamaan kehitystulokset sijoittajien kanssa.
Vuonna 2023 Jinzai -elintarvike aikoo antaa osingon 3 yuanista (mukaan lukien vero), joten osinkojen kokonaismäärä on saavuttanut 374 miljoonaa yuania (osinko mukaan lukien) sen listaamisen jälkeen, ylittäen huomattavasti IPO: n keräämät varat.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author