Päivittäinen päivittäinen rajatutka: Business+Tourism+Cross -Border E -Commerce+State -Omistettu yritysuudistus Nanjing Business Travel Kosketa päivittäistä rajaa

  Tämän päivän trendi: () Kosketti päivittäistä rajaa tänään, osakekannalla on päivittäinen raja 12 kertaa viimeisen vuoden aikana.

  Heterogeenisten liikkeiden syyt: 1. Yhtiö kuuluu valtion omistamille yrityksille, ja viime kädessä valvojat ovat Nanjingin kunnan kansan hallituksen valtion omistama omaisuuden valvonta- ja hallintokomissio.Yhtiön liiketoimintaan liittyy pääasiassa kaksi suurta osaa kaupallisesta kaupasta ja matkailusta.Kauppayritys on yrityksen perinteinen liiketoiminta, ja matkailuala on yrityksen muutoksen suunta.Sen päätuotteita ovat tekstiilit ja vaatteet, sähkömekaaniset tuotteet, kemialliset raaka -aineet, metallimateriaalit, matkailupalvelut, vähittäiskaupan tavaratalot.

2. 9. tammikuuta vuorovaikutteinen alusta Vastaus: Yrityksen matkailuyrityksen vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla oli noin 26%.

3. Vuoden 2020 vuosikertomuksen mukaan yritys tutkii kauppayrityksen online -muutosta.Cloud Canton -messujen ja online -live -myynnin kautta Alibaban ja muiden korkealaatuisten ristikkäisten E -Commerce -alustojen avulla perinteiset kaupan päivitykset digitaaliseen kansainväliseen kauppaan.Yhtiöllä on rajat ylittävä E -Commerce Limited Vast Company.

You May Also Like

More From Author