Zhengzhou, Huaxia International Fashion Week ja Oriental Cup -mallikilpailu

2 min read
Huaxia International Fashion Week ja Oriental Cup -mallikilpailu ovat viime aikoina päättyneet Zhengzhoussa.Tapahtumaa ohjasi Jinshuin piirikunnan kansanhallitus, Zhengzhou City, jonka suunnitteli Jinshuin piirikomitean propagandaosasto, ja jota tuki Jinshuin piirin kulttuurimatkailu ja urheilutoimisto.
Tämä kilpailu yhdistää monia lahjakkaita malleja.Kilpailussa mallit eivät vain osoittaneet upeaa X: n ilmaisua ja ammattitaitoa, vaan myös läpäissyt keskikokoisten tasangon muoti- ja kulttuurisen ilmapiirin muodin ja itseluottamisen kautta.
Oriental Cup -mallikilpailun suurimpien kohokohtien sulkemisjuhlat järjestäjäkomitea kokosi lähes 30 kaikkien aikojen supermallia ympäri maata. ”, Vancouver, Vancouver Henanin ikoninen sijainti, kuten kartano, Zhenghong City, Zhengzhoun muistiöljyasioiden kasvi ja muut Henanin ikoniset paikat ovat suorittaneet muotiarvoja ja flash -ammuntatoimintoja, jotka eivät avaa nuudelit.Tämä innovaatiomitta ei osoita mallien tyyliä, vaan myös integroi muotielementit Henanin historialliseen ja kulttuuriin, injektoimalla uutta elinvoimaa keskushallintojen nousuun luomalla kansallisen muotitoiminnan.
Henanin ammuntatoiminta antaa tällä kertaa malleja tunkeutua Henaniin ja tuntea tämän maan syvän kulttuuriperinnön. Hänellä on rikas historiallinen kulttuuri, mutta myös on myös muodikas viehätys, joka pysyy aikojen kanssa.
Ammunnan aikana eri muotivaatteisiin pukeutuneet mallit, Keski -tasangon ikonisten rakennusten ja kaupunkien ja kadujen välillä, ja käytti linssiä tallentamaan Flash -näyttelyn upea hetki.Zhenghong Cityn moderni kaupunkiilmapiiri, Zhengzhoun muistin nostalginen tyyli, kahden -seitsemän pagodan historiallinen epämääräisyys … jokaiselle paikkalle annetaan uusi muotikunta, joka saa ihmiset näyttämään valoisilta.(Wang Huan, Zhengzhou Cityn Jinshuin piirikomitean propagandan laitoksen kirjoittaja)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author