Xinhua View Point | kevät Guizhou Uusi tee johtaa uutta muoti elämässä

2 min read

10:01
Se sijaitsee Meitanin kreivikunnassa, Zunyi Cityssä, Guizhoun maakunnassa, 27 astetta pohjoisessa leveysasteessa. Se on myös ”ensisijainen sijainti 100 parhaan kiinalaisen teetä” Dajisinisin ja Wuyi Mountainin, Intian ja Wuyi Mountainin kanssa, Fujian.
Kevään teen aikaan teepuutarhat ovat täynnä silmiä.Longfengin kylässä, Xinglong -kaupungissa, melkein jokaisessa perheessä on teetä kylässä.Useimpien kyläläisten tuotanto ja elämä ovat vuosikymmenien ajan erottamattomia teestä.
Kevään tee -poiminnan kriittisessä vaiheessa teeteollisuuden kehitys on houkutellut suurta määrää ulkomaisia ​​teetä palauttavia työntekijöitä.
Paikalliset teeyritykset ovat kehittäneet uuden tavan teeteollisuuden kehittämiselle ”yhtenäisen hedelmöityksen, yhtenäisen trimmauksen, yhtenäisen ehkäisyn ja hallinnan, yhtenäisen poiminnan ja yhtenäisen hankinnan”.
Jiangkou County, Guizhoun maakunta maailman luonnonperintömaassa, on ”Kiinan Matcha Capital” maine.Jiangkou Countyn 30 000 hehtaarin matcha -tukikohdassa vähitellen lämpötilan noustessa teetä viljelijät ovat kiireisiä varjostusverkon avulla peittämään teepuun peittävän ohuen kalvon.
Kahden tai kolmen viikon ajan valon voimakkuus vähenee.Ja tämä on myös tärkeä ominaisuus matchalle, joka on erilainen kuin muut tee.
Guida Tongren Industrial Park -puistossa, joka on noin 20 minuutin päässä Chashanista, se on rakennettu maailman suurimmalla Matcha -monomeerien puhdistuspajalla, joka tunnetaan nimellä ”World Matcha Super Factory”.Noin 4000 tonnia matcha -tuotteita tuotetaan tehtaalla tehtaassa, jonka pituus on 278 metriä ja leveys 48 metriä, ja kuljetetaan kuluttajille yli 40 maassa ja alueella ympäri maailmaa.
Matcha -kakku, Matcha -jäätelö … Viime vuosina kaikenlaisista matcha -ruokia on nopeasti tullut suosittuja ja nuoret suosittelevat niitä.Guide -ryhmä ei vain siirry Matcha -kappaleeseen, vaan myös kiihdyttää Matcha -uusien tuotteiden kehittämistä, vain ”elävien” nuorten kanssa.
Matcha -tuotteiden tuotannosta Matcha -kulttuurin leviämiseen Guiya -ryhmä pitää myös erilaisia ​​teevaihtoja.
Kaupallisen jalankulkijoiden kadun kolmannessa kerroksessa vanhankaupungissa, Guiyang Cityssä, teetaiteilija Long Xiaoyun avasi täällä teetätaidetilan nimeltä ”Xiangye”.Saavuttuaan tähän ”piilotetulle vyöhykkeelle” vauraan liiketoiminta -alueelle, kaupunkialueet voivat myös ”hidastaa” täällä ja maistaa kaupungin uutta teetaidetta.
Tuottaja: Sun Zhiping
Valvonta: Zhang Pingfeng
Tuottaja: Li Jie
Koordinointi: Wang Jian
Ohjaaja: Liu Ruijuan
Toimittaja: Cui Xiaoqiang, Chen Yan, Luo Fei
Kopiointi: Tong Yizhou (harjoittelu)
Palatuotanto: Xia Yong
Tuottaja: Xinhua -uutistoimiston ääni- ja videoosasto
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author