Ji Rong Technology: Mitkä ovat segmentit Douyinin ruokatilin alalla?

Suurena kentänä ruokakategoriat ovat lähempänä käyttäjien elämää ja päivittäistä elämää, mikä liittyy läheisesti ihmisten elämään.Yhdessä lyhyen videotuotannon alhaisen kynnyksen kanssa, se ei ole vaikeaa. Siksi ihmiset, joilla on kodin keitetyt ruokia tai paikallisia keittiön keittokokemuksiaLaaja yleisö ja laajat ruokatarpeet ovat edistäneet tällaisten videoiden vaurautta suurissa lyhyissä videoalustoissa, kuten Douyin ja Kuaishou.Mutta tiedätkö, mitkä ovat segmentit Douyin -ruokatilin alalla?

Oman kenttäsegmentoinnin tyhjentäminen, tekijät voivat määrittää tilinsä etiketin sijainnin alussa.

Luojan määrittämä etikettipaikannus määrittää, mitä luoja tuottaa tulevaisuudessa ja sitä seuraavassa kaupallistamistilassa.

1. Ruoka -oppaat;

Ruoka -oppaat ovat yleinen tyyppi ruoan alalla.Tämän tyyppinen lyhyt video on yleensä suhteellisen yksinkertainen.

2. Maaseudun elämän ruoka;

Tällaisia ​​ruoka -oppaita hallitsevat yleensä maaseudun elämä, ja ne ilmenevät yleensä maaseudulla tai tietyllä pastoraalilla.Anna ihmisille paluuta.Kuvassa olevassa videossa päähenkilö oli vuorovaikutuksessa perheensä kanssa mainostaen samalla ruoka -oppaita juoni.Suurin osa ruokien valmistukseen käytetyistä materiaaleista otetaan myös paikalla ja paistetaan omassa vihanneskenttään.Tällaisten videoiden hauska ja arvostus ovat yleensä korkeammat kuin yksinkertaiset ruoka -oppaat.Tällä hetkellä tällaisella maaseudulla elävällä ruoalla on parempi tili, Li Ziyi on yksi tyypillisistä edustajista.

3. Iso vatsan syöminen lähetysvideo;

Verrattuna yllä oleviin ihmisten opettamiseen liittyviin videoihin, videotyyppi niin suurista vatsakingeistä on täysin kuin itseväki.Kuvassa olevassa videossa päähenkilö kohtaa useita tai jopa kymmeniä ihmisiä, sisältää korkean lämmityksen tai supermaisen ruokia tai nuudelit ja syövät ne hitaasti askel askeleelta videon etenemisen kiihtymisen myötä.Sisäisten uutisten mukaan näiden suurten vatsakuninkaiden lyhyellä videotuotannolla näyttää kuitenkin olevan ”oksentelu” ja ”väärennetyn syömisen muokkaaminen” heidän takanaan.

4. Tutustu myymälävideoon;

Suhteessa edellä mainittuihin elintarvikkeiden lyhyisiin videoihin, tällainen lyhyt video ruokapohjaisesta ruoasta on suhteellisen helpompaa.Tämän tyyppisellä tilillä on yleensä tiettyjä faneja ja todistavat, että heistä on tullut Douyinin asiantuntijoita. Sitten kun he menevät kauppaan, tee kaupan ruoka lyhyiksi videoiksi, lataa se Douyin -alustalle ja muut muiden kanssa. Fanit, jotka jakavat ja saarnaavat myymälän alennuksia ja todellisuutta, tämä on kauppa.Tällaisten lyhyiden videoiden kautta luojat voivat käyttää Douyin -ryhmän ostotoimintoa hyödyntääkseen rahaa ansaitakseen rahaa syömisen aikana.

5. kaikkivoipa;

You May Also Like

More From Author