"Bully Education" kyseenalaistetaan kuka Zhao Juing on?

Alkuperäinen otsikko: Havainto+丨 ”Kiusaamiskoulutus” kyseenalaistetaan kuka Zhao Juying on?

Anna poikien murskata rakastetut kätensä valmistetut kätensä, anna tytön heittää lelu -sarjakuviaan roskakoriin, väärinkäyttää tyttöä ”pinnallinen”, ”tietämättömyys”, ”naiivi”, asennus ja seuranta pojan huoneessa … nykyään nykyään , nykyään, nykyään, nykyään useita videoita, jotka ovat julkaissut sosiaalisen median tilit ”Zhao Juingin perheen koulutus”, ”Kotivierailu China” ja ”Zhao Juing Chat Education” ovat aiheuttaneet laajalle levinneitä kiistoja.

Netizens puhui käyttäytymistä käyttäytymismalleista.

Yllä olevan videon lisäksi toisessa tämän vuoden 17. maaliskuuta julkaistussa videovideossa Zhao Juying pyysi toista tyttöä heittämään monia leluja, kortteja, sarjakuvia jne. Toisen tytön pöydällä roskakoriin ja nostoihin Tyttö.

Lisäksi ”koulutusasiantuntija” rangaisi myös opiskelijoita ”epätäydellisen koulutuksen ilman rangaistuksia” ja pyysi vanhempia asentamaan seurannan opiskelijan huoneeseen.

Yllä olevan videon sivu osoittaa, että videosisältö julkaisivat ”Zhao Juying Family Education”, ”Kotivierailu China” ja ”Zhao Juying Chat Education”.

Yhden kirjanpidon esittely osoittaa, että se on vanhempien koulutusasiantuntija 33 vuotta ja vanhempi kielenopettaja 33 vuotta. -Ky -fold on taitava neljällä kielellä ”

Toisen sosiaalisen median alustan tilin ”Zhao Juying Family Education -luokan” sisältöllä on myös monia videoita Zhao Juingin ”kotikäynteistä” monissa paikoissa maassa.Yllä olevien neljän kirjanpidon julkaisema sisältö osoittaa, että Zhao Juyingin kotikäynteihin kuuluvat Chongqing, Jiangsu, Sichuan, Yunnan, Guangxi, Guizhou ja muut paikat.Mutta on mahdotonta tietää, veloitetaanko näitä ”kotikäyntejä”.

Vaikka yllä olevat videot ilmaistaan ​​tekstitykset, ”alaikäiset on julkaistu sen jälkeen, kun huoltaja on ollut suostumus”, mutta lapsen kasvoja videossa ei ole estetty.

Video laukaisee kiistaa.Jotkut netizenit sanoivat, että Zhao Juingin lähestymistapa ”on kiusaamiskoulutus ja nöyryyttävä koulutus julkiseen toteuttamiseen”.Jotkut netizenit sanoivat: ”Koulutus on inspiraatiota, ei valvontaa.” Koulutuksen tulisi olla viestintä lasten kanssa.

Jotkut netizens jopa kysyivät, että Zhao Juingy ei ollut videossa mainostettu eläkkeellä oleva opettaja, vaan ”ampui”.

Joten kuka tämä todennus on ”perheen koulutuksen asiantuntija”?

Gansu Jiaguan Cityn koulutustoimiston henkilökunta vastasi 6. toukokuuta vastauksena Netizensille julisteuutisiin, joiden mukaan Zhao Juingi jäi eläkkeelle kaupungin ala -asteesta vuonna 2023. Koulutustoimisto puuttuu tutkimukseen.

Toimittajan tutkimusyhtiö havaitsi, että Zhao Juying toimi lakimiehenä, Luzhou Midsummer Light Cultural Media Co., Ltd. Soveltamisala sisältää koulutuskonsultointipalvelut (koulutus- ja koulutustoiminta, johon sisältyy luvan hyväksyntä).Lisäksi toinen yritys, jonka Zhao Juingy työskenteli kerran, oli Peking Jinji International Education Technology Co., Ltd., joka peruutettiin vuonna 2023.

WeChatin julkisen tilin ”Midsummer Light Cloud Class” Midsummer Light Cultural Media Co., Ltd., Luzhou Summer Cult Culture Media Co., Ltd. Sekä opiskeluuran suunnittelu, korkean kestävän tapauskonsultoinnin ja korkean kesähalujen, talvileirien jne.

Zhao Juingy on toistuvasti kutsunut ”ei englantia” kirjoituksissaan, mutta on saanut todistuksen useista englantilaisista maista.Hän väittää olevansa kaksoisluennoitsija Yhdysvaltojen tehdastodistuksen varmennetussa perhekoulussa.Lisäksi hän on vanhempi psykologinen neuvonantaja Yhdysvalloissa SATIA: ssa ja Taiwanissa sijaitsevan Tong Yujuanin maalauksen vanhempi psykologinen neuvonantaja.Jo 15. syyskuuta 2017 peruutettiin psykologisen neuvonantajan pätevyystodistus.

1. tammikuuta 2022 toteutettu ”perheen koulutuksen edistämislaki” toteaa, että valtio ja yhteiskunta tarjoavat ohjeita, tukea ja palveluita perhekasvatukselle.Saman vuoden kesäkuussa henkilöstö- ja sosiaaliturvaministeriö ilmoitti 18 uutta ammattia, mukaan lukien ”perheen koulutuksen ohjaaja”.

Uusien ammattien syntymisen myötä jotkut yksilöt ja kauppiaat kohdistuvat perhekoulutuksen ”liiketoimintamahdollisuuksiin” päästäkseen perheen koulutuksen alaan.Kuten kaikki tietävät, monet niin kutsutut ”perheen koulutuksen asiantuntijat” eivät ole kykyä ohjata vanhempia suorittamaan perheen koulutusta. Ratkaise vanhempien kohtaamat vanhemmuusongelmat ja suorita tieteellistä ohjausta, mutta vahvistaaksesi ”pistemäärän” ensimmäistä näkemystä utilitaristisesta koulutuksesta ja kyvyistä.Tämä on ristiriidassa maan edistämää valtion koulutusuudistusta, samoin kuin perheen koulutuksen ohjausta.

Keskusverkon informaatiotoimisto antoi 28. huhtikuuta erityisesti ilmoituksen kahden kuukauden kuukauden erityisoperaation käyttöönotosta ”selkeän ja blow -laittoman tietojen ulkoisen ketjun”.Se huomautti selvästi, että pseudo -identiteettitaustan, kuten pseudo -koulutuksen, pseudo -kansainvälisten tutkimusten, ”terveyskurssien” ja rahoitustekniikoiden indusoimiseksi ystävien lisäämiseen ja ryhmän toteuttamiseen petos.

Wu Qiufen, Hefei Teachers College -professori, opetusministeriön ”kansallisen PEI -suunnitelman” työ ja Hefei -perhekasvatusyhdistyksen konsultti, sanoi, että perhekoulutus on tiede ja on erittäin ammattitaitoinen. Koulutusasiantuntija.Vaikka se olisi eläkkeellä oleva opettaja ala -asteella, se ei tarkoita, että sillä on kyky ohjata perhekoulutusta.Koulutuksen ohjaus ja kurinalaisuus ovat kaksi eri asiaa.

Viime vuosina vanhemmat ja yhteiskunta ovat kiinnittäneet yhä enemmän huomiota lastensa koulutukseen, ja kätevistä sosiaalisista alustoista on tullut myös ”erilaisten” perheen koulutuksen asiantuntijoiden ”” vaihe ”.Keskellä monet oivalluksen asiantuntijat ovat todellakin antaneet hyviä ehdotuksia, mutta eivät sulje pois mutaista vettä, jotka kulkevat liikenteen keräämistä ihmisiä.

Maan ”perheen koulutuksen edistämislaki” toteaa, että ”perheen koulutus vie Lindun kansalaiset perustehtäväksi” vanhemmat tai muut alaikäisten huoltajat ovat perheen koulutuksen pääkoulutus. , Alaikäisten arvokkuuden kunnioittaminen, suojaa alaikäisten yksityisyyttä ja henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tällaiselle ”perhekoulutukselle” tällainen ”perhekappale” on sanottava selvästi.Toisaalta kotimaani tulisi nopeuttaa ”perheen koulutuksen opettajan” miehitystä, eikä se voi sallia pseudo -perheen koulutusohjeita leviämiseen, pahentaen edelleen utilitaristista ja ahdistusta.Toisaalta alustan ja sääntelyviranomaisten tulisi vahvistaa tällaisten tilien eritelmiä ja edellyttää, että ohjaajalla on vastaava ammatillinen pätevyys.

Vielä tärkeämpää on, että vanhempien on ymmärrettävä, että perheen koulutus on koulutus. Lapsen hyvät tavat.Luottaen pelkästään yksinkertaiseen ja töykeän ”perheen koulutukseen”, sinulla ei ole varaa lapsesi tulevaisuuteen.

You May Also Like

More From Author