Star Fire Model Education, Hskust Xunfei 3 Uusia uusia tuotteita julkaistaan

3 min read

19. huhtikuuta ”Neljännessä koulutuslaitteiden akateemisessa konferenssissa” samana ajanjaksona 83. Kiinan koulutuslaitteiden näyttely, joka keskittyy keinotekoisen älykkyyden voimaannuttamiskoulutuksen tuottamiseen.

Xunfei Star Fire Smart Blackboard: Anna Blackboard siirtyä lennolle siirtymiseen opettaja AI -avustajaksi

Xunfei Fire Smart Blackboard on viimeisin tuote 2024 ”Xunfei Smart Window” -sovelluksen alla.Se on varustettu äskettäin päivitetyllä Star Fire 3.5 -kognitiivisella mallilla, joka integroi monimuotoisen ymmärryksen ja suosituksen, kaikki luonnollisen vuorovaikutuksen, virtuaalisen ihmisen avustetun koulutuksen, älykkäät äänityskurssit ja luokkahuonianalyysi, älykäs korjaus ja katsaus jne. Luokkahuone, anna Blackboard siirtyä lennolle työkalusta opettaja AI -avustajaksi.

Tuote toteuttaa älykkäät nauhoitukset ja jakaminen ”Star Fire Intelligence” -sovelluksen avulla, jolloin opettajat ja opiskelijat voivat tarkistaa luokkahuoneen tärkeimmät kohdat; ”Xinghuo Smart Pen” Innovatiivinen ihmiskoneella vuorovaikutus antaa opettajille mahdollisuuden mennä palkintokorokkeelle ja lähestyä opiskelijoita; On helpompaa opettaa.Star Fire Smart Blackboard on myös varustettu virtuaalisella ihmisen avustamalla opetuksella, jotta lapset voivat tutkia ja olla kiinnostuneempia uteliaisuudesta.

Xinghuo -opettaja -avustaja: Vapautuksen opettajien tuottavuus, inspiroiva opetuskuva

Starfire -opettaja -avustajan julkaisemisen jälkeen elokuussa 2023 se on palvellut lähes 10 000 opettajaa ja siitä on tullut välttämätön opetuskumppani opettajille ja ystäville.Tutkimussovellustiedot osoittavat, että opetuksen suunnittelun tehokkuutta lisääntyy 56%+, resurssien haku on 56%+ja kurssiohjelmien tehokkuutta paranee 64%+.

Tässä uudessa päivityksessä uudet matematiikan luennot, arvostelukurssit, tarkistuskurssit ja kurssiohjelmat.Uudessa kurssiskenaariossa Xinghuo -opettajien avustajan soveltaminen voi älykkäästi luoda tieteellisen järjestelmän opetussuunnittelua, innovaatioiden johtamista ja tilanteen opetuskurssia; Sentiment, tuottaa kohdennettuja kursseja, kattaa raskaat vaikeustiedot ja väärät kysymykset sekä vastaavan variantikoulutuksen.Samanaikaisesti päivittää opetussuunnitteluohjeiden ja analysoinnin kykyä kaikkien tieteenalojen, nuorten opettajien edessä, opetussuunnitteluohjeen tarjoamisen ja ehdotusten parantaminen, opetussuunnittelun nopeasti suorittaminen ja kurssiohjelmien luominen yhdellä napsautuksella vastaamaan multi -tarpeita -tieteinen.Keskittymällä kurinalaisuuden keskeisiin lukutaitovaatimuksiin, tue muodostumistarpeita, kuten taulukon luomisen muodostumista, kartan luomista, kuvan luomista ja testikysymyksiä.

HKUST XUNFEI Smart Classroom on sitoutunut käyttämään tekoälytekniikkaa luodakseen älykkäitä opettajia ja avustajia, jotka ymmärtävät enemmän opetusta, vapauttamaan opettajien tuottavia voimia, vapauttavat opettajien mielikuvitusta ja stimuloivat innovaatioita luokkahuoneen opetuksessa.

AI Scientific Education Solution: Auta luonnontieteiden koulutusta laajentamaan laatua

Tieteellinen koulutus on koko ihmisten tieteellisen laadun kulmakivi, vahvan maan rakentaminen ja korkean tason tieteellisen ja itseluottamisen saavuttaminen, etenkin tieteellisen koulutuksen peruskoulutuksessa, ja omaksuu voimakkaan vastuun huippuluokan kykyjen viljelystä. .Tässä tapauksessa HKUST XUNFEI toi myös uusia AI -tieteellisiä koulutusratkaisuja.

AI: n tieteelliset koulutusratkaisut kohtaavat opetussuunnitelmien resurssien rakentamisen, kokeellisen opetuksen kehittämisen, oppimispaikkojen rakentamisen, sosiaalisten voimien integroinnin ja opettajien ammatillisen kehityksen korkean laatukehityksen rakentamisen keskeiset haasteet ja ongelmat. Koulutus.

Keskittyen tieteelliseen koulutukseen, HKUST XUNFEI loi myös tieteellisiä koulutustyökaluja, kuten kokeellisia opettajan avustajia, tieteellisiä multimedialuentoja, virtuaalisia tutkijoita ja muita tieteellisiä koulutusvälineitä, jotka perustuvat tieteellisiin malleihin. Harjoittelu kohtauksia, auttaa tieteellistä koulutusta laadun laajentamiseksi, opiskelijoiden tieteellisen lukutaidon kattava parantaminen sekä mahdolliset tieteet ja teknologiavarauskykyä on viljelty varhaisessa vaiheessa.

You May Also Like

More From Author