Suosikit | Alhaan hiilikitoniruokavalio, yleisesti käytetty leivinjauhevalintaopas!

Matala hiili on aina vähän kuorsaus.

Niin monet vähähiiliset ystävät valitsevat itsensäKetonin leipominen jälkiruoka, Suurin osa heistä onValitse alhaisen hiilihallin paahtojauhe ja pieni määrä luonnollista sokeria korkean hiilijauhojen (vehnäjauhojen) ja valkoisen sokerin korvaamiseksiodota.

Puhutaan tämän päivän artikkelista yleisista vähähiilisestä jauhoista.

Mantelijauhe on yleisimpi ja yleisimmin käytetty vähähiilinen veden kuivausjauheOn olemassa kaksi eritelmiä: markkinoilla hienoja jauheita ja raakajauhetta.

jauheKäytä yleensä hienoa jauhetta, joka jauhetaan makean mantelin jälkeen.seSe sopii paremmin leivän, kakkujen ja keksien valmistukseen, jolla on herkempi makuodota.

Koska karkea jauhe on valmistettu mantelista, joita ei kuorita, väri on syvempi ja rakenne on karkeampi.seSopivampi pastaan ​​koko vehnän maun kanssaKuten karkea leipä, pannukakut tai kääre jauhe paistettuna ruoana.

Mantelijauhot sopivat parhaiten ketogeeniseen aloittelijalle vähähiilinen vesijauhoOlemusSen maku on myös samanlainen kuin tavallinen matalagluteeni jauhot.

【Ohjeet】

【Ilmoitus】

[Kuinka tallentaa]

Kuten kookosöljy, jotkut ihmiset eivät pidä sen mausta, mutta jos et pidä kookospähkinän mausta, kokeile tätä vähähiilen jauhoa.

Kookosjauhe on kookosmaitotuote.

Verrattuna mantelijauheeseen, kookosjauhojen määrää ja käyttöä ei ole helppo ymmärtää.

【kuinka käyttää】

【Ilmoitus】

[Kuinka tallentaa]

Auton edeltäjä on ruohon siemenet auton edessä, ja se on melkein kokonaan kuitu.

Sillä on samanlainen vaikutus, joka on samanlainen kuin reseptin liima- ja sakeutusaineet,Voi lisätä gluteenin vapaan jauhojen viskositeettia ja ulottuvuuttaOlemusJa sillä ei periaatteessa ole makua, joten sillä on pieni vaikutus ruoan makuun.

【kuinka käyttää】

[Kuinka tallentaa]

Lineseed -jauhe on myös yleisesti käytetty leivinjauhe vähähiilihiiliruokavaliossa.

Lineseed on superruoka, jolla on suuri ravitsemusarvo, erityisesti runsaasti omega-3-rasvahappoja, mikä on erityisen hyvä sydämen terveydelleOlemusMutta ruumis absorboi pellavan siemenet paremmin jauhamisen jälkeen.

【kuinka käyttää】

【Ilmoitus】

[Kuinka tallentaa]

Vaikka sitä ei käytetä niin yleisesti kuin mantelijauhe ja kookosjauhe,Pähkinäjauhe sisältää runsaasti rasvaa, joten se on erittäin kosteuttava, mikä voi tuoda ruokaan pehmeän ja pureskeltavan tekstuurinOlemus

【kuinka käyttää】

[Kuinka tallentaa]

Hazelpähkinäjauhe on toisenlaisia ​​pähkinäjauheita, jotka voivat korvata vehnäjauhot.Siinä on runsaasti ruokavaliokuitua ja proteiinia, ja hiilihydraattipitoisuus on erittäin matalaOlemus

Sitä käytetään laajasti. Paistetun ruoan käärittyjä jauhetta erilaisiin pastaihin, hasselpähkinäjauheen erityinen tuoksu voi lisätä ruoan makua.

Kuitenkin samanlainen kuin kookosjauhe,Hasselpähkinäjauheen käyttö ei ole helppo hallitaSiksi sinun on ymmärrettävä huolellisesti jaSeuraa tiukasti hasselpähkinäjauhelle suunniteltuja reseptejä toimimaanOlemus

【kuinka käyttää】

【Ilmoitus】

[Kuinka tallentaa]

LisäksiPähkinäjauhoja on myös monenlaisia, kuten vuoren pähkinäjauhe, australialainen pähkinäjauhe jne., Mutta koska niitä ei yleisesti käytetä todellisessa elämässä, he eivät ota yksityiskohtia täällä.

Yleisesti,On melkein mahdotonta löytää leivontavaihtoehtoa, joka on täsmälleen sama kuin tavallinen vehnäjauhe., Mutta voit seurata täysin omaa makuasi ja mieltymyksiäsi jaKäytä kunkin vähähiilisen leivinjauheen ominaisuuksia herkullisten ja terveellisten nuudelien valmistamiseksiOlemus

You May Also Like

More From Author