Ziyan Food saavutti viime vuonna noin 3,55 miljardin yuanin tulot ja noin 332 miljoonan yuanin nettotulos.

Peking News Shell Finance News (toimittaja Yan Xia) 19. huhtikuuta Ziyan Food julkaisi vuoden 2023 vuosikertomuksen.Vuonna 2023 Ziyan Foodin liiketulot olivat noin 3,55 miljardia yuania, lasku 1,46%vuoden kuluttua;31. joulukuuta 2023 alkaen Ziyanin elintarvikkeiden kokonaisvarat olivat 2,903 miljardia yuania, ja noteerattujen yritysten osakkeenomistajille annettu nettovarallisuus oli 2,077 miljardia yuania, yhteensä 6 205 myymälää valtakunnallisesti.

Vuonna 2023 Ziyan Foodin tuoreet tuotteet saavuttivat noin 3,04 miljardin yuanin liiketulot, vuoden kuluessa 1,71%ja tuotteen bruttovoittomarginaali oli 22,76%, kasvua 7,62 prosenttiyksikköä -vuosi -vuosi ;

Taloudellisen raportin mukaan Ziyan Food perusti merentakaisten liiketoiminnan laajentumisen kiihdyttämiseksi ulkomaille ulkomaille osaston ja suoritti liikkeenjohdon ja simulaation käytännön koulutusta ulkomaisten markkinoiden henkilöstön ensimmäiselle erälle.Yhtiön ylimmän johdon johdolla ryhmä suoritti Australian ja Yhdysvaltojen markkinoiden perusteelliset tutkimukset ja markkinaympäristötarkastukset, allekirjoittivat menestyksekkäästi Australian virastojen sopimukset ja saavuttivat strategisen yhteistyön Dahua -konsernin ja Chuangfeng -ryhmän kanssa Yhdysvaltain markkinoiden kehityksessä.

Xinmen -myymälän avaus- ja myyntialue on yksi Ziyanin elintarvikeyrityksen kasvusta.Uusien markkinoiden laajentaminen vaatii yrityksen ymmärtämään täysin eri alueiden kuluttajien ruokavalion ja maku -mieltymyksen erot, hallitsemaan kuluttajien tarpeet eri markkinoilla ja laatimaan eriytetyt alueelliset liiketoimintastrategiat.”Äskettäin kehitettyjen myyntikanavien osalta yrityksellä on suuri sijoitus lyhyellä aikavälillä, mutta sen sijoitustuottosyklillä on tietty epävarmuus. Jos yritys ei voi menestyksekkäästi laajentaa uusia myyntikanavia ja markkinoita, se voi johtaa tulevaisuuden suorituskyvyn kasvun vähentymiseen. hinnat. ”” Violetti ruoka sanoi.

Muokkaa Yue Caizhou

You May Also Like

More From Author