Shandong Education Innovation and Development "Ten Ten Action" -sarja "Kommentit ⑥: Edistä korkealaatuisten ammatillisten opettajien henkeä kouluttajien hengen edistämisessä


Vahva maa on ensin opetettava.

Ylimmän johdon pääsihteeri kirjoitti 9. syyskuuta 2023 kansallisille erinomaisille opettajien edustajille.Meidän on ymmärrettävä niiden yleinen ja systemaattinen ajattelu ja integroitava kouluttajien henki koko koulutuksen laajempaan kehitykseen laajemmalla visiolla, syvemmällä rohkeudella ja strategialla ja annettava opettajien valaisemaan koulutushenkeä. käytännössä tukee koulutuksen rakentamista koulutuksen voiman rakentamiselle.


1. Ymmärtää syvästi kouluttajien hengen rikas merkitys


Juurin ihmiset ovat todella menestyviä.Kiinalaisten kouluttajien hengelliset juuret istutetaan Kiinan kansakunnan syvälliseen kulttuuriseen maaperään, joka kasvatetaan nykyaikaisten aaltojen upeaan koulutusuudistukseen.Tällä hetkellä Kiinan ”korkealaatuisen kehityksen” järjestelmän ja suuren matkan ”kiinalaisen tyylin nykyaikaistamisen” rakentamisen yhteydessä se ehdottaa ”kouluttajan henkeä”, jolla on kiinalaisia ​​ominaisuuksia.


Kiinan kouluttajan ainutlaatuisen kouluttajan henki, jonka on ehdottanut korkeimman johtamisen pääsihteerin, kattaa 6 ulottuvuuden, jotka ovat toisiinsa liittyviä, progressiivisia, loogisia ja toisistaan ​​riippuvaisia.On molemmat uskomukset ”sydämen sydän ja maan vilpittömyys”, että ”sanojen ja maailman sanojen luonteen valon”; Heidän soveltuvuutensa ”, samoin kuin” huolellisuuden ja oppimisen ammatillinen tie, etsivät innovaatioita ”; sekä” musiikin, rakkauden ja omistautumisen ”punoitus, mutta myös” maailman ja kulttuurisen ihmisen ”korkea tila.Tämä on ylimmän johdon ylimmän johtajuuden pääsihteerin, ”neljä nuoren opettajan” ja ”herra Big” -kauden rikas, sublimointi ja ylittävyys.Samaan aikaan se kuvasi myös selkeämpää ja erityistä ”elävää muotokuva” erinomaisille opettajille ja valaisee ”henkistä valoa”, joka loistaa aina ikuisesti kaikille opettajille.


2. Tutki syvästi opettajien henkisen käytännön ydin


Korkein johtava sihteeri on aina kiinnittänyt suurta merkitystä hengen voimalle.Hän korosti kerran: ”Jos henkeä ei ole, ihmiset eivät seiso, ja maa ei ole vahva.”Siksi korkealaatuisilla opettajilla ei saa olla henkistä johtajuutta.Kun ihmisten kouluttaja Yu Yi sanoi: ”Ihmisillä on henkinen pylväs seisomaan suorana, kävelemään vakaana ja kävelemään oikein, sielu hehkuu ja elämässä on valtaa.” ja luonnollinen.Itse asiassa opettajat näyttävät koulutukselta, koulutus näyttää opiskelijoilta ja opiskelijat näyttävät tulevilta mailta.Siksi uuden aikakauden opettajien psykologisessa koordinaattijärjestelmässä Kiinan opettajien ei tarvitse vain opettaa tietoa, opettaa ja opettaa tuntemattomia, vaan myös sytyttää toivoa, stimuloida potentiaalia ja opettaa tulevaisuutta varten.


Kouluttajat ovat kaikkien opettajien uran korkeimpia ja perimmäisiä tavoitteita.Kouluttajien henki on kaikkien opettajien yleinen vaatimukset ja kehitys, ja se on vertailukohta, muistomerkki ja majakka opettajien kehittämiselle.Suurimmalle osalle ensimmäisen linjan opettajia on mahdotonta tulla kouluttajiksi, mutta jokainen voi käyttää kouluttajien henkeä johtamaan työharjoitteluaan ja ollakseen opettajia kuten opettajia.Aivan kuten herra Zhang Guimein edustamien ihmisten opettajien malli, integroi kotimaan syvät tunteet pieneen ja tavalliseen opetuskäytäntöön, huolissaan siitä ja unohti maksaa siitä.Jokainen opettaja voi vetää siitä henkisen voiman oman työhönsä perustuen, luoda oman elämäsi arvon ihmisten harjoittamisen tehtävän suorittamisessa ja integroida omat koulutustapaukseni suuren kansallisen kehityksen kehityksen historiaan ja sosiaalinen kehitys. Vuoroveden aikana hän työskentelee kolmen jalan palkintokokouksessa ohjaamaan opiskelijoita luomaan suuria tavoitteita, Mingda -hyveitä, kykyjä ja vastuuta niin, että jokaisella opiskelijalla on erilainen ”värikäs elämä”, niin että kouluttajan henki on Kampuksen luokkahuoneessa ja kasvattaa toivoa, kasvaa lehtimetsäksi.


Kolmanneksi, opettajien hengen ”mallimallin” -suojauksessa


Hao Miao Wan Wuji, purje, mutta usko tuuleen.Kiinan opettajien henki ei ole korkeampi ”moraalinen etiketti”, ei vertaansa vailla oleva ”mirage”, vaan tällä hetkellä syntyvien elävien ja erinomaisten opettajien ryhmäominaisuudet.


Kiinan kommunistisen puolueen 18. kansalliskongressin jälkeen Shandong on keskittynyt ”korkealaatuisten, ammatillisten, innovatiivisten” opettajatiimien rakentamiseen ja saavuttanut monia merkittäviä historiallisia saavutuksia, etenkin ”kolmen” projektin rakentamisen rakentamisessa Kuuluisasta opettajasta ja pääluokan opettajasta läpimurtojen jälkeen ”Four You” -opettajan hyvä tilanne on periaatteessa syntynyt.Kiinan kouluttajien henki ei heijastu vain Li Zhenhua -tapahtumien kaltaisissa opettajissa ja muissa opettajissa, jotka ”rakastavat Yimengia, rakastavat maailmaa” vuoristoalueella, mutta myös Huangda Nian -tyylisten opettajien ryhmä Huangda Nianin erässä – tyyliopettajat ryhmässä ”Self -Ego -sydämet, vilpitön palkitseminen maasta”, ”ahkera etsiminen, ihmisten opettamisen ja kouluttamisen opetusmalli sekä kauneimmat opettajat jne. Myös tavallisissa opettajissa, jotka ovat hiljaa tavallisissa viesteissä.He ovat kouluttajien hengen tekijöitä ja ammattilaisia.Ne ovat kaikki ”suuria voimia”!40. opettajan päivän yhteydessä meidän on järjestettävä tiivistelmä ja tiivistettävä enemmän jaloja moraalia, kouluttamaan käsitteitä, opetusmenetelmiä ja ”esimerkin” käytännön tuloksia opettajien hengen kanssa. Suurin osa maakunnan opettajista näkee viisautta, ihailemaan hyvyyttä ja edelläkävijää edistymisestä; ”Suurien näyttelyiden ja muun toiminnan ja muiden toimintojen propaganda ja raportointi sekä kouluttajan hengen” mallimallien ”ja jalo hengen liikkuvat tekot inspiroivat suurimman osan opettajien ideologisesta identiteetistä, emotionaalisesta resonanssista ja tietoisuudesta.


Neljänneksi, tutkia kouluttajan hengen käytäntöä

Mielentila liittyy opettajan kuvaan, ja se liittyy enemmän maan rakentamisen menestykseen tai epäonnistumiseen.Kouluttajan hengen merkitys on perintö ja elämä.Meidän on tutkittava syvästi kouluttajien hengen harjoittelua, ohjattava suurta osaa opettajista ”suuren maan” kanssa, pyrkivät olemaan ”maan suuri maa” ja työskenneltävä kovasti maakunnan rakentamiseksi ja työskentely kovaa.


Pekingissä pidettiin 11. tammikuuta 11. tammikuuta vuonna 2024.Kokouksessa ehdotettiin, että on välttämätöntä käyttää opettajien henkeä korkealaatuisten opettajien rakentamiseen ”.Shandong on pyhien Konfutse, ja se on myös suuri koulutusmaakunta.Shandongin maakunnan koulutustyökonferenssi pidettiin 28. helmikuuta vuonna 2024. Kokoukseen sisältyi ”kouluttajien hengen toteuttaminen ja korkealaatuisten opettajatiimien rakentaminen” yhdeksi ”tärkeimmistä toimista”, jotka Koulutusinnovaatio ja kehitys, joka oli voimakkaasti edistynyt.Shandongin maakunnan kansallisten peruskoulutuksen opettajien rakennusuudistuksen pilottityön edistämiskokous 4. maaliskuuta ja lähetti kansallisen peruskoulutuksen opettajaryhmän rakentamisen ja uudistuksen lentäjän edistämisen.Seuraavien vuosien aikana maakunnan strategisen yhteistyön toteuttaminen, koko ympäristön toteuttaminen, koko ympäristön toteuttaminen, pakollisen koulutuksen korkea laatu ja tasapainoinen kehitys, uuden ammatillisen koulutusmallin edistäminen, korkealaatuinen parantaminen korkea -asteen koulutusta jne., Ahkera ja omistautuminen vahvojen opettajien tukemiseksi.Tämä vaatii meitä ”päästä eteenpäin ja avaamaan uuden toimiston” koulutuskäytännössä kouluttajien hengen harjoittamiseksi ja lisäämään Shandongin viisautta vahvan opettajan tielle uudella aikakaudella.Viime vuosina ”Avenue Master” -näyttely ”Avenue Master”, joka perustuu ”Bacon Casting Soul Lishu” -opettajien moraaliseen saarnaamiseen, joka perustuu casting -divisioonan sieluun. Kouluttajan kasvusuunnitelmat, kuten ”Qilu -sarjan kykyprojekti” Plastic Teacher Watch ”Qilu -sarjan lahjakkuusprojekti”. Qilu Land.

You May Also Like

More From Author