Erityinen ruoka kantonin keittiön grillatussa imetyssikoissa

RI Shengshi: Kaupunki -maustettu paahtaminen on erityistä ruokaa kiinalaisessa kantonin keittiössä.

KotikaupunkiPaahtaminen sisältää paistettua hanhen, kyyhkysiä, imettäviä sikoja, grillattuja sianlihaa ja suolavettä.

Grillattu imevä

Guangzhou -ihmisten tavat ovat syöneet imettäviä sikoja yli 2000 vuotta.Koska Lao Guangsu on esi -isän tapa uhraamalla kultaisen sian esi -isät, imettävän sian esi -isä uhraavat esi -isän esi -isä.

KaupunkiAinesosien hallitsemisen lisäksi sokeriveden käyttöönotto on vielä kriittisempää.Sanotaan, että mestarin resepti sokerivedestä ei yleensä kerro muille, että tämä sokerivesi vaikuttaa suoraan imevien sikojen löystymiseen.

Kantonin tyylinen kaupunki -maustetut imevät sika vaatii grillaamaan uunia, ja palanut alkuperäiset siat ovat myös kahta tyyppiä: vaalea iho ja hamppu. on rapea ja sisäänkäynti sulaa.Maun etujen vuoksi Mippi Township Sweet Sataris on suositumpi.

Varotoimenpiteet grillattuihin natiivien imetyihin sikoihin

1. On parasta käyttää porsaat, joita ei ole vieroitettu alle 10 kg. Pieni harja levittää öljyä sikoihin uudestaan ​​ja uudestaan, ja paista sitä noin puolitoista tuntia.

2. Leivotun porsaan tärkeimmät välipalat ovat rapeat eikä palanut.Korvien ja pyrstöjen grillaamisen estämiseksi pidä porsaat täydellisinä ja kauniina. .

3. Erilaiset valmistetut mausteet, voit syödä mausteessa Cut -off -kaupungin maustetun maito -sianlihan, aivan kuten paahdetun ankan syöminen.

Tuotantomenetelmä

1. Ainesosien standardi:

Tärkeimmät ainesosat: pieni maito -sika.

Apumateriaalit: 75 grammaa suolaa, 50 grammaa kuivattua kastiketta, 150 grammaa sokeria, 50 grammaa eteläistä tofu -maitoa, 25 grammaa seesamikastiketta, 7,5 grammaa viittä maustetta, pieni sipuli, valkosipuli, maltoosi.

2. KäsittelymenetelmäSe

Materiaalien valinta: Valitse sika, jonka paino on 5–6 kg, ohut iho ja koko vartalo. Alkuperäinen ruho.Jaa sitten selkäranka lantion sisäpuolelle, ole varovainen, ettet rikkoisi orvaskeutta, jotta ulkonäkö on valmis.Poista levyöljy, poista 3 – 4 kylkiluun ja skapulat eturinnasta.Huuhtele se vedellä ja tyhjennä vesi.

Piimattu: Paista maustettu jauhe, sekoita se suolaan, levitä se imettävän sian vatsan onteloon ja marinoi 10 minuuttia.Sitten sokeri, kuivattu kastike, seesamikastike, eteläinen maito, valkosipuli, sipuli ja muut aineosat sekoitetaan ja levitetään vatsan onteloon suhteessa.

Sokerineste: päällystetty ruho, käytä erityistä pitkää haarukkaa kuluttaaksesi takajaloista suun kulmaan ja lämmittää sitten kuumaa vettä 70 ° C: ssa veden poistamiseksi veden poistamiseksi.Levitä sitten maltoosiliuos, ripusta se tuuletettuun paikkaan ja puhalta kuiva iho.

Paista: Paistaminen on kaksi tapaa.Ensimmäinen on leipoa avoimella uunilla, käyttää rauta pitkiä neliömäisiä uuneja, paista liesi leipoa punaiseksi, laittaa haarukan imevät siat ja grillata tuleen.Paista rintakehäsi ja vatsasi noin 20 minuuttia.Tue vatsan puisia nauhoja ja paista sitten pää, selkä, rinta ja vatsa sekä reunat.Koko sian runko, erityisesti kaula ja vyötärö, on erittettävä neulalla.Samanaikaisesti on tarpeen harjata öljy ja pyyhkiä tai tasoittaa vartaloon ja vartalon ulkopuolelle paistettua öljyä, jotta vältetään virtaavan iholla tai lihassa ja vaikuttamaan ulkonäöön.

Toinen on leipoa tummilla uuneilla ja käyttää tavallisen paistettua ankan ja hanhen uunia.Polta uuni korkeaan lämpötilaan, laita imevä sian ruho uuniin ja paista noin 30 minuuttia.Kun sian iho alkaa muuttaa väriä, ota se pois akupunktiolla ja harjata ulos huuhtoutuneesta öljystä ja paista 20-30 minuuttia, mikä on lopputuote.

3. Tuoteominaisuudet:Rapea kaupunki -maustetut imevät siat, väriltään ruusuinen, rapea iho, löysä sisäänkäynti, herkullinen ja herkullinen, hyvin tunnettu kotona ja ulkomailla.


You May Also Like

More From Author