Urheiluteollisuuden alushousuista keskustellaan kuumasta, ja muotiteollisuuden "kolmiosuuntaus" on aiheuttanut keskustelua?

3 min read

Muotisuuntaukset ovat joskus melko salaperäisiä.Aikaisemmin MIU Miu ja Pradan johtama ”kolmiosuuntaus” muotilavalla käynnisti laajalle levinneen keskustelun.Tämä suuntaus kuitenkin muutti odottamatta liikemaailmaan.Kiinalainen yleisurheilupelaaja Xia Siyingin alushousut pelissä aiheuttivat lämpimiä online -keskusteluja.

Heidän joukossaan Xia Singing, 20 vuoden ikäinen pelaaja, joka tunnetaan nimellä ”Kiinalainen yleisurheilu Liu Yifei”, herätti kaikkien huomion sen 182 cm: n korkealla hahmollaan, makealla ulkonäöllä ja mestaruustuloksilla, mutta saivat myös ihmiset käyttämään korkea -rajustilaisuuksia hänen peliinsä häntä vastaan.Jotkut netizens ovat huolissaan siitä, että hän katoaa, ja toiset edes kyseenalaiseksi, käyttääkö hän housuja lisätäkseen altistumistaan.Xia Singingin valmennusryhmä kertoi, että alushousut käyttävät urheilijat olivat pääasiassa vähentää kitkaa ja tuulenkestävyyttä nopeuden lisäämiseksi.Tuolloin erotuomari ei kieltänyt Xia Singingin urheiluvaatteita, joten se ei rikkonut sääntöjä.Valmentajat kehottavat yleisöä keskittymään kilpailuun sen sijaan, että vahvistaisivat ja kiinnittäisivät huomiota asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä kilpailun kanssa, jotta pelaajiin ei ole tarpeetonta vaikutusta.

Broisplated -housuista on tullut kuuma aihe urheilumaailmassa, ja muotiteollisuudessa butique -tuotemerkit ovat työntäneet alushousuja muotivaiheesta.Viime vuonna Miu Miu ja Prada järjestivät housujen vuoroveden.Miu Miu kutsui Emma Corrinia käyttämään kultaisia ​​kiiltäviä alushousuja, pariksi mustien sukkien kanssa ja näytti kiitotiellä.Tuolloin tästä alushoususta keskusteltiin. ”

Kendall Jenner

Niiden ihmisten joukossa, joilla ei ole housuja, Kendall Jenner on edelläkävijä.Muoti idolina hänellä ei ole kykyä käyttää saavutuksia. Hänestä on tullut trendin painopiste, ja hänen kykynsä tuoda tavaroita on vielä upea.Hän näytti ihmisille, joilla on monia housuja -vapaat tyylit, mikä on erityisen havaittavissa.Hän näytti Bottega Veneta -housuttoman muodon. Hänen pitkät kauniit jalat osoittivat viehätysvoimansa supermalli -kaltaisella hahmoillaan, mutta saivat ihmiset tuntemaan olonsa luonnolliseksi ja mukavaksi.Osoittautuu, että ilman housujen käyttämistä voi luoda jalo tyylin ja jopa olla Wonder Womanin rooli.Puhuessaan, onko Wonder -naisesta edelläkävijä ilman housuja?

Perinteinen vaikutelma, joka rikkoo alusvaatteet siinä, on todellakin merkittävä läpimurto muotisuunnitteluyhteisössä.Vaikka harvat ihmiset käyttävät tällä tavalla jokapäiväisessä elämässä, ainakin muotivaiheessa, yhdessä Kendall Jennerin ja Liu Wenin kaltaisten tähtien tuen kanssa, ohjeiden suuntaus on sublimoitu ja on aiheuttanut laajalle levinnyttä keskustelua.Tavallisena ihmisenä en kuitenkaan voi rohkeasti seurata ohjeita.Mitä mieltä olet tästä housujen suuntauksesta?

Naisryhmän Blackpinkin jäsen Jennie esiintyi viidennen kerran ”Vogue” -korealaisessa versiossa.Vaatteiden suhteen teema toisti myös teeman.其中,最引人注目的是下身的「无裤风穿搭」,不论是白色底裤搭配刺绣网袜,还是几乎以黑色丝袜代替裤装,修长匀称的美腿都十分吸睛,完美展现了纯净Muotityyli.

You May Also Like

More From Author