Liiketoiminnan otsikko nro 24 | Fat Dong tulee, et voi oppia

19 min read

  Zhang Chen meni usein Xuchangiin, Henaniin tämän vuoden helmikuun huhtikuusta -hän on Pohjois -Kiinan ketjun supermarketin keskipäällikkö.

  Hän ja joukkue ovat tuoneet yli 10 000 tuotetta Xuchang Angel City -kaupassa uudelleen Xuchang Angel City Store -kaupasta, joka jäljitteli tuotevalikoimaa ja luokkaa;

  Tällä hetkellä tämä 3000 -neliömetriä ”Fat Donglain korkea jäljitelmäversio” on lopullisen valmisteluvaiheessa.Fat Dongin korkean jäljitelmäversion tuotteet ovat melkein paikoillaan, mukaan lukien itseoperaation catering -alue, lukuun ottamatta logoa, se on melkein sama kuin Fat Donglai.

  Vaikuttaa siltä, ​​että Yu Donglain Fat Donglain perustajasta tuli yön yli kiinalaisen vähittäiskaupan ”kummisetä”.

  Fat Donglai ei paljastanut yksityiskohtaisia ​​taloudellisia tietoja, mutta viime vuoden lopulla Yu Donglaai arvioi ulkomaailmalle arvioimaan Fat Donglain vuonna 2023 ja noin 10 miljardin yuanin ja nettotuloksen 140 miljoonan nettotulon liiketuloista.Tämä luku tulee Xuchangin ja Xinxiangin Fat Donglain ainoista 13 myymälästä, mikä tarkoittaa, että sen yhden kaupan kannattavuus on ylittänyt kaikki alan superlistaiset yritykset.

  Tällainen suorituskyky on erityisen silmiinpistävää nykypäivän supermarketteollisuudessa.

  Kansallisen tilastoviraston julkaisemien tietojen mukaan maani vuonna 2023 sosiaalisten kulutustavaroiden vähittäismyynti oli 47149,5 miljardia yuania, mikä on 7,2%enemmän kuin edellisenä vuonna.Monien vähittäismuotojen, kuten tavaratalojen, lähikauppojen ja supermarketien joukossa, vain supermarketien vähittäismyynti laski, mikä on 0,4%edellisenä vuonna.

  Jättiläinen ruYhtä hyvin kuinTällaiset vähittäiskaupan listatut yritykset ovat vaihtaneet nettovoittotappioiden kopioita vuonna 2023. Vain Yonghui -perheen tappio on yli 1,33 miljardia yuania viimeisen vuoden aikana, ja se on menettänyt rahaa 3 vuoden ajan.Laskuvauhti on edelleen levinnyt. Vuoden 2024 -neljänneksen raportista näiden yritysten vain 3 yritystä on saavuttanut tulovuoden ja 8 -vuotiaana ja 8 nettovoitto vähentää vuoden.

  Kaavion tuotanto: Liitäntäuutiset hän Miao

  Kylmässä ja kylmässä ja sateisessa teollisuudessa Fat Dong tuli Kiinan supermarketin kattoon.Ja Yu Donglai, perhe -syntynyt perhe, lukee vain 7 vuotta kirjoja, supermarketin perustaja, joka on valmistunut lukiosta, on nyt yritysjohtaja, vähittäiskaupan ikätoverit ja turistit, jotka tulevat Fat Dongiin kirjautumaan alttarille Yhdessä. – Ma Yun sanoi, että Fat Dong laukaisi uuden ajattelun kiinalaisista vähittäismyyjistä ja se oli kiinalaisten yritysten lippu.Lei Jun sanoi jopa liioiteltua, että Fat Donglai oli ”jumala” Kiinan vähittäiskaupassa.

  Yu Donglai on myös iloinen voidessaan ymmärtää tämän myytin.

  Vuodesta 2022 lähtien hän ja Fat Dong ovat tulleet muihin pieniin vähittäiskaupan yrityksiin lähettämään henkilöstöä ja kokemusta muille pienille vähittäiskaupan yrityksille ”Business Schoolin luokan” ja ”Supermarketin presidentin huippukokouksen” avulla.Fat Donglai on alkanut auttaa 12 vähittäiskaupan yritystä, mukaan lukien Shangrao Jiabaile, Xinle Supermarket ja Hubei Yas Supermarket.

  Myöhemmin myös isot veljet tulivat.Puheenjohtaja Zhang Xuansong johti ydinjoukkuetta useita kertoja vierailemaan Yu Donglaissa, ja sama pätee askeleen korkean supermarketin perustajaan.Ainakin lyhyen aikavälin vaikutus on saavutettu, ja osakekurssi on saavuttanut päivittäisen rajan sen jälkeen, kun Fat Donglai ilmoitti auttavan kahta myymälää.

  Xuchangista, pienestä kaupungin keskustassa sijaitsevasta kaupungista, joka kasvaa, rasvaa itään on tullut näyte, joka rikkoo perinteisen liiketoiminnan kognition.Ihmiset ovat aina olleet enemmän huolissaan patsastaVähittäiskaupan jättiläiset, kuten Yonghui -supermarket, heidän standardisoidut toimittajajärjestelmänsä ja -palvelut tuhoavat pienten ja keskisuurten kaupunkien vähittäiskaupan liiketoimintamuodon.

  Rasva Donglai rakensi kuitenkin Xuchangissa epätavallisen tukevan linnoituksen ja vallihauton.olla olemassaVerkkokaupan aikakaudella, kuten Douyinin hintakorjuukoneet voittivat suuren määrän kolmannen ja neljännen tason käyttäjiä, Fat Donglai osoitti myös oman sitkeyden. .

  Vielä kyseenalaistetaan kuitenkin, että lyhyen kestävän verkon lämmön ohi, voiko Yu Donglain rasva -donglai todella avata harppauksen tien Yonghuille ja backgammonille?Voidaanko rasva -donglai kopioida?Yu DonglaiyinMikä on ”Internet Celebrity” -liikenteen toiminnan salasana?

  Kun Zhang Chenin supermarketti oli tarkasti uudelleenläheinen kaupassa paikallisella alueella, myös Changshassa, Hunanissa sijaitsevassa Changshassa sijaitsevassa ketjun vähittäiskaupassa kuljetettiin myös omilla hyllyillään.

  Maaliskuussa 1995 se perustettiin Xiangtanissa, Hunanissa. Ryhmän tulot ylitettiin kerran 40 miljardia yuania.Vuonna 2023 Backgammon saavutti tuloja 3,101 miljardia yuania; äidin palauttama nettotulos oli 1,888 miljardia yuania.

  Yu Donglai piti keskipitkän puolivälissä sisäisen jakamiskokouksen yritysluokan harjoittelijoilleen ja BBG: n työntekijöille.Kokouksessa hän ei levinnyt supermarketien hallinnan menetelmäteoriaa kuin ammattimainen johtaja, vaan puhui rakkaudesta ja elämästä.

  Yu Donglai mainitsi, että hän katseli Shanghaissa tänä vuonna.

  ”Pyysin Fat Dongia maalaamaan kuten maalaus, koska asiat on tehty pitkään. Millaista malmia haluan ostaa tehdä suosikkivärini ja aloittaa maalaukseni tulkitsemaan minua” Tässä on ymmärrys ”, hän sanoi tässä Kokouksen jakaminen.

  Tässä yhden tunnin ”jakamisessa” voi olla alle 5 minuuttia, kun supermarketin operaatioiden toimintatoiminnan osa voi olla alle 5 minuuttia, mutta aiheet, kuten ”mikä on hyvä”, ”mikä on sivilisaatio”, ” Kuinka ylistää elämääsi ”ja muut aiheet Yu Dong tuli puhumaan.Itse asiassa hän on aina saarnannut ”vapautta ja rakkautta” Fat Dongissa, josta on tullut myös heidän työntekijän käsikirjan ensimmäinen sisältö.Useissa, jopa palkattujen yritysluokkien koulutuksessa, sisältö, josta hän puhui, on todennäköisesti tilanne.

  Esimerkiksi korkean avun suhteen hän sanoi, että se johtui siitä, että hän näki BBK High -yrityksen perustajan sivun, ”koska hän ilmaisi hänet minulle vilpittömästi, hän toivoi askel askeleelta korkealle”.

  Yu Dong, sydämessään,Rasva Donglai ei ole ollenkaan yritys, vaan systemaattinen, korkean standardi sosiaalinen henkinen ja kulttuurin evankeliointiympäristö.

  Fatty Donglai New Townshipin vastapäätä olevaa seinää on useita iskulauseita: jokaisella on aurinko, pääasiassa kuinka antaa hänen loistaa -sorattia; Aristoteles.Seinällä on myös Platonin ja Nietzschen kuuluisat sanat.

  ”Ovatko työntekijät yleensä aivopesty Donglaissa?”

  Mutta työntekijällä on oma tuomionsa.Xu Honghui on työskennellyt Fat Dongissa viisi vuotta, ja hän on myös saanut rakkauden ja vapauden kasteen. ”

  Tämä supermarketti tarjoaa ”epänormaalin” palvelun, jotta heijastaisivat niin kutsuttua ”vapautta ja rakkautta” supermarketissa.Qin Meng on kotoisin Xuchangista.Jotkut ihmiset käyttivät jopa vaatteita vuodeksi ja halusivat vetäytyä, ja Fat Dong palasi takaisin.

  Paikallisten silmissä monilla Fat Dongin tuotteilla ei oikeastaan ​​ollut paljon kustannustehokkuutta, mutta syy rakkauteen on se, että muut supermarketit eivät voi tarjota luottamusta, ei syytä palauttaa tavaroita eikä työnnä takeiden jälkeen.”E -Commerce on hyvin kehittynyt, mutta jotkut paikallisistamme valitsevat silti Fat Donglain. Jotkut pesukoneet ja vedenlämmittimet. Kun liikut, he voivat silti ajaa sinua liikuttamaan.” Qin Meng sanoi.

  Xinxiangin rasva -Donglaissa asiakkaat voivat lähettää lemmikkieläimiä ovella. Osa säilytyskaapista vaatii kasvojen tunnistusta, ja kasvojen tunnistuskone lisää jopa kauneustoimintoa.

  Mutta nämä ”epänormaalit” palvelut eivät salli työntekijöiden luottaa rakkauteen tuottaa sähköä.

  Xu Honghui kertoi käyttöliittymäuutisille, että Fat Dong tuli käyttöön sotilaallisen pisteytysjärjestelmän hallinnassa. Työntekijöillä on 100 pistettä.

  Esimerkiksi virkailija palvelee asiakasta, mutta lattialla on tahroja, ja esimies vähentää pisteitä heti.Siksi matkustajavirtauksen aikana monet virkamiehet juovat jopa vähemmän vettä työssä työssä, jotta sitä ei vähennetä ajoissa, koska niitä ei voida tarjota ajoissa.

  Vuonna 2015 työntekijöiden hallintakäsikirjan käyttöliittymäuutiset, että Fat Donglaissa on melko tiukat hallintosäännöt supermarketien, kuten tavaroiden, palveluiden ja kassatuotteiden, toimintaan.

  Esimerkiksi tavaroiden hallinnassa tuotteet ovat puutteellisia tai niitä ei anneta asiakkaille tuotepakkauksessa, ja 2 pistettä vähennetään;Asiakkaiden valitukset ovat vähennyskelpoisempia. vähentää 100 pistettä henkilöstöä hoitaneelle esimiehelle.

  ”Sen on todellakin kestättävä erittäin korkean voimakkuuden paine työssä. Kaikki palvelusta poistuneet työntekijät ovat muodostaneet lihasmuistin, ja korkean palkan ja pitkien lomien edut ovat tehneet työntekijän menetysasteen erittäin alhaisen.” Xu Honghui sanoi.

  Tällä hetkellä Fat Donglaissa on lähes 500 työntekijää yli 20 vuotta, ja yli 2000 ihmistä on työskennellyt yli 15 vuotta.

  Itse asiassa rakkauden ja vapauden lisäksi kummisetä Yu Donglai voi myös tarjota rahaa kannustimia.

  Fat Donglaia ei rakennettu päivässä.

  Vuonna 1966 syntynyt Yu Donglai oli monimutkainen ja ylä- ja alamäet ennen rasvan Donglain avaamista.Jatkuvan yrittäjyyden epäonnistumisen vuoksi Yu Donglaai teki jopa itsemurhan.Vuonna 1995 Yu Donglai lainasi rahaa veljiltään ja perusti yhdessä Wangyue Buildingin rasvakaupan, jossa oli 4 työntekijöitä. Ja Yu Donglai ehdotti yrityskehitystavoitetta ”luomalla kuuluisa kiinalainen kauppa ja tehdä Xuchang -malli”.

  Mutta sitten hänen yrittäjä ei ollut sileä.Yu Donglai jakoi tämän tarinan Yu Donglain puheeseen vuonna 2009. ” kuin miljoona velkaa.

  Yu Donglain mukaan tämä kohtaaminen antoi hänelle mahdollisuuden määrittää päättäväisyyden jakaa voittoja työntekijöiden kanssa 25 vuotta sitten.Vuoden 1999 lopussa hän jakoi avautuvan supermarketin tekemän 15 miljoonan prosentin alennuksen.

  Työntekijöille voitot jakava tausta on luonut perustan Fat Dongin alkuperäiselle kehitykselle, ja on myös jäykkiä määräyksiä -korkean palkan tuottamat korkealaatuiset palvelut.

  verrattunaYu Donglain tietoisuus työntekijöiden herättämisestä oli aikaisempaa ja yksinkertaisempaa.

  Vuonna 2009 hän osti 70 taloa jaettavaksi hallintatasolle tasolla tai sen yläpuolella, mikä periaatteessa ratkaisi heidän asumisongelmansa.Donglain kirjoittamassa kirjassa ”Road to Beautiful”, hän paljasti, että Fat Donglain työntekijöiden palkkajärjestelmä on todennäköisesti. 18 000, 18 000 yuanin 18 000 maksun avustaja, ensimmäisen tason työntekijöiden (siivous, kassa jne.) Keskimääräinen kuukausipalkka on 5500 yuania.Jokainen työntekijän työ viikossa on 40-42 tuntia, ja kuukauden palkattu vuosiloma on yksi kuukausi.

  Sinun on vaikea arvioida, tekivätkö Yu Donglain kummisetän arvot hänestä niin anteliaita vai takana olevia kannustimia antaakseen työntekijöiden sietää Fat Donglain tiukkaa hallintamallia, mutta ainakin nämä kohdistavat työntekijöitä, asiakkaita ja toimittajat.

  Vähittäiskaupan suuren nopeuden kasvun aikakaudella tämä Fat Donglain yksityiskohtainen hallinta ja tuotemerkkivaikutus eivät olleet ilmeisiä, mutta kun e -kaupankäynnin shokki ja taloudellinen ympäristö saivat vähittäiskaupan pääsyn kylmään talveen, tämä tuotemerkin arvo korostettiin ja korostettiin ja Emotionaalinen arvo oli täynnä emotionaalista arvoa.

  Wang Ming on yksi Fat Dongin kuivattuista hedelmätoimittajista.Hän kertoi käyttöliittymäuutisille, että hän oli ollut yhteydessä Fat Donglaiin viiden vuoden ajan eikä ilmoittautunut heidän toimittajiensa luetteloon vasta viime vuonna.Itse asiassa Fat Donglain voittotila Wang Mingille ei ole rikas, mutta verrattuna muihin kumppaneihin, Fat Dongin hankintapäällikkö on suhteellisen puhdasta. Yleensä rakkaus ja pelko.Tämän vuoksi monet toimittajat kuvittelevat myös suusanallisesti ja rasva -dongin liikenteestä, jonossa yhteistyöhön sen kanssa.

  Juuri tämä pitkään sijoitettu yhteistyömalli on perustettu toimittajien kanssa, jotka sallivat Fat Dongin jatkamaan tuotteen ja toimitusketjun sakeuttamista roiskeliikenteen tervehdyttäessä, jotta se voi saada enemmän toimittajien resursseja.

  Yu Dongille vähittäiskaupan perusarvo on hyödykeVain hyvät tuotteet voivat tyydyttää asiakkaita, ja 80%asiakastyytyväisyydestä tulee tuotteesta.

  Vaikka Yu Donglaissa on vain nuorempi kiinalainen tutkintotodistus, hän voi tiivistää muiden maailmassa olevien vähittäiskaupan jättiläisten olemuksen supermarkettiinsa.

  Hän opiskeli korkean tuodun supermarketteja ensimmäisissä tavanomaisissa kaupungeissa ja asetti tuotteet ja tuotemerkit, joita kuluttajat, jotka eivät olleet nähneet kuluttajia hyllyillä kolmannen ja neljännen tason kaupungeissa.Erilainen kuin virtaviivaisten tuotteiden harjoittelu jäsenkaupassa, Fat Dong tuli tekemään mahdollisimman paljon, ja tuotteiden lukumäärä myymälässä on 10 000–15 000.

  Fat Donglai ei kuitenkaan sokeasti salli toimittajan työntää uutta, vaan valita huolellisesti saman tyyppisiä tuoteryhmiä.Fat Dong kysyttiin korkealaatuisia vähittäiskauppiaita, kuten Sam, Costco ja Ito Yayang.Esimerkiksi jopa ”Abyss” -pyyhe, jolla on jopa 1400 yuania, voidaan nähdä Times Squaren hyllyillä -tämä ei ole vain temppu, vaan myös muodosti sen erottelun.

  ”Jos tuote ei ole korkea laatu, asiakas heikentyy. Viimeisen kolmen vuoden aikana pyydän hyödykekantaa poistamaan huonot tuotteet, etenkin kolmannen tavanomaisen tuotemerkin, ellei laatu ole hyvä ja erittäin erottuva. ”Esimerkiksi samaan aikaan se lisää raikkaan tuoreuden laadun parantamista.

  Vaikka tämä on tuonut tuotemerkin mainetta ja suuren määrän matkustajavirtaa, se aiheuttaa paljon kustannusjätteitä vähittäiskauppiaille.

  Zhang Chen kertoi käyttöliittymäuutisille, että Fat Donglain tuoreiden tuotteiden menetys on erittäin suuri, koska iltamarkkinat eivät myyneet sitä, sisäisten työntekijöiden käsitteleminen kesti 1-2 %. .

  Osa suuresta bruttovoitosta tulee merentakaisten kauppiaiden, kuten SAM: n, itsensä oppivan tuotemerkkimallista.

  Samin tavoin Fat Donglaissa on myös oma Internet -julkkis räjähdys, kuten munaa munaa ja kakkuja, DL Big Moon -kakkuja, DL -mehua ja rasvaa itäänOdota, ne ovat suuria ja maistuvat hyvältä, ja niistä tulee vähitellen kuumia tuotteita.Toisin kuin ensimmäisen tavan ja toisen tason kaupunkien alhaiset hinnat, Fat Donglain omat tuotteet ovat kuitenkin hiukan korkeammat kuin paikallisella alueella, mutta ihanteellisen laadun vuoksi yhdistettynä tuotemerkkivaikutuksiin ja palvelun siunauksiin, nämä omat tuotemerkit Tuotteet ovat erittäin suosittuja paikallisella alueella.

  Eräänä viikonloppuna puolivälissä toukokuun aikana, käyttöliittymätoimittajat näkivät Fat Donglai Times Square -kadulla, Jinhui -kaupassa ja Xinxiang Datu -kaupassa, jonka suurin osa heistä osti päivittäisiä omia tuotemerkkituotteita paikallisten ihmisten ostoskärryissä.Paikallinen kuluttaja sanoi: ”Kuva on täällä puhdas, ja ongelma on ratkaistu.”

  Suosittujen esineiden bruttovoittomarginaali on myös korkea, jolloin Fat Dong voi ylläpitää kokonaisbruttovoittotasoa 4–5%: n alueella-vähittäiskaupan bruttovoittomarginaali on yleensä alle 3%tai jopa tappiot.Yu Donglai kertoi, että ainakin useita omien tuotemerkkituotteidensa myyntiä voi tulla 50-1 miljardia yuania.

  Yu Donglai ja Fat Donglai ovat enemmän kuin mestari, jolla on ”liikennettä”.

  Jos Benchmarkin ja Costcon erinomaisten vähittäiskaupan tuotteet ja palvelut tarjoamalla ainutlaatuisia yritysarvoja, työntekijöiden kannustimia ja hallintaa ja vahvaa oikeusjohtoa, nämä elementit tekevät Fat Dongista teollisuuden vertailukohdan. Avain työntää sitä edelleen alttarille.

  Yu Donglai osaa käyttää liikennettä.Kun työntekijä ilmaisee jatkuvasti työpaikan katkeruutta sosiaalisen verkoston eri varsien kautta, Fat Donglai voi aina käyttää erilaisia ​​tapahtumia julkisten tunteiden hallintaan.Yu Donglai ilmoitti Kiinan supermarketin viikkofoorumissa vuonna 2024, että Fat Donglai on lisännyt ”onneton väärennös” 10 päivän ajan. ei hyväksytä.Tämä asia kiirehti nopeastiKuuma haku.

  Ennen tätä kuumaa hakumerkkiä, jotka pyysivät Yu Dongia tuntemaan taivaan virtaus, liittyivät myös työntekijöiden etuihin. En ole koskaan käynyt supermarkeissa, he eivät ole koskaan kuulleet rasvaisesta Donglai -supermarketista.

  Kaavion tuotanto: Liitäntäuutiset hän Miao

  Kun on olemassa negatiivinen yleinen mielipide, Yu Donglai on myös hyvä muuttamaan tilanteen itselleen hyväksi suuntaan.

  Helmikuussa 2024 Fat Dongin työntekijä tuli gourmet -kaupunkiin ja kyykistyi hiljaa maistamaan potin nuudelit ja venytti sitten syömäpuikot, joita ei puhdistettu suoraan ruukkuun.Tämän kohtauksen on kuvannut netizens ja nousi kuumaan hakuun.

  Tapahtuman toisena päivänä Fat Donglai teki nopeasti tilanteen selittäen, että se oli tutkinut vakavasti tapahtumaa. ulkopuolella.Koska tämä tapaus aiheutti huonoa vaikutusta, pyysi kaikkia anteeksi ja päätti välittömästi karkottaa työntekijät.Myöhemmin Fat Donglai julkaisi 13 -sivuisen raportin tutkintatapahtumasta.Kun asia jatkoi kääntymistä, kun netizenit ajattelivat, että rasva Donglaai oli liian vakava, Yu Donglai päätti olla karkottamatta työntekijää.

  Jokainen edellä mainittu siirtymävaiheessa on vastaavia aiheita, kuten#Fat Donglai 13 -sivun raporttitutkijoiden kokeilutapahtuma#,#Fat Donglai, jotta kokeet#冲 以 以 以 以 以.Yksityiskohtainen liikennepuomi ei ole yksin, jotkut kuluttajat ovat”Koillisviljelijät” maissi osti 6 yuania, 8,5 yuanin myyntihinta Xuchangin Fat Eastissä on jopa 8,5 yuania.Jokainen tämän tapauksen solmu houkutteli myös sadat miljoonat netizenit kuumassa haussa.

  Vielä ei ole selvää, tulevatko nämä kuumat haku -aiheet fat donglain vai heidän kumppaneidensa toiminnasta vai aiheuttavat aiheasteen koko ihmisten ihmiset, muttaSen herkkyys ja liikenteen suunnittelu eivät voi auttaa kyseenalaistamaan ulkomaailman ”keinottelua”.

  Mutta joka tapauksessa kuuma haku perustuslaki teki Yu Donglaista ja sen supermarketeista tulee uusi liikennetähti Kiinan liiketoimintayhteiskunnassa.Ihmisten huomio on alkanut levitä itse työntekijöiden eduista supermarketin liiketoimintaan. Ryhmä bloggaajia tuli Xuchangin tutkimuskauppaan omalla kustannuksellaan ja piti kameran esitelläkseen netizensille kuinka ostaa kultaa ja teetä Fat Dongissa.

  Fat East -liikenne on täynnä offline -tilaa, ja ylimmän virtauksen aiheuttama ”sateenkaaren imu” -vaikutus on säteilemässä ympäröiville alueille.

  Tämän vuoden alussa, influenssarivaikutuksen edistämisessä, kiertueet Shandongissa, Anhuissa ja Hebeiissä jopa avasivat ”Fat Donglai -kiertueen”, joka omistettiin paikallisten asiakkaiden tuomaan Fat Dongiin.Ihmiset vitsailivat ”6A -tason luonnonkauniiksi paikkoiksi”, ja Fat Donglai Tour -ryhmän tulisi olla ensimmäinen Kiinassa, joka hyväksytään.

  Shandong Shanxian, 280 kilometrin päässä Xuchangista, turistiyhtiö julkaisi Xuchangin rasva -Dong Lai Day Tour -tuotteet. ”Todettu huonoihin” asiakkaisiin!

  Sen jälkeen kun Fat Donglaista tuli ”paikka kortissa” monille turisteille, koska suurin osa turisteista siirtyi Xuchangiin ostoksille Zhengzhoun kautta, joulukuussa 2023 Zhengzhoun lentokenttä meni Xuchangin kaupungin varhaiseen toimintaan. Istu Xuchangissa.Nyt tätä metroviivaa on kutsuttu ”Zheng Fat Line”.

  Xuchang East Stationin taksinkuljettaja otti taksin ottaakseen taksin rasvaiseen donglaihin, ja niiden välisiä aiheita ei voitu miettiä.Yksi taksinkuljettajista kertoi Interface News,Fat Donglai on vaikuttanut moniin palveluteollisuuksiin Xuchangissa.

  Fat Donglai vaikuttaa koko Xuchangin palvelutaso on paljon korkeampi kuin sen muiden kolmannen tason kaupunkien, erityisesti ateriapalvelujen, hotellien ja muiden toimialojen,.Koko Season -hotelli Xuchang Fat Donglai Times Square -kadun vieressä, vastaanotossa asetetaan vastaanotot QR -koodien tapaamiseksi asiakkaille, kuinka saada sähköinen lukumäärä rasva -dongia. Vastaanotto on suoraan sitä varten.Kysyi syynä, työntekijä sanoi: ”Opimme Fat Dongilta.”

  Paikallisia supermarketteja myös vieritetään.”Hengyuan Tongin”, 1 km: n päässä Angel City -kaupasta, supermarketti on tarkoituksella jäljittelemään Fat Donglain palveluita. Qin Mengmeng. Tällä tavoin paikalliset voivat tunnustaa paikallisten kuluttajien päivittäiset tarpeet ja palautuspolitiikka.

  Gourmet -näyttelyssä ”Riisin sielu kadulla” Xu Changin vanhan hevosen perheen omistaja sanoi, että hänen sydämessään on vain yksi tavoite. Tarjoa puhtaampi ympäristö ja herkullinen aterian maku.Liitäntäuutiset huomasivat, että Fat Dong Lai Lae Angel City -kaupan yksityiskohta on, että wc: iin pesty hana- ja käsinveden anturi oli Dyson -tuotteita ja pesun vieressä oleva vesivärjäys oli aina pyyhitty, ja wc WC: ssä kaikki oli varustettu wc -lämmityskansilla.

  Virtaus ei ole vain tunnettu ja Fat Dongin liiketoiminta.

  Kiinan kolmannessa ja neljännen tason kaupungissa verkkokaupoissa, kuten offline -alennuksen vähittäiskaupan ja välipalan keräämiskaupoissa, voivat ravistaa näiden fyysisten supermarketien liiketoimintaa näihin fyysisiin supermarketteihin.Ja Yu Donglai -liikenteen käsitys ei voi vain auttaa muokkaamaan vertailukuvaa, säilyttämään paikalliset asiakkaat, vaan voivat myös houkutella edelleen kuluttajia ympäröivillä alueilla Internet -julkkisvaikutusten kautta.

  Vähittäiskaupassa kenelläkään ei ole tällaista liikennettä.Yu Donglain imago on myös äärettömästi suurennettu ja jumalallinen, ja kaikki oppivat rasvaa.

  Fat Donglai on jopa kirjoitettu Xuchangin kunnanhallinnon työraportissa edistämällä liikennekauppiaiden, kuten Fat Donglain, kehittämistä, tukemaan ”Kiinan supermarketin viikko” -tapahtumaa ja rohkaisemalla erityyppisiä supermarketteja ”Fat Donglain” palvelun edistämiseen standardit.

  Fat Dongilta jo oppineet ihmiset ovat kuitenkin turhautuneet.

  Raportoidaan, että Fat Dongin tällä hetkellä auttaneet 12 supermarketin yritystä ovat periaatteessa saavuttaneet positiivisen kasvun ja viisi niistä on saavuttanut kaksinkertaisen kasvun.

  Kaavion tuotanto: Liitäntäuutiset hän Miao

  Mutta näiden kasvun todelliset syyt stimuloivat myös todellinen kulta ja hopea.Yu Donglai paljasti, että Bailen auttamiseksi Fat Dong vietti lähes 50 miljoonaa yuania viimeisen puolen vuoden aikana. miljoonaa vuodessa.

  Ja enemmän jäljittelijöitä on Zhang Chenin kaltaisia ​​yrityksiä, jotka eivät ole kyenneet saamaan verensiirtoa.

  Zhang Chen itse tuli yhä pohjatonta.On hyvä kopioida muiden ulkonäkö, mutta Fat Dongin tapaa on vaikea kopioida.

  ”Oppiminen tai uudelleenkäyttöinen rasva -dong rahan ottamiseksi, kustannukset ovat ylittäneet kahdesti, että olemme avanneet uuden myymälän, ja yhden työvoiman kustannukset ovat 2,5 -kertaisesti jokapäiväisessä elämässä.”

  Ryhmänsä tutkimuksensa mukaan Fat Dong osoitti yli 30%leirien ja nettopunaisten tuotteiden voitoista.DL -mehu Leyuan Yipinin toimittaja räätälöi myös oman tuotemerkkimehunsa, mutta oman hedelmämehun nykyisellä hinnalla ei ole paljon etua.

  Zhang Chen ei ollut optimistinen rasvan dongin jäljittelemisen tulokseen.Hän uskoo, että tämä on edelleen turkin oppiminen, ja varhaisessa vaiheessa, etenkin tuoreilla ja tuoreilla tuotteilla, on huomattavaa menetystä ja bruttovoittoa.”Todellinen olemus, pomo -käsite ei voi oppia”, hän sanoi.

  Koska näiden rakkauden ja vapauden lisäksi on olemassa todellisia kustannuksia.

  Rasva Donglain alkuaikoina kasvava kipu ja työvoimakustannusten jatkuvuus saavat jäljittelijät usein uskaltamaan jatkua.

  Zhang Chen kertoi käyttöliittymän uutisille, että hänen yrityksensä oli oppinut rasvan itään, ja teknisten työntekijöiden palkka oli yli 40%. Operatiivisten virkojen työntekijät ovat tyytymättömiä.

  ”Koska he eivät vain korota palkkaa, työmäärää on myös korotettu. Esimerkiksi on tarpeen hallita usein myymälän etuosan suoritusta yksityiskohtaisen taulukon läpi työntekijöiden pisteyttämiseksi. En voinut kestää Pitkä. Myöhemmin, kun tapasin epidemian, myymälän huolellinen hallinta seurasi perusteellisesti ja palasi alkuperäiseen tilaansa.

  Hu Chuncai, Shanghain Shangyi Enterprise Management Consulting Co., Ltd. , sakot, joita edistettiin, kemiallisen hoidon toimenpiteet voidaan suorittaa 100%Fat Donglaissa, ja muut yritykset eivät ehkä edes saavuta 60%.

  Yonghui -supermarketille, jonka on autettava, Fat Dongin hienostunut hallintataso taustalla ja tämän takana oleva todellinen toteutus on huomion arvoisempi.Kun Bubao Gaosha Meixi Lake -myymälä ”räjähti” tämän vuoden huhtikuussa, tämä myymälä osoitti hetkellisen suosion matkustajavirran ja tuotemerkkien hallinnassa.Äskettäin sosiaalisen median alustoilla on kuitenkin ollut monia käyttäjiä, jotka ovat sylkeneet.

  Samanaikaisesti jopa Fat Dongille,Myös nettopunaisen virtauksen anti -bull -vaikutus on ilmestynyt.

  Qin Meng ajatteli, että Fat Dong tuli ostamaan helmiä tämän vuoden maaliskuussa, ettei hän enää voinut ostaa hopeakoruja ja helmiäinen alue Fat Dongissa.Asiakasliikenteen vuoksi hän teki tapaamisen viisi peräkkäistä päivää ennen kuin hän lopulta osti sen.Ostaessani tapasin jopa turisti Hangzhou. ”

  Monet paikalliset kuluttajat valittavat, että liian monet turistit heikentävät myös rasvan palveluita.Qin Meng valitti joitain paikallisia asiakkaita. Sosiaalisten alustojen kanssa myös monet ulkomaiset turistit ovat kaatuneet, ja jotkut posliinia koskettavat kuluttajat ovat tulleet.

  ”Tämä on Fat Dongin palvelun kulutus.” Qin Meng sanoi.

  Nämä valtavan liikenteen taustalla olevat ongelmat ovat vaikuttaneet kuluttajakokemukseen mikrotasolla.Yu Dongille, joka omistautui auttamaan Yonghuia ja backgammonia, näiden kuluttajien hienovaraiset tunteet ovat valppauden arvoisia.

You May Also Like

More From Author