Zhejiang loi ensimmäisen maakunnan alueellisen digitaalisen terveellisen ihmisen "Ann Child", joka kattaa kaikki maakunnat, kaupungit, läänin tason sairaalat vuoden aikana

3 min read

Chao News -asiakastoimittaja Chen Kyushu

Provinssielimien maakunta- ja työkomiteat sekä maakunnan elimien työkomitea sekä maakunnan organisaatioiden maakunnan organisaation työkomitea ovat ”viiden yhden” tehokkuus pääsisällönä. Seksuaalinen työkohteet, veto, keskeinen luonne ja ”pieni viilto” ylennetään edistämään työn toteuttamista, palvelun suurta paranemista, palvelun suurta parannusta, tyylien suuria muutoksia ja ekologian suurta optimointia.

Kevään tuuli on vuodessa ”Mad Catkins seuraa tuulta”. Herkät ihmiset voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, kun he ovat yhteydessä pajuun siitepölyn ja pienen lentävän flipin kanssa. Jos sinun on mentävä sairaalaan, digitaaliset terveet ihmisetMatkapuhelimella voi seurata sinua.

Zhejiangin maakunnan terveys- ja terveyskomissio riippuu uusista tekniikoista, kuten suurista malleista ja suuresta tiedosta uuden tuottavuuden kehittämisen nopeuttamiseksi ja maan rakentamiseksi, Zhejiangin maakuntaEnsimmäinen maakunnan alueen jakaminen.Angel, digitaalinen terveellinen mies, saadakseen jokaisen asukkaan yksinoikeudella digitaalisen perhelääkärin, joka seuraa hänen elämäänsä elämänsä ajan.

Äskettäin Tide -toimittajat oppivat provinssin terveyskomissiolta, että digitaalisten terveydenhuollon ihmisten lukumäärän ”Annu”: n lukumäärän jälkeen on katettu 92 maakunnan ja kunnallisen sairaalan, kuukausittaisen palvelun volyymi ylittää 300 000 ja käyttäjän tyytyväisyys on 98%, sen odotetaan kattavan kaikkiProvinssit, kaupungit ja läänin tason sairaalat vuoden lopussa.

Tällä hetkellä keinotekoinen älykkyys on tärkeä uuden tuottavuuden moottorina, muuttuu syvästi ihmisen tuotantoa ja elämäntapaa. Zhejiangin maakunnan terveys- ja terveyskomissio keskittyy ”keinotekoiseen älykkyyteen+” kansalliseen strategiaan ja yhteistyöhön perusteellisesti tietoyhtiöiden ja tietokaupan kanssaAlustat.Alkuperäisen tiedon periaate ei ole saatavana verkkotunnuksille, tiedot voivat olla näkyviä ”, ja innostaa uutta mallin mallin terveyslääketieteellisiä tietoja.Lääketieteelliset tiedot. Suurten elektronisten sairauskertomusten koulutuksen kautta on suoritettu monia lääketieteellisten mallien kierroksia.Erilaiset indikaattorit heidän ammattimaisuudessaan, monipuolisuuteen ja tyytyväisyyteen ovat kaikki johtava teollisuus. Läsnä on suuri lääketieteellinen malli, joka on upotettu ”Ann -lapsille” ja siitä on tullut digitaalisten perheen lääkäreiden älykäs perusta.

Kysyntäorientoidut, innovatiivisesti rakentavat uuden lääketieteellisen ja terveyspalvelujärjestelmän täydellisellä kattavuudella sekä online- ja offline -integroidulla verkossa ja offline -tilassa. ”Ansu ER” on julkaissut useita älykkäitä palveluita, kuten älykkäitä ohjeita, kunnoston kuulemista, lääkitysasiamiehiä, avustajaa,Hakemiston tulkinta, terveystieto, lääketieteellinen hoito ja muut älykkäät palvelut.Äänivuoropuhelun kautta ”Annuer” -konsultoinnin kanssa. Heitä on kuvattu käyttäjän tilassa, antaa mahdolliset sairausviitteet ja antaa lääketieteellisiä ehdotuksia;Indikaattorin tulkintamoduuli määrittelee, ovatko verirutiinin, virtsarutiinin, biokemiallisen, maksan ja munuaisten toiminnan indikaattorit normaalisti.ja ja analysoivat asiaankuuluvien indikaattorien yleistä kliinistä merkitystä;Tunnista huumeiden avustajan moduulin lähettämät lääkekuvat automaattisesti ja tarjoa konsultointitietoja, kuten tavallinen annos, haittavaikutukset ja sovellettavat lääkkeet. ”Annu’er” muistuttaa myös neuvottelutietoja viitteen ja käyttöä varten.Katso lääkärin kliininen diagnoosi ja hoito -ohjeet.

Toimittaja sai tietää, että ”Annuier” yhdisti myös online- ja offline -palvelut ennen sairaalan edeltämistä, diagnoosin ja diagnoosin jälkeisen diagnoosin aikana.Real -ajankohtaiset numerot, puhelinnumerot, tutkimukset, huumeet jne. Huolet ja helpommat.

”ANN Clinic” digitaalinen lääkäri laajentaa jatkuvasti sovellusskenaarioita.Äskettäin hän siirtyy ”Health Zhejiang” -sulatusmediapylvääseen.Se levittää säännöllisesti terveystietoa, terveyskulttuuria, terveysuutisia jne. TV: n, lyhyiden videoiden ja mobiilisovellusten kautta. Skenaarioissa, kuten terveyshallinnon palvelut ja ”Internet+Medical Health”, yli 90%yleisen terveystieteen popularisoinnistaKysymyksiin vastataan palvelun tehokkuuden ja palvelun tyytyväisyyden parantamiseksi.

You May Also Like

More From Author