Otetaan enemmän | yhteenveto koulutuksen perustietojen selityksestä

Yleiset vaatimukset ovat, että henkilö, joka viljellä koulutettua henkilöä, on ihmisten laatumääritysten ja standardien viljely ja heijastaa myös koulutuksen vaatimuksia ihmisten ponnistelujen ja sosiaalisten taipumusten suuntaan.Koulutuksen tarkoitus laajassa merkityksessä: viittaa koulutettujen ihmisten odotuksiin, ts. Ihmiset haluavat saada koulutusta, mitä muutoksia tai tuloksia tapahtuu fyysisissä ja henkisissä näkökohdissa.Kapea koulutus: Valtion yleinen vaatimus on kouluttaa kaikenlaisia ​​kouluja kaikilla tasoilla.

13. (Koulu) viljelytavoite: Se on erityinen vaatimus kaikille koulutetuille ihmisille eri koulujen tehtävien perusteella kaikilla tasoilla.

14. (Opettaja) Koulutustavoite: Toivomme, että opettajat suorittavat tietyn työvaiheen koulutus- ja opetusprosessin aikana toivoen täyttävän vaatimuksia tai muutoksia kouluttajien tuottamissa.

15. Koulutustoiminto: viittaa koulutus- ja koulutusjärjestelmien erilaisiin vaikutuksiin ja toimintoihin yksilölliseen kehitykseen ja sosiaaliseen kehitykseen.

16. Koulutuspolitiikka: Se on yleisen historiallisen koulutuksen historiallinen vaihe politiikan ja talouden ja valtion korkeimman auktoriteetin yleisen ohjauksen mukaisesti.

17. Ihmisten kattava kehitys: viittaa ihmisten kykyyn työskennellä, kattava, harmoninen ja täysin kehitetty ihmisen fyysistä voimaa ja älykkyyttä, ja siihen sisältyy myös ihmisten persoonallisuuden moraalisen kehityksen ja täydellisen kehityksen tunnistaminen.

18. Älykäs koulutus: Koulutus opettaa opiskelijajärjestelmän tieteellistä ja kulttuurista tietoa ja taitoja ja kehittää heidän älykkyyttään ja oppimiseen liittyviä tekijöitä.

19. Laadukas koulutus: Se perustuu ihmisten kehityksen ja sosiaalisen kehityksen todellisiin tarpeisiin. Se vie kaikkien opiskelijoiden laadun perustavoitteena ja kunnioittaa opiskelijoiden subjektiivisuutta ja aloitteita.

Jumala kiinnittää huomiota ihmisten henkisen potentiaalin kehittämisen koulutukseen ja muodosti koulutuskasvatuksen, jolla on terveelliset persoonallisuudet perusominaisuuksina.

20. Innovaatiokoulutus: Koulutus, jolla on perusarvoon suuntautuminen ihmisten innovatiivisen hengen ja innovaatiokyvyn viljelyyn ja mahdollistaa ala- ja keskiasteen oppilaat riippumattomana yksilöinä.

Yu löytää ja ymmärtää uusia tietoja, uusia asioita ja uusia menetelmiä, hallitsee siihen sisältyviä peruslakeja ja ominaisuuksia ja saada vastaava kyky luoda kattava laadukas perusta tulevalle kyvylle.

21. Yksilöiden kehitys: Yleensä yksilöiden muutosprosessi on syntymästä aikuisille.

3

Koulutusjärjestelmä

22. Koulutusjärjestelmä: viittaa eri oppilaitosten ja organisaatioiden järjestelmien ja organisaatioiden yleiseen termiin kaikilla maassa tai alueella.

23. Kansallinen koulutusjärjestelmä (laaja koulutusjärjestelmä): Se on kaikki organisaatiojärjestelmästä perustetut koulutuslaitokset ja asiaankuuluvat säännöt kansallisen koulutuksen tarkoituksen saavuttamiseksi.

järjestelmä.

24. Koulukoulutusjärjestelmä (kapea koulutusjärjestelmä): Akateemiseen järjestelmään viitataan akateemiseksi järjestelmäksi.

Tietty oikeusvaikutus, säädä erityyppisten koulutusjärjestelmien koulutusjärjestelmää kaikilla tasoilla; , liiketoimintavuot ja heidän väliset suhteet.

25. Pakollinen koulutus: viittaa valtion nimeä koulutukseen, jonka lasten tai nuorten on hyväksyttävä lain tai nuorten mukaisesti, ja kansallinen, yhteiskunta ja perheet on taata.

26. Koulutuksen hallinnollinen järjestelmä: Se on yleinen termi kansalliselle koulutuksen hallinnolliselle organisaatiojärjestelmälle, tai se ymmärretään valtion organisaatiorakenteena ja työjärjestelmänä valtion johtamisen hallinnassa.

27. Vastuullinen päävastuu: Se on kotimaani julkisten perus- ja keskiasteen koulujen sisäinen johtajuusmekanismi. Tiedekuntia ja henkilöstöä hallitaan demokraattisesti.

28. Koulut: Tietyn sosiaalisen järjestelmän mukaan yksilöiden ja yhteiskunnan sosiaaliset organisaatiot ja instituutiot ovat ydintehtäviä.

29. Kampuskulttuuri: Se on arvot, uskomukset, asenteet, tyyli, tyyli ja käyttäytymiskriteerit, jotka kaikki koulun työntekijät (ja opiskelijat) ovat yhdessä opiskelua, työtä ja elämää.

30. Koulutuksen hallinnollinen keskuskeskusjärjestelmä: Se viittaa koulutuksen hallinnolliseen valtaan, joka on keskittynyt keskushallinnolle ja sen koulutuksen hallintoosastolle, kaikilla tasoilla olevat paikallishallinnot ja heidän koulutuksen hallintoosastot noudattamaan keskushallinnon

Ja koulutuksen hallintoosaston koulutusjärjestelmä.

31. Koulutuksen hallinnollinen paikallinen hajauttamisjärjestelmä: viittaa eräänlaiseen koulutuksen hallintojärjestelmään paikallishallinnoista itsenäisesti koulutuksen hallinnollisen vallan käyttämiseksi lain mukaisesti.

32. Koulutuksen hallinnollinen ala -aluejärjestelmä: tunnetaan myös nimellä täydellinen järjestelmä, se viittaa pääasiassa erityyppisiin koulutushallintovirastoihin kaikilla tasoilla hallituksen toiminnallisina osastoina.

Riippumaton hallituksen hallintojärjestö.

34

Paikallishallinnon johtajan paikallishallinnon johtajuus on erotettu yleisestä hallinnollisesta ja riippumattomasta organisaatiojärjestelmästä.

You May Also Like

More From Author