Guo Tongxingyi Digital Business Strategy Julkaise kädet yhdessä ekologisten kumppaneiden kanssa digitaalisen liiketoiminnan luomiseksi

5 min read

Fuzhoussa pidettiin 23. huhtikuuta ”Avoin ja luo digitaalinen kaupallinen” – 2024 Guotongxingyi Ecological Partner -konferenssi.Guotong Starin puheenjohtaja Chen Yi ja toimitusjohtaja Lin Jian toivat johtoryhmät rahoituslaitoksilla, kuten China UnionPay ja Pingin pankki, Minsheng Bank, Huaxia Bank, Neuvostoliitto, China Post, Fujian -sivusto. Tuhat ekologiset kumppanit, kuten kumppanit ja kohtauskumppanit, edustavat offline -konferenssia offline -konferenssin puolesta. ja piirtää uusi suunnitelma digitaalitaloudelle.

Uusi aikakausi uudella aikakaudella johtaa uutta liiketoimintaa

Guotong Xingyin puheenjohtaja Chen Yi

Guotong Xingyin puheenjohtaja Chen Yi sanoi, että hänen on noudatettava liiketoimintafilosofiaa ”kovan kylän solmimisesta, taistelun torjunnasta”, rakentaa tasaisesti liiketoimintatehtäviä, ylläpitää strategista päättäväisyyttä ja edistää pitkän aikavälin kestävän kehityksen edistämistä ja edistää pitkän aikavälin kestävää kehitystä. yritys;

Keskittyen digitaalisen liiketoiminnan ekologian rakentamiseen, Guotongxingyin toimitusjohtaja Lin Jian piti pääpuheen ”maksun syvän maksun+co -chuang -digitaalisen liiketoiminnan” analysoimiseksi kattavasti Staryi Fu: n ja Hui: n digitaalisten liiketoiminnan kehitysstrategioiden analysoimiseksi ” Lai -myymälä vieraille.

Guotongxingyin toimitusjohtaja Lin Jian

Aikaisemmin Xingyi Fu ja Hui Lai -myymälä olivat sitoutuneet tarjoamaan kätevää maksukokemusta. Digitaalinen taloudellinen siipi, rakenna ”neljään -yksi yhdessä yhdessä yhdessä yhdessä yhdessä” strategisessa asettelussa, yhdistä pankit, kauppiaat ja kuluttajat ”maksu+” rakentaaksesi digitaalisen kaupallisen ekosysteemin; Digitaalisen kaupallisen trilogian toteutuspolku, edistää maksupalveluiden skenaarioita, digitaalisia yrityspalveluita, digitaalista kaupallista ekologiaa ja auttaa kauppiastoimintoja.

Keskittymällä ”maksu+” ekologiaan, Xingyi -maksu tarjoaa täyden valikoiman digitaalisia maksupalveluita korkealaatuisille kauppiaille. Suhteet kuuteen suureen kansainväliseen luottokorttijärjestöön.Maksu+kohtaus SaaS tarjoaa älykkäitä kohtausratkaisuja kaikille elämänaloille auttaakseen kauppiaita saavuttamaan digitaalisen muutoksen ja päivityksen.Maksu+digitaalinen markkinointi tarjoaa pankeille täydellisen linkin liiketoimintapiirin markkinointialustan, toteuttaa pankkien, kauppiaiden ja kuluttajien välisen vuorovaikutuksen ja edistää rahoitusvarojen arvoa.Maksu+arvo -lisäys liiketoiminta tarjoaa kauppiaille ja kuluttajille moniulotteisia kaupallisia johdannaispalveluita, luo lisää liiketoimintamahdollisuuksia ja edistää kattavasti tuhansien yrityskauppiaiden digitaalista päivitystä.

Tuoteinnovaatio murtuu Huilai -myymälän avausalustan kautta virallisesti

Digitalisointiprosessin syventämisen myötä Xingyi Fu- ja Hui Lai -myymälä ovat olleet täysin tieteellisen ja teknologisen tutkimuksen ja kehityksen edut tuotteiden vahvuuden ja markkinoiden kilpailukyvyn parantamiseksi.Keskity digitaalisen liiketoiminnan ekologian rakentamiseen ja käynnistät Huilai Store Open -alusta, mukaan lukien yksi -pysäytön ratkaisu, täydellinen maksukyky, standardoitu avausprosessi ja riippumaton hinnoittelu. Näyttelyteollisuuden valtuuttamiseksi;Hui Lai -kaupan avoimet alustot, kuten SaaS -kehittäjät, pankit, kolmannen osapuolen maksulaitokset, kokonaismaksupalvelujen tarjoajat ja SaaS -toteutuspalvelujen tarjoajat jne., Ja muut 300+ kumppania yhdistämään, avoimiin ekologisiin kumppanuusresursseihin ja yhdessä digitaalisen liiketoiminnan rakentamiseen ekologia.

Kaksinkertainen tuotemerkin uusintapäivitys ja kiihdyttää tuotemerkin kasvupyörää

Antakaa brändille brändin uuden elinvoiman ja käynnistämällä kaksoisbrändistrategia. Digitaalinen yritysekologia, mikä helpottaa kauppojen avaamista.Brändinäkymä, brändinäkö, bränditehtävät jne. On päivitetty täysin, ja nämä kaksi tuotemerkkiä koordinoitiin tuotemerkin uudistamiseksi.

Herra Lin Jian kertoi, että Xingyi Fu ja Hui Lai Store kehittää häpeällisesti digitaalikauppaa, luo arvoa kumppaneille, parantaa kauppiaiden etuja, lisää voimakasta vauhtia reaaliseen talouteen, tekee maksusta arvokkaamman ja helpottaa myymälöiden avaamista.

Luo uusi digitaalinen kaupallinen ekosysteemi digitaaliseen yrityskeskukseen

Guo Tongxingyi Products Centerin johtaja Chen Ri

Digitaalitalouden aallossa Xingyi Fu- ja Huilai Store edelleen edistää maksukentällä erinomaisella teknisellä vahvuudellaan ja eteenpäin suuntautuvalla digitaalisen liiketoiminnan strategisella visiolla.Guotongxingyi Products Centerin johtaja Chen Ri piti pääpuheen ”Digital Business Center” ja jakoi Xingyi Fu: n etsinnän ja käytännön digitaalisten yrityskeskusten rakentamisessa vieraiden kanssa.Herra Chen Ri käytti tilaisuutta eri toimialojen ja eri toimialojen digitaaliseen talouden kehittämiseen ja digitaaliseen muutokseen digitaalisten yrityskeskusten perusteellisessa analyysissä ja keskittyi liiketoimintamalliin ja liiketoiminnan kohokohtiin.

Digitaalinen liiketoimintakeskus integroi liiketoiminnan laajennuksen, tuotekokemuksen ja sen jälkeen -palvelun. Aloittanut ”Fuyao -suunnitelman”. Politiikan, liiketoimintamahdollisuuksien, koulutuksen, liikenteen jne. Monissa näkökohdissa ekologiset kumppanit ovat tukeneet ekologisia kumppaneita, parantavat heidän ydinkilpailukykyään, toteuttavat suuria voittoja ja luovat yhdessä uuden tuottavuuden maksuteollisuudessa , ja luo uusi digitaalinen liiketoiminnan ekosysteemi.

Digitaalinen uusi tuote alkaa antaa älykkäitä toimintoja

Guotongxingyi -tuotekeskuksen varapäällikkö Sun Peng

Vuonna 2024 maksuteollisuus on siirtynyt vahvan valvontaan.Kokouksessa Guo Tongxingyi -tuotekeskuksen varapäällikkö Sun Peng toi kaksi turvallista, tehokasta, älykästä ja kätevää digitaalista innovaatiotuotetta.Mikro -tietoa käytetään erityisesti uppoamismarkkinoiden maksamiseen, digitaalisten RMB: n ja ulkomaisten korttien laajalle levinneeseen levittämiseen pienissä ja keskisuurissa kauppiaissa ja luomalla kevyitä älykkäitä maksulaitteita; Fyysisten kauppiaiden digitaalinen muutos, jolla on merkittäviä ominaisuuksia keveydestä, keveydestä ja yksinkertaisuudesta, se tuo kauppiaille helpon ja tehokkaan kassakonekokemuksen, rakennetut -skannaavat ikkunat, erilaisten laajennuslaitteiden laajennuksen laajennus, avautumisen avaaminen yhdistäen avaamisen Hui Lai -kaupan alusta.

Herra Sun Peng kertoi, että Xingyi Fu vaatii innovaatioiden tuotteiden ja palveluiden päivityksen innovaatiota. Digitaalitalouden kehittämiseen.

Starlight Yao Rongcheng kunnioittaa taistelijaa

Rakenna yhdessä maailman eliitin kanssa digitaalinen suuri syy.Konferenssisivustolla 128 ekologista kumppania kaikista teollisuuden elämänaloista myönsivät erinomaiset kumppanit, nousevat kumppanit, kohtaukset yhteistyökumppanit, erinomaiset kumppanit, erinomaiset kumppanit ja parhaat kumppanit kuudessa tärkeän palkinnon kierroksessa tunnistamaan ja perustamaan ne .Tulevaisuudessa Xingyi Fu ja Huilai Store tarjoavat edelleen enemmän resursseja ja palveluita ja laajentavat yhdessä liiketoimintamahdollisuuksia ekologisten kumppaneiden kanssa tulevaisuuden voittamiseksi.

Huizhi -kommunistisen puolueen kehitys saada tulevaisuuden

Jotta voitaisiin kerätä vauhtia, voimme käsitellä muutoksia ja laajentaa uutta toimistoa;Kahdeksan ekologisen kumppanin edustajaa ovat nähneet innovatiivisia käytäntöjä trendireiästä teollisuuden asetteluista ekologiseen yhteisryhmään, jakavat omat havainnot ja oivallukset, puhuvat digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen nykyisestä tilasta ja tulevaisuudesta ja menevät voiton tielle -Win -tilanne ekologisessa yhteistyössä.

Digitaalinen tiede- ja teknologiainnovaatioiden muutokset, jotka ovat läheisesti yhteydessä Times -pulssiin ja perustuen liiketoiminnan rajaan, Xingyi Fu ja Hui Lai Store keskittyy digitaaliseen liiketoimintaan, omaksua muutokset avoimemmassa asenteessa ja työskentele yhdessä yhdessä Työskentely ekologisten kumppaneiden kanssa.

You May Also Like

More From Author