Qiangqiang edistää yhdessä nuorten tekoälyn koulutuksen popularisointia

2 min read

  Tencent Cloud saavutti 7. toukokuuta strategisen yhteistyön Kiinan tuonti- ja vientiä Shanghai Co., Ltd. Koulutustuotteet ja palvelut kotimaisille ja ulkomaisille markkinoille, viljelevät tekoälyä -korkeatasoisia kykyjä innovatiivisilla henki- ja käytännöllisillä kyvyillä sekä edistävät nuorten tekoälyn koulutuksen kiihtyvyyttä ja popularisointia.

  Zhongtu Shanghai on valtion omistama kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka on perustanut Kiinan kirjan tuonti ja vienti (Group) Co., Ltd. Shanghaissa.Tencent Cloud on digitaalinen avustaja eri toimialojen muutokselle. ihmiset.

  Tällä kertaa osapuolet keskittyvät tekoälyn koulutukseen ja tekevät yhteistyötä ylennystä, englanninkielistä oppimispalveluita, koulutustuotteiden digitalisointia ja kulttuurisen viestinnän suhteen, popularisoivat edelleen nuorta tekoälyn koulutusta sekä varaa ja varaa keinotekoisen alan huippujaksoja älykkyys.

  Opetustuotteiden osalta osapuolet nopeuttavat toisaalta nuorten keinotekoisia älykkyyskoulutustuotteita ja palveluita sekä peruskoulutuksen popularisointia ja edistämistä kotimaisessa peruskoulutuksessa; Nuorten keinotekoiset älykkyyden koulutustuotteet ja palvelut, erityisesti englanninkielinen versio Tuotteiden laajentaminen merentakaisilla markkinoilla vastaa nuorten tarpeita Pohjois -Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, Japanissa, Etelä -Koreassa, Kaakkois -Aasiassa ja muissa maissa ja keinotekoisen älykkyyden alueilla ja alueilla oppiminen.

  Paitsi, että englannin oppimisen suhteen osapuolet antavat täyden pelaamisen Tencent Cloudin teknisille eduille Jangtse -joen suiston kentällä Jangtse -joen suistossa ja yhdessä tunnetun vieraan kielen arvovaltaisten laitosten kanssa yhdessä Tarjoaa lukijoille älykkäämpiä englanninkielisiä oppimispalveluita.

You May Also Like

More From Author