Henan: Keskuskoulujen koulutuksen ja moraalisen koulutuksen vahvistaminen ja parantaminen

Kiina Education News-China Education News Network -uutiset(Toimittaja Pang Ke)Jatkuvasti korkealaatuisten teknisten ja teknisten kykyjen viljelyyn moraalisen, henkisen, fyysisen ja työvoiman kattavan kehityksen avulla Henanin maakunnan puoluekomitean koulutuskomitea ja Henanin maakunnan puoluekomitean koulutusosasto ja koulutusosasto Henanin maakunnan puoluekomitea on antanut mielipiteitä keskiasteen koulujen ideologisen ja poliittisen koulutuksen ja moraalisen koulutuksen vahvistamisesta ja parantamisesta.

Mielipiteet huomauttavat, että pitkän aikavälin ponnistelujen avulla ideologisen ja poliittisen koulutuksen ja moraalisen koulutustyön ammattitaitoiset koulutukset ja tehokkuus paranee jatkuvasti. ovat rikkaita ja tehokkaita, ja ammatillisen koulutuksen ominaisuudet ovat yhä eläviä.

Mielipiteet korostavat, että keskittymällä koulutukseen opettajien, moraalisten koulutuksen johtajien ja selkärangan henkilöstön, luokanopettajien opettajien, ideologisten ja poliittisen opetuksen innovaatioryhmien, kuuluisan luokanopettajan studioiden rakentamisen viljelyyn ja keskittymisen ideologisten ja poliittisten luokan opettajien ja moraalisen koulutuksen keskittymiseen Joukkueet.

Mielipiteet esitettiin, että luomalla aktiivisesti ideologisia ja poliittisia kursseja, opetussuunnitelmien ideologisia ja poliittisia demonstraation luokkahuoneita, viljelemällä pilottikoulujen valintaa ”kolmen kaiken koulun” kattavan uudistamiseksi, ja ”perusteellisessa toiminnassa, kuten” sivistynyt tyyli ” Aktiviteetit, yhteisötoiminnot, tutkimustoimet, työharjoittelu ja vapaaehtoistyöpalvelut, vahvistavat kattavasti kampuksen kulttuurin rakentamista, antavat tehokkaasti koulun alkamisen ja yhteiskunnan roolin yhteistyöhön yhteyden kanssa, valitsevat ja edistävät tyypillisiä moraalisen koulutuksen tapauksia, Paranna edelleen opiskelijoiden ideologista ja poliittista ja ammatillista moraalista lukutaitoa, edistävät opiskelijoiden terveellistä kehitystä kaikilla näkökohdilla ja viljelemään voimakkaasti moraalia, älyllistä, fyysistä ja työvoimaa, työvoimaa, työvoimaa ja työvoimaa. .

Kiina Education News-China Education News Network -uutiset(Toimittaja Zhang Yan)Peking Jiaotong -yliopisto järjesti 19. toukokuuta kampuksen avoimen päivän ja 2024 korkeakoulun pääsykokeen ilmoittautumisen neuvottelut.Koulun ilmoittautumistoimisto ja eri korkeakoulujen vastuussa olevat asiaankuuluvat henkilöt vastasivat yli 3000 ehdokkaan ja Pekingin ja ympäröivien alueiden vanhemmille.

Peking Jiaotong -yliopiston pääsytoimiston johtaja Ma Tai esitteli koulun perustilanteen, kurinalaisuuden edun, vastaanottojen suurten yhtiöiden ja vastaanottopolitiikan ja keskittyi viiteen uuteen muutokseen koulun 2024 ilmoittautumispolitiikassa: Ensinnäkin Zhan Tianyu’s Pilot -luokka tekee Pilottiluokan kattava päivitys pilottikurssin kattavaan päivittämiseen, tietojen ja älykkäiden luokkien vastaanottoihin.Toinen on, että koulu lisää ja optimoi erityyppisiä pilottikursseja innovatiivisten kykyjen viljelyn laadun parantamiseksi.Kolmanneksi, ”System Science and Engineering” -päällikkö ”Double First -luokan” kurinalaisuudesta on ensimmäinen korkeakoulun pääsykoe ensimmäistä kertaa tänä vuonna.Neljänneksi automaatiotuote rekrytoidaan myös suoraan ensimmäiseen korkeakoulututkimukseen.Viidenneksi, maakunnissa, jotka toteuttavat korkeakoulujen pääsykokeiden uudistamista, tavallisten ammattilaisten pääsy toteuttaa nolla -mukauttamispolitiikan.

”Zhan Tianyou’s Pilot -luokka toteutetaan ’1+2+1+4’: n kahdeksan vuoden kehitysmallilla. Niin kauan kuin opiskelijat täyttävät koulun perusvakuutus- ja tutkimusolosuhteet, meillä ei ole pistemäärävaatimuksia. Opiskelijat. voi suoraan saada suorat blogit. tärkeimmät tietoluokat ja älykkäät.

”Järjestelmätiede” on koulumme ”Double First -luokan ’rakennustiede, ja kurinalaisuus on vahva. Ensimmäinen korkeakoulun pääsykoe tänä vuonna. Jokainen perustutkinto -opiskelija voi vastata 2–3 korkealaatuista opettajaa, jotka ovat luoneet vankan perustan opiskelijoiden tulevalle kehitykselle.

Keinotekoisen älykkyyden suurten yhtiöiden kannalta, jotka ovat herättäneet paljon huomiota ehdokkaista ja perheistä, Ma Tai esitteli, että tänä vuonna koulun automaatio -pääaine on suora korkeakoulun pääsykoe, mukaan lukien rautatie- järjestelmä ja sovellus) 4 suurta yritystä.Uuden majorin automaatiossa ja älykkäällä korkeakoululla on kaksi kansallista ensimmäisen luokan perustutkintoa koskevaa rakennuspistettä, mukaan lukien rautatieliikenteen signaalit ja valvonta ja automaatio.Verrattuna tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan koulun pääaineen pääaineeseen, äskettäin perustettu tekoäly (älykäs järjestelmä ja sovellus) pääaine on, että suurin ominaisuus on pääasiassa rautatieliikenteen pystysuuntaisen kentän edessä ja sillä on voimakkaampi työllisyys.

Raporttien mukaan yli 50 yliopistoa Pekingissä ja ulkomailla on osallistunut myös Gaozhaon konsultointitoimintaan.

Kiina Education News-China Education News Network -uutiset(Toimittaja on makea)Nanchangissa pidettiin 19. toukokuuta Jiangxin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopiston perustamisen 65. vuosipäivää.Kaikilla tasoilla, vieraat, kotona ja ulkomailla sijaitsevat vieraat, ja kaikkien tason opettajat ja opiskelijat kokoontuivat yhteen todistamaan Jiangxin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopiston perustamisen 65 -vuotisjuhlaa.

Koulun 65 vuoden aikana Jiangxin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopisto on juurtunut Ganin ja Ganin ja maan maahan, ja se on aina työskennellyt kansakunnan kanssa ja taannut aikoja. Kiinalaisen lääketieteen teknologiset saavutukset ja kulttuuriset saavutukset on tuotettu, ja perinteisten kiinalaisten lääketieteen kykyjen viljelyn ”pääasema” Jiangxissä on rakentanut ”kultaiset käyntikortit” teollisuusympäristöjen ominaisuuksien ominaisuuksista -ja niistä ”niistä” ja niistä ”” Jiangxin korkea -asteen koulutuksen Vanguard ”Jiangxissä. Se on antanut erinomaisen panoksen korkea -asteen koulutuksen ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen korkean laatukehityksen edistämiseen Jiangxin maakunnassa.

Jiangxin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopiston puoluekomitean sihteeri Xu Lanbin kertoi, että uuden historiallisen kehityssuunnan perusteella koulu juurtuu Jiangxiin, joka perustuu Kiinaan, ja pyrkii liikkumaan eteenpäin. Viisauden ja voiman pyrkimys työskentelee kovasti edistääkseen koulutuksen rakentamista ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen elvyttämistä.

Viime vuosina on syntynyt suuri joukko ”Mr. Big” -tapahtumia Jiangxin perinteisen kiinalaisen lääketieteen yliopiston lääketieteen maisteriksi, kahdesta akateemikosta ja kansallisista opetus- ja koulutusmalleista.Konferenssi toteutti myös seremonian lahjoittaa kukka -edustajia erinomaisille opettajille ja kaatoi Jiang -lääketieteen ”onnellisen onnellisuuden kukan”.

Zhongchunin kevään illalla Anhuin normaalin yliopiston Pohjois -stadionin Huayanin alussa 19 korkeakoulun johtajat ja opettajat ja lähes 2000 koulun opiskelijaa kokoontuivat tänne osallistumaan ”Yueyou Chu Summer” Starlight Yöjuoksutapahtuma.Koulun johtajat johtivat oppilaita, ja opettajat ja oppilaat juoksivat loppuun, hurraavat ja lauloivat äänekkäästi.

Tämä ”alkukeskuksen” Starlight Night Run on koulun urheilukulttuurifestivaalin avaustapahtuma tänä vuonna. Kaikki 12 urheilutapahtumaa, kuten palloja, kamppailulajeja ja Dragon Boat Racing, ovat alkamassa.Deng Linlin, Pekingin, Lontoon olympialaisten kahden kampion ja Anhuin normaalin yliopiston fyysisen koulutuksen nuori opettaja, aloitti urheilualoitteen opettajille ja koulun opiskelijoille. Urheilussa harjoita voimakas kunto, tarkenna vahvaa tahtoa ja omaksua terveellinen elämä.

Seuraavan vuoden aikana Deng Linlinin johtama maakunta -tason urheilutapahtuma voittamaan mestaruusopettajat maakunnan tasolla tai sitä vanhemmilla. Liikunta, kehitä hyviä tapoja ja edistää fyysistä ja mielenterveyttä.

On todettu, että vuoden 2023 lopussa ”yliopiston opiskelijoiden lyylojen toimintasuunnitelman” toteuttamisen jälkeen Anhui Normal University on tutkinut sarjaa tehokkaita avaintoimenpiteitä ideologisen saattajan, tutkimuksen saattajan, elämän saattajan, emotionaalisen saattajan ja fyysisen ja henkisen saattaja.

Yleisempien elävien tapojen, ihmissuhteiden välisen viestinnän ja korkeakouluopiskelijoiden mielenterveyden ongelmien ratkaisemiseksi koulu noudattaa aina ensin terveyden koulutuskonseptia ja järjestää kaikenlaisia ​​kulttuuri- ja urheilutoimintoja rikastuttaakseen opiskelijoita ” Urheilu, lukeminen ja treffit.

”Zhou Zhoussa on aktiviteetteja, yllätyksiä on kaikkialla.””Nuorten ensin laulamisen · Yingchun Music Festival” -musiikkiyöllä opettajat ja opiskelijat lauloivat ”nuoriso” ja ”My My My My My Gother”. liittyä ”Shangchun Mountain”, upeat ja lämpimät satunnaiset tanssiesitykset kukkivat usein kampuksella; -suunta.”Nuorten” kulttuuri- ja urheilutoimintasarjasta on tullut ensimmäinen valinta opiskelijoille vapauttaa henkinen paine, saada emotionaalista arvoa, noudattaa puhdasta rakkautta ja omaksua terveellistä auringonpaistetta.

You May Also Like

More From Author