"Muotiteollisuus Big Coffee" puhuu ei -herkkyyden muotiinnovaatioista

  Keqiaon piiri 7. toukokuuta aamullaKiina kevyt tekstiiliRakennushallintakomitea ja Taiwanin yliopiston Kiinan vaatekulttuurikeskus sponsoroi yhdessä

  Viime vuosina Textile Non -heritage on kehittänyt moniulotteisen innovaatiomallin tuotemerkin integroimiseksi, IP: n luomiseksi, tekniikan käyttöönottamiseksi ja muotin siirtymiseksi ja avannut vähitellen uuden monielementin törmäyksen tilanteen.Tapahtumapaikalla, ei -herkkyyden ympärillä, hän Zhaohua, Taiwanin Fairenin yliopiston Farter -koulun dekaani, dekoodasi Miao -vaatteiden kuvion ja Qingshui -joen kuvion kuvion mysteerin Guizhoussa ;

  In addition, in order to further condense the new force and promote the creativity, innovation, entrepreneurial exchanges and cooperation of young designers, the event also starts the two topics of how to activate non -heritage elements to promote young innovation and entrepreneurship opportunities and improve Uusi tuottava tuottavuus tekstiili- ja muotiteollisuudessa.”Toivon, että alusta on media, jonka avulla muotiteollisuuden nuoret suunnittelijat voivat olla enemmän tilaa luovan näytölle tulevaisuuden tekstiiliteollisuusPäivittääUuden tuotemerkin luominen injektoidaan ’vanhaksi makuksi’ ja ’uuteen elinvoimaisuuteen’.”Xingchuangxiang International Designer Platform Master Cai PeiHua sanoi.

  6. -8. Toukokuuta 2024 Shaoxing International Clothing Chain Expo pidettiin Shaoxingin kansainvälisessä kongressissa ja näyttelykeskuksessa.

  On todettu, että tässä näyttelyssä on yli 220 osastoa, ja näyttelyalue on yli 4000 neliömetriä. , muotinäytökset ja liiketoiminnan telakointialueet monipuolisen viehätysvoiman tulkitsemiseksi.Niiden joukossa suunnittelualue esittelee erinomaisia ​​suunnittelijavaroja, näyttää erinomaisia ​​suunnitteluteoksia ja kerää luovuuttaKyky, Näytä nykyisyystrendiJa leikkaus -levityssuunnittelu.

  Näyttelyn ensimmäisenä päivänä iso show keräsi luovaa ja persoonallisuutta.Brändien, kuten China Good Design, Shanghai Hyun Ranin, luoma ”Fashion Shaoxing Publishing Show”, Hunting Monster, Kim Nuo, Maxson ja muut tuotemerkit sekä muoti Shaoxing -perintö.

You May Also Like

More From Author