ESG -raportti, miten kaupallinen kiinteistö voi edistää kestävää kehitystä?

6 min read

Interface News -toimittaja | Wang

Huhtikuun lopulla tulossa talousraportin kausi on edelleen käynnissä, ja Yrityksenä (”kestävä kehitysraportti” tai ”ympäristö-, sosiaalinen ja yrityksen hallintoraportti”) ESG -raportti on myös yhä tiheämpää paljastettu, koska se osoittaa kestävän kehityksen alan käytännön kokemusta ja saavutuksia viime vuoden aikana.

ESG -käytännössä kasvihuonekaasupäästöjen hallinta on avainasemassa.Kiinan osalta hiilidioksidipäästöjen osuus kiinteistöalan ketjussa on yhtä korkea kuin lähes puolet. Hallitus on asettanut selkeät kaksikarbonit tavoitteet kattavaan dekarburointiprosessin nopeuttamiseksi.

Viime vuosina yhä vakavamman maailmanlaajuisen ilmastomuutostilanteen ollessa kaupallinen kiinteistöala, joka on pääasiallinen hiilidioksidipäästöjen lähde, on tullut yhä näkyvämmäksi.

Beibang Wei li Shihua North District -yrityksen tutkimusosaston päällikkö Sun Zutian ja Kiinan ESG -tutkimuksen päällikkö uskoo, että kaupallinen kiinteistöala on aktiivisesti muuttunut alhaiseksi hiileen, ympäristöystävälliseksi ja kestäväksi toimintamalliksi. Harjoittele ja osoita sen tehokkuus ESG -raportin avulla.

Liittymisuutisten mukaan Hang Lung Real Estate- ja Capita -konsernin edustamat yritykset toimivat hyvin kestävän kehityksen alalla.Esimerkiksi Hang Luo kiinteistöjen ottaminen, 1. huhtikuuta 2024 alkaen, puolet sen mantereen kiinteistöistä on käyttänyt uusiutuvan energian voiman tarjontaa vihreän energian hankintasopimuksen kautta, ja vihreän sähköenergian hankintasopimus on kattanut Shanghain, Wuxin, Kunmingin ja Jinanin projektit.

Hang Lung Real Estate -yrityksen vanhemman johtajan Peng Zhaohuin, Manner -liiketoiminnan, Hang Lung Office Building Hunelong Plaza, Wuxi Hang Lung Plaza, Kunming Hang Lung Square ja Jinan Hang Lung Plaza.

Capital Group keskittyy myös ESG Green -kenttään.Äskettäin Kaed Investment antoi ensimmäisen yhden miljardin yuanin kestävän kehityksen Panda -joukkovelkakirjalainojen tytäryhtiöidensä kautta, kolmen vuoden ajanjaksolla, kiinteä korko 3,5%vuotuisesta lipusta ja tilauskerros 1,65 kertaa.

Deloitte Kiina huomautti myös, että kiinteistöalalla on 40%globaaleista hiilidioksidipäästöistä, joista suurin osa tulee rakennuksen rakennusvaiheen energiankulutuksesta, ja kiinteistöalalla on valtava päästövähennyspotentiaali.Koska ESG -kysymykset kasvavat kiinteistöalalla, kiinteistöyhtiöiden tulisi integroida ESG -näkökohdat koko yritystoimintaprosessiin.

Joten miten kaupallinen kiinteistö edistää kestävää kehitystä ja toteuttaa vihreää muutosta?

Shibang Wei Shishin myöntämän Kiinan kaupallisten kiinteistöjen ”hiilijalanjäljen ja aavikkopolun” mukaan yritykset ovat nopeuttaneet kaikkia ESG -strategian toteuttamisprosessin näkökohtia kiinteistöjen suunnittelussa ja toiminnassa.

Raportissa ehdotetaan viittä suurta vuokralaista hiilestä, mukaan lukien energiatehokkuuden parantaminen, uusiutuvan energian korvaaminen, toimistotilasuunnittelu, toimitusketjun rajan ja hiilen vähennys.Lisäksi raportissa korostetaan myös toimistotilastrategioiden optimoinnin merkitystä, mukaan lukien avaruuden käytön parantaminen, etätoimiston ja konferenssien tukeminen, automaation ja suuren tietotekniikan käyttäminen, kestävän sertifikaatin ja vihreän vuokrauksen suorittaminen.

Kuvan lähde: Shibang Wei Shi

Raportti uskoo, että kestävän rakennussertifioinnin on tullut vahva todiste omistajien omaisuuden ominaisuuksista, kun taas älykkäiden rakennusjärjestelmien käyttö auttaa minua mittaamaan, arvioimaan ja osoittamaan disarbonin vaikutusta.

Vihreä leasing tarjoaa tavan edistää ja toteuttaa vuokralaisten ja omistajien välistä yhteistyötä.

Shibang Wei Lishin julkaisema ”Aasian ja kestävän kehityksen pääjohtaja (CSO) -tutkimuksen” tutkimus, jonka Aasian ja kestävän kehityksen johtaja (CSO) -tutkimus osoitti, että yhä useammat omistajat ovat alkaneet luoda aktiivisesti kestäviä rakennusominaisuuksia, omaksua rappeutumisoperaatioita ja innostaa vuokralaisia ​​osallistumaan matalaan -hiili- ja energiaa käyvä energiansäästö, vähentävät jätteitä jne. Hyödyntämään korkealaatuisia vuokralaisia ​​ja saavuttamaan omat nolla -tavoitteensa samanaikaisesti.

Tutkimus osoittaa, että yli 60%haastatellut omistajista ja sijoittajista ennustaa, että seuraavien kolmen vuoden aikana vihreiden rakennusten osuus sijoitussalkussa on vähintään 80%; Vuokralaiset edistävät yhteistä yhteistä ESG: hen liittyviä yleisöjä.

”Hang LuoKäytä ESG: tä nimelläToimistoYksi rakennuksen tulevan kehityksen keskeisistä suunnista. Hang Lung Real Estate -Office -rakennus-, asuin- ja huoltohuoneisto Sui SongweiSanoi, ripusta keuhkotoimistoSisälläUseitaUlkomaiset yrityksetvainEdistää aktiivisesti ESG -työtä,,Kuten UBS ja SiemensMonia paikkoja ympäri maataSe on alkanut edistää vihreitä sopimuksia, mikä tarkoittaaRipusKymmenen ja oppituntivainTyöskentele yhdessä ESG -sisällön rakentamiseksi.

olla olemassaSui SongweiNäyttää,Tämä yhteistyö ei ole vain vastuussa sosiaalisesta vastuusta, vaan myös puolustaa kestävämpää kehitysympäristöä.”nykyisessäSe saa myös positiivisen vastauksen monilta suurilta kotimaisilta asiakkailta.Tämä näkökohtatehdä yhteistyötä.

Hang Lung Office -rakennus on toteuttanut vihreän sopimuksen viime vuodesta.mukaanLi Yan, Hang Luo Real Estate Office Buildingin varapäällikköesitellä,Lähinnä ulkomaisille yrityksille, jotka perustuvat Euroopan Euroopassa tai Yhdysvaltojen pääkonttorissa,,Eri asiakkailla on erilaisia ​​tarpeita, jotkutasiakasSe voi olla enemmän huolissaan ympäristöasioista, kun taas toiset kiinnittävät enemmän huomiota yrityksen hallintoon.

Omistajana yritysneuvotteluissa Hang Lungin on täytettävä useita ehtoja, joten ei ole pakollista vaatimusta allekirjoittaa vihreän sopimuksen Hang Lungin kanssa.

ESG -sisällön suhteen Hang Lung suorittaa paljon omaisuusinvestointeja vuosittain.

Wuxi Hang Lung Plazan toimitusjohtaja Pan Jiabao kertoi haastattelussa, että Wuxi Hang Lung Plaza on perustettu ja avattu yli 10 vuoden ajan. Sijoitusta käytetään pääasiassa järjestelmän optimointiin ja tavoitteena saavuttaa energiansäästö ja parantaminen.

Esimerkiksi viime vuonna ja tänä vuonna Wuxi Hang Lungin toteuttaman toimenpiteen tarkoituksena oli palauttaa kahden toimistorakennuksen ilmastointijärjestelmän tuottama kondensaatti.”Näitä kierrätettyä tiivistettyä vettä voidaan käyttää käytettäväksi järjestelmässä tai käsien pesuun. Tämä on yksi säännöllisistä sijoituksistamme koko projektiin.”

Toimistorakennuksen lisäksi ”suuren energiankulutuksen” suurten kaupallisten vähittäiskaupan teollisuus, kestävän kehityksen vihreä käsite on jatkanut kuluttajamarkkinoita. Vihreän ympäristönsuojelun käsite.

Tällä vihreällä radalla Hongkongin rahoittamat yritykset johtavat edelleen johtoa, ja High -Ed -ostoskeskuksen operaattorit, kuten Taikoo ja Hang Lung, ovat tulleet näkyviksi.Aikakaudella myös yksityiset yritykset kamppailivat kiinni, ja Kiinan resurssit ja Intian joukot olivat kiirehtyneet.

Ota esimerkki Shanghain keuhkojen plaza, ei vain kattavasti uusiutuvan energian virtalähde, vaan etene myös asiakkaiden tarpeista. Kuluttajat osallistuvat vihreän kulutuksen käytäntöön.

Shanghain sataman Hungulongin ostoskeskuksen sadeveden talteenottojärjestelmä rakensi kauppakeskuksen myös ostoskeskukseen viime vuonna, mikä auttaa vesivarojen tehokkaampaa käyttöä.Hang Lung sanoi, että tämä ei ole vain sitoutuminen ympäristönsuojeluun, vaan myös syvään huomiointiin tulevaisuuden kehityksessä.

Jatka vihreän ympäristönsuojelun harjoittamista ja ESG -toimenpiteiden päivittämistä, Hang Lung Square: n suorituskyky on myös hyvä.Shanghain Hang Lung Plaza -ostoskeskus on 100%Shanghain sataman nälkäisen plazan tulot kasvoivat 6%vuoden kuluttua, ja myös vuokralaisten myynti kasvoi 30%. Vuoden lopussa oli 99%.

You May Also Like

More From Author