2022 Kiinan kansainvälinen yliopiston opiskelijoiden muotiviikko | Jiangfu kuulostaa "elinvoimaisuudesta"

3 min read

Lähde: Tekstiilit ja vaatteet viikoittain

17:00 19. toukokuuta,Jiangxi Academy of Fashion College 2024 Vaatteiden suunnittelun valmistumiskonferenssiSe pidettiin Pekingin keskustassa 751d · Park.Erittäin aktiivisella asenteella se räjähti jälleen Kiinan kansainvälisen yliopiston opiskelijan muotiviikon alustan, joka osoitti vuosien varrella jatkuvaa korkeatasoista tasoa.

Elinvoimaisuus, kuuma ja ylöspäin

21 sarjan 89 teoksesta, jotka ovat suunnitelleet 21 erinomaista tutkinnon suorittaneita tänä vuonna, ympäröivät ”elinvoimaisuus”Tämä teema on suunniteltu. Suunnittelija ilmaisee rohkeasti vaatteiden luomisessa oman ymmärryksensä kautta elinvoimaisuudesta, osoitti täysin nuorten intohimoisen elinvoiman ja korostaen avointa ja monipuolista suunnittelukonseptia. Vaatteiden luokassa suunnittelijat eivät enää Yksin yksin valitse miesten ja naisten vaatteiden suunnittelu ja rohkeasti kokeiltu urheiluvaatteet, turkiset jne., jotka heijastavat myös Jiangxin vaatekauppiakatemian kattavuutta suunnittelussa ja opettamisessa. huomioon vaatteiden todellinen kuluminen.

Jiangfu -tutkinnon suorittaneiden erinomaiset teokset vuonna 2024 osoittivat visuaalisen ja kulttuurisen juhlan, joka ei vain heijasta kykyä yhdistää innovatiivisia suunnittelukonsepteja perinteisen kulttuurin olemukseen perinteisen kulttuurin olemuksen kanssa, mutta myös osoittavat, kuinka ne taitavasti laittavat vaatteet vaatteet Vaatteet.Erilaisten teosten yksityiskohdat voidaan tulkita useiden näkökulmien avulla. Epäsymmetrinen räätälöinti ja laskostettu muotoilu, vaatteiden yksityiskohdat ilmaistaan ​​luovilla menetelmillä, kuten kankaan rekonstruoinnilla, toiminnallisilla kankailla ja kuvioilla.Suuri määrä pukua, pitkiä takkeja ja urheilun rento vaatteita on avain tyyliin.Tyyppi H, tyyppinen räätälöinti ja toleranssi korostaen samalla kykenevää ja monipuolista.Klassista versiota ja suurta määrää luovia elementtejä käytetään pinoamiseen, mikä antaa modernin muodin tyylin tunteen.Aloita tietämättömillä nuorilla ja käytä matkan nuoria purjeiden tekemiseen.Tämä on täydellinen tulkinta Jiangxin vaatekappaleen opiskelijoista vuonna 2024.

Tämän vuoden kansainvälisen yliopiston opiskelijoiden muotiviikon aikana 19. toukokuuta pidetyn dynaamisen näyttelyn lisäksi Jiangxi Fashion Academy osallistui myös toimintoihin, kuten Kiinan yliopistojen muotikoulutuksen saavutusnäyttely ja luovat markkinat.Se heijastaa täysin sitä, että Jiangfun opetus ei vain stimuloi opiskelijoiden luovaa ajattelua, vaan antaa myös opiskelijoiden kyvyn sopeutua markkinoille ja yhdistää opetus todella käytännön ja markkinoiden kykyjen tarpeisiin.

Sisällyttämällä teollisuuden yhä näkyvämpi vaikutus

Jiangxi -vaatekappaleen instituutti, jonka historia on 33 vuotta, on ammattimainen korkeakoulu, joka edustaa muotiteollisuutta luovan suunnittelun, tekniikan tekniikan, markkinoiden edistämisen ja vanhempien kykyjen hallinnan kehittämiseksi.Koulujen hallitsevan käsitteen ”ominaiskoulun ja korkealaatuisen koulun” noudattamisen noudattamisen mukaan koulu on perustanut kykyn ”kykysuuntautuneen, taiteellisen yhdistelmän, tuotannon ja koulutuksen integroinnin sekä yhteistyökoulutuksen. Koulutusmalli on muodostanut kurinalaisuuden ammattilaisen Järjestelmä, jolle on ominaista vaatteiden koulutuksen koordinoitu kehitys ja taiteen, työn, johtamisen, pyhien kirjoitusten ja kirjallisuuden koordinoitu kehitys.Voitti 3 kansallista ensimmäisen luokan perustutkintoa koskevaa rakennuspistettä, 5 kansallista ensimmäisen luokan kurssia ja ”14. viiden vuoden suunnitelma” -suunnitelma, uuden maisterin tutkintoprojektin suunnittelu- ja rakennusyksiköt. Kiinan tekstiiliteollisuuden liittovaltion rakennussuojeluopisto.

Jiangxin vaatekappaleen akatemia, joka tekee aloitteen yhteydenpitoon paikallisen taloudellisen kehityksen tarpeisiin, toteuttaa Jiangxin maakunnan ”1269” -toimintasuunnitelma ja toteuttaa ”kolmen instituutin linkin” kykyjen koulutusmallin ”kykyjen koulutuksen ideoiden mukaisesti mukaisesti ”keskittymällä oppimiseen, käytäntöön, lähestymiseen teollisuutta ja kattava kehitys”.Kansallisten laatustandardien perustuvien koulutusmääritysten määrittämiseksi optimoi opetussuunnitelma ja päivittää opetussisältö; -4 ”Sovellusominaisuuksien kurssijärjestelmä, joka voidaan viljellä pääyhteyskoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, sovelluskoulutuksen ja kaksoisinnovaatiokoulutuksen, ohjata opiskelijoiden opetussuunnitelmia ja sovellusmoduuleja kunnioittavat täysin opiskelijoiden kasvun lakia, tukevat opiskelijoita itsenäisesti valitsemaan henkilökohtainen kasvu Polut, keskittyy opiskelijoiden kattavan lukutaidon viljelyyn ja luovat olosuhteet opiskelijoiden autonomialle ja innovatiiviselle oppimiselle.

You May Also Like

More From Author