Rongmei: Yhtiön risteys muotiteollisuuden kanssa keskittyy nyt pääasiassa tuotesuunnitteluun ja materiaalisuunnitteluun

Joka kerta, kun AI -uutiset, jotkut sijoittajat esittävät kysymyksiä sijoittajan interaktiivisella alustalla: Hei, mikä on yrityksen sosiaalinen investointi muoti- ja sosiaalisiin kuuluisuuksiin?Loppujen lopuksi yritys on pääyrityksenä, jolla on muoti -naisten vaatteet.Vaatteiden suunnittelu, työtaito ja kangaskäyttö tunnustetaan tyttöystävän ympyrässä.Mutta kuinka Rongmei kehittyy tulevaisuudessa, uskon, että johto harkitsee myös vain nykytilaa, miten brändi luodaan, miten segmentit päivitetään ja ajattelu ja toimenpiteet ovat oikein.

Rongmei (301088.SZ) kertoi 20. toukokuuta sijoittajan interaktiivisella alustalla, että yrityksen ja muotiteollisuuden risteys keskittyy pääasiassa tuotesuunnittelun ja materiaalisuunnittelun suhteen, eikä se osallistunut suoraan E -Commerce -liiketoimintaan.Yrityksen kehityksen tunnustuksen, luottamuksen ja ehdotuksen ansiosta.

(Toimittaja cai ding)

Vastuuvapauslauseke: Tämän artikkelin sisältö ja tiedot ovat vain viitteitä, eivätkä ne ole sijoitusehdotuksia.Tämän perusteella riski on yksin.

You May Also Like

More From Author