Shenzhen ja Hongkong liittyvät käsiin rakentaakseen "Fashion Bay Area"

4 min read
A/W 2024 Shenzhen muotiviikko suljettiin virallisesti Shenzhenin onnellisella rannikolla.(Kuva järjestäjästä)
A/W 2024 Shenzhen Fashion Week sulki 21. huhtikuuta virallisesti Shenzhenin onnellisen rannikon.E -Commerce- ja Content -sosiaalisten alustojen, kuten JD.com, Douyin E -Commerce, Kuaishou, jne. Siunauksen jälkeen muotiviikon aikana ”Live e -Commerce -karnevaalin” online -myynti ylitti 500 miljoonaa yuania, ja The the Verkkopaikan liikenne ylitti 60 miljoonaa.
Yhtenä maan vaikutusvaltaisimmista muotitapahtumista tämän vuoden Shenzhen Fashion Week jatkaa resurssien ja kaikkien osapuolten voiman integrointia ja työskentelee ahkerasti sanan ”uusi”.Suoritetaan monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten teemanäyttelyitä, yritysfoorumeita ja rajat ylittävää yhteistyötä, suoritetaan uusi foorumin asettelu ja aktiviteettien yhdistäminen muotiviikkojen ytimen jatkuvasti rikastuttamiseksi.
Upea kierros
Näytä monipuolinen muotilauseke
Tällä kertaa Fashion Week tuo 40 kohokohtaa eri kohokohdista.Suunnittelijat ovat ainutlaatuisia. Erilaisten vaatteiden suunnittelu- ja tuotantokielten, kuten kankaiden, värejen, käsityön ja rakenteen, kautta ne tulkitsevat kattavasti kiinalaisen muodin perintöä ja innovaatiota sekä Shenzhenin vaatteiden kehitystä ja kehitystä.Sulkemisnäyttelyssä Huawei Pura 70 -sarja debytoi ensimmäistä kertaa, sopusoinnussa täydellisesti uuden kauden vaatteiden kanssa älyllisellä eleganssilla, ja se toi visuaalisen juhlan, jolla on Shenzhen -ominaisuudet, tekniikka ja muoti.
Suunnittelijat vahvistavat edelleen henkilökohtaista tyyliään ja parantavat tuotemerkkivoimaa.”Korkean tason vaatetuotteiden, kanavien kertymisen, tuotteen sademäärän sijoittaminen ja toimitusketjun sateet vaativat enemmän aikaa kiillotukseen.”Potilaan sateet, suunnittelu ja hyvät tuotemerkit ja kasvattaa jatkuvasti omaa kilpailukykyäsi.
Tuotemerkki jatkaa suunnittelumenetelmiä inspiraation laajentamiseksi.Tuotemerkin ”sydän” jatkuu ei -herkkyyden ekologisen kankaan ”Xiangyun Sin” käytön läpi.Tällä kaudella ”loistava tuoksuva pilvi” -sarja tekee yhteistyötä italialaisen suunnittelutiimin kanssa. Yllä olevat muinaiset totemit ovat inspiroineet suunnittelusta yhdistettynä käsintehtyihin kirjontaan ja yhdistettyjen innovaatioiden kanssa modernin AI -tekniikan kanssa, mikä näyttää uuden suitsukkeiden pilvien ulkoasun.
Tämän kauden näyttelyssä myös kansallisen tyylin ja uuden kiinalaisen tyylin esiintyminen on yllättävää: erittäin hieno mielikuvitus, viljelee syvästi uutta kiinalaista tyyliä Kensun Kenxun; Luo Yiti Viluee;
Moodin päivitys
Uusi digitaalinen muoti kokemus
Näyttelyn kiileen lisäksi, tällä muotiviikolla, strateginen yhteistyö on saavuttanut uusia läpimurtoja.Shenzhen Fashion Weekin yhdessä käynnistämä ”Bay Area Fashion Industry Center” ja yhteinen mediaryhmä (SEEC) paljastettiin virallisesti, ja myös Bay Area -muototeollisuuden strategiakomitea perustettiin virallisesti.Saman ajanjakson aikana Shenzhen Fashion Week perusti strategisen yhteistyön kansainvälisen kustantamaryhmän kansainvälisen kustantamaryhmän kanssa yhdessä Shenzhen Fashion Weekin kansainvälisen kehitysprosessin edistämiseksi.
Tämä yhteistyö houkuttelee enemmän kansainvälisiä erinomaisia ​​suunnittelijoita ja tuotemerkkejä osallistumaan muotiviikkoihin ja työskentelee yhdessä tehdäkseen Shenzhen Fashion Weekin ensi -julkaisualustana Kiinan ja jopa Aasian korkean kestävälle muotille.
Tällä kertaa Fashion Week jatkaa ”Technology+Fashion” -geeniä, tarttuu digitalisaation ydinpisteisiin ja saavuttaa aktiivisesti uuden suunnan vaatteiden kaupallistamisen kehittämiseen.
Shenzhen Fashion Week ja Douyin E -Commerce julkistivat yhdessä ”kudonta Kiinan” ja ”Shenzhenin muodin” yhteistyön; Broadcast, Shenzhen Fashion Weekin virallinen numero+Master+-käyttäjä, erityinen sivu+aihesivu ja muu rikas pelaaminen sekä bannerin, kuuman luettelon ja muiden resurssien etsiminen, paitsi Shenzhenin Fashion Weekly Sound Määrä levityksestä ja laajentaa tuotemerkkivaikutuksia.
Jingdong -vaatteet ja Shenzhen -muotiviikko aloittivat strategisen yhteistyön, käynnistivät A/W 2024 Shenzhen Fashion Week -tapahtuman ja yhdisti tunnettuja paikallisia tuotemerkkejä, kuten Shenzhen, Marisfrolg Martfir, tuodakseen kuluttajat ostaessaan ”kuluttajille. Kiehtova tunkeutumiskokemus.Samanaikaisesti Jingdongin vaatteet avaavat yhdessä muotiteollisuusketjun Shenzhen Fashion Weekin kanssa, joka tarjoaa näyttöalustan kiinalaisille tuotemerkeille maailmalle ja antaa muotiteollisuusketjulle, tuotemerkkiyrityksille ja suunnittelijalle monitasoisia.
Näyttelyn ulkopuolella muotisarjafoorumit keräävät asiantuntijoita teollisuuden kaikista osapuolista keskustelemaan muotiteollisuuden korkean laatukehityksestä moniulotteisesti.”Uudet mahdollisuudet Bay Area -teollisuuden kehitykseen” tutkii muotiteollisuuden globalisaatiota; .
Yhteistyöfuusio
Syventä yhteistyötä Shenzhen -Hongkongin muotiteollisuudessa
Tärkeänä muotiteollisuutena ”First Show” -järjestelmänä ja Bay Area -muotokongressina tällä kertaa muotiviikko edistää aktiivisesti Shenzhen -Hongkongin muotiteollisuuden integraatiota, edistää kaikkia osapuolia lahjakkuuskoulutuksen, teollisuuden kehittämisen ja liiketoiminnan aloilla, teollisuuskehitys ja liiketoiminta Yhdistäminen.
Tällä muotiviikolla ”Nuorten Mao -kudontasuunnittelijakilpailu” käveli ensimmäistä kertaa Hongkongista. Bay Area -ominaisuuksien kansainvälistyminen, suunnittelukieli korostaa lahden alueen innovatiivista elinvoimaa ja loputtomia potentiaalia.
Fashion Week -komiteasta vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi, että tulevaisuudessa Shenzhenin ja Hongkongin muotiteollisuus vahvistaa vaihtoja ja syventää yhteistyötä nuorten suunnittelijoiden koulutuksessa, työllisyydessä, teknologisessa innovaatiossa ja kaupallisessa fuusiossa. potentiaali ja jatka osallistumista Shenzheniin kuuluviin muotijoukkoihin.(Päätoimittaja Liu Qiong)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author