2024 Maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen näyttely on suuresti käynnistetty

3 min read

Yhdistyneiden Kansakuntien opetus- ja tiedejärjestön kansallinen komitea ja Tianjinin kunnan kansanhallituksen kansallinen komitea järjestää vuoden 2024 maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen kehittämiskonferenssin Tianjinissa heinäkuun lopulla.

Konferenssi perustaa maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen kehitysyhdistyksen, luo kansainvälisen ammatillisen koulutuksen palkinnon, suorittaa maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen kilpailun ja järjestää maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen näyttelyn (jäljempänä nimellä ”Ammatillinen koulutusnäyttely”) .”Liiga -lieague -palkkio -osoituksen”, rakenna alustoja, kerää resursseja, johtavia mielenosoituksia, oppia ylennystä, vaihtoa ja keskinäistä oppimista ja rakentaa viisi suurta kansainvälistä julkista tuotetta ammatillisesta koulutuksesta.

Ammatillisen koulutuksen näyttelyä johtaa konferenssin järjestämiskomitea, jota tukee Kiinan ammatillisen ja teknisen koulutuksen yhdistys sekä Kiina Electronics Association ja muut yksiköt.

(Suunnittele järjestäjällä, lähetä se yangguang.com -sivustolle)

Ammatillisen koulutuksen näyttelyn teema on ”Kiinan käsityötaito · World Stage”, jossa on rikas sisältö, monipuoliset muodot ja erottuvat piirteet.

Tarkka paikannus: ”Tarkka, hieno, hieno ja upea” näyttely, jolla on laaja ja perusteelliset kansainväliset vaihdot, edistää koulutus-, teollisuus- ja talouspiirejä jne. Koulutuspalvelun kehittämismahdollisuudet edistävät vuoden 2030 toteutuksen kiihdyttämistä vuoden 2030 toteutuksen kiihdyttämisessä toteutuksen kiihdyttämisessä vuoden 2030 toteutuksen kiihdyttämiseen vuoden 2030 toteutuksen kiihdyttämisessä. Kestävä kehitys Amber.

Hieno näyttely: Perusta isäntämaan, päärakennuksen ja ammatillisen koulutuksen tulokset kolme suurta näyttelyaluetta.Isännöi kansallista näyttelyaluetta, joka esittelee ammatillisen koulutuksen korkean laatua kehityksen Kiinassa, korostaen suuren vallan kulttuuria; Kulttuurivaihto Kiinan ja ulkomaisten välillä. Frontier -sovellukset osoittavat kansainvälisen yhteistyön ja ammatillisen koulutuksen vaihdon tulokset ja osoittavat kulttuuriperinnön syvällisen ja rikkaan viehätyksen.

Hieno työ: Noudata ”kansainvälisen ja yhteistyön, laajan ja integraation, palvelun ja julkisen hyvinvoinnin” periaatteita, rakenna kansainvälinen yhteistyöalusta ammatilliselle koulutukselle, edistävät kiinalaisen ja ulkomaisen ammatillisen koulutuksen välistä perusteellista yhteistyö Koulutus, tieteen ja koulutuksen integrointi ja opastaa ammatteja. Korkeakoulut ja yliopistot parantavat koulujen johtamisen keskeisiä kykyjä ja parantavat ammatillisen koulutuksen sopeutumiskykyä tieteellisessä ja teknologisessa vallankumouksessa ja teollisuusmuutoksissa.

Upea esitys: Keskity tieteelliseen ja teknologiseen kehitykseen, teollisuusinnovaatioihin, esittelee tieteen ja tekniikan johtavia yrityksiä, uuden tekniikan kehittämisen ja sovellusskenaarioiden kehittämistä, tuotantomenetelmiä ja tuotanto- ja koulutusosastojen integrointia; Ammatillisen koulutuspalveluiden kapasiteettiyhteistyöt; esitetään suurten voimien käsityöläiset ja nuoret käsityöläiset, kykenevät työskentelemään käsityöläisten kanssa, kuten käsityöläiset, kuten käsityöläiset, mestariteokset, ole huolellinen ja jatka huippuosaamista ”.

On selvää, että ensimmäisen maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen kehittämiskonferenssi pidettiin menestyksekkäästi Tianjinissa 19. -20. Elokuuta 2022. Konferenssiin osallistui yli 700 kotimaan ja ulkomaista edustajaa 123 maasta ja 17 kansainvälisestä organisaatiosta.Samanaikaisesti konferenssi piti menestyksekkäästi maailman ammatillisen korkeakoulujen taitokilpailun, maailman ammatillisen koulutuksen ja koulutuksen integraationäyttelyn, julkaisi aloitteen maailman ammatillisen ja teknisen koulutuksen kehittämisliiton rakentamiseksi ja kansainvälisen ammatillisen koulutuksen palkinnon ja julkaisi ””. Kiinan ammatillisen koulutuksen kehittämisraportti ”ja” Tianjin Initiative ””, saavuttivat sarjan tärkeitä konferenssin tuloksia, heillä on laajat sosiaaliset vaikutukset kotona ja ulkomailla ja he saavuttivat odotetut tulokset.

Ammatillisen koulutuksenäyttely kerää edelleen resurssielementtejä kaikilta elämänaloilta, keskustellaan yhdessä uusista käsitteistä, uusista malleista, uusista kokemuksista ja uusista ammatillisen koulutuksen kehittämisen polkuista maailmassa, rakentaa uusi kanava kansainväliselle ammatilliselle koulutukselle yhteistyöhön, ja edistää globaalin ammatillisen koulutuksen tuotannon ja koulutuksen kehityksen integraatiota ja jakamista.

You May Also Like

More From Author