Edistää symposiumia rakennussymposiumista ammatillisen koulutuksen yhteisön yhteisön yhteisöstä merelle

3 min read
Seminaarisivusto.Kuva: Chen Jiequan ihmisten päivittäisestä verkossa
People’s Daily Online, Guiyang, 25. huhtikuuta (Chen Jiequan) 24. huhtikuuta, Guiyangissa järjestettiin Kiinan -Vietnamin ammatillisen koulutusyhteisön seminaarin rakennusseminaari.
Seminaari lanseerattiin Kiinan -vietnamilaisen ammatillisen koulutusyhteisön kohdalla, mikä merkitsi Kiinan -Vietnamin vietnamin yhteisön rakennuskehyksen alkua.Raporttien mukaan Kiinan ja Vietnamin ammatillisen koulutuksen yhteisö on vapaaehtoinen aloite, kuten Kiinan ja Vietnamin koulutusosastot, yliopistot ja kiinalaiset yritykset. Alkuperäisissä jäsenyksiköissä puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeristöyksikkö.Kiinan ja Vietnamin ammatillisen koulutuksen yhteisöstä tulee kiinalaisen vietnamilaisen ammatillisen koulutuksen vaihtoa ja yhteistyötä.
Seminaarissa asiaankuuluvat johtajat ja edustajat ammatillisen koulutuksen, Vietnamin provinssin ammatillisen koulutuksen yhdistyksen, Vietnamin ammatillisen koulutuksen yhdistyksen, Vietnamin sähkömekaanisen ja arkkitehtuurin sekä muiden asiaankuuluvien johtajien ja edustajien ilmaisivat Kiinan -Vietnamin kohtaloyhteisön ja Kiinan ja Sino -Vietnamin ammatillisen rakentamisen Koulutusyhteistyö etäyhteyden ja edustajien kautta.Edustajat, kuten Wuhanin teknillinen yliopisto, Weihai Ammatillinen korkeakoulu, Guizhou Water Resources HydroPower Ammatillinen korkeakoulu ja Guangdongchuang Vietnam Co., Ltd. jakoivat asiaankuuluvan kokemuksen ammatillisesta koulutuksesta ”Going Out”.
Guizhou Electronic Science and Technology Ammatillisen korkeakoulun puoluekomitean sihteeri Duan Di kertoi, että Kiinan -Vietnamin ammatillisen koulutuksen yhteisön rakennusseminaarin mahdollisuuden tilaisuuden avulla on välttämätöntä yhdistää Vietnamin hallituksen yksiköt, ammatilliset korkeakoulut, kiinalaiset -rahoitettuja yrityksiä ja kotimaisia ​​korkeakouluja ja yliopistoja Kiinassa. Vietnamin humanistiset vaihtavat perustan jne., Ja stimuloi ammatillisen koulutuksen uutta kineettistä energiaa.
Kiinan ammatillisen koulutusyhdistyksen varajohtaja Li Yingai Li Yingai on kerännyt enemmän voimia auttamaan ”ammatillista koulutusta Go to Sea”, avustamaan älykkäämpiä kiinalaisia ​​standardeja ammatillisen koulutuksen rakentamiseksi, soveltavat vahvempia teknisiä koulutuksia yhteistyöhön ja edistämään enemmän Vaihtaa ja edistää sitä.
Vietnamin Pohjois -Ningin maakunnan työväenosaston ammatillisen koulutusosaston johtaja Ruan Guangjun kertoi, että Vietnamin ja Kiinan ammatillisen koulutuksen kattava syventävä yhteistyö, Pohjois -Ningin maakunnan työministeriö valitsee 7 lentäjäinstituutiota käynnistämään Vietnamin ammatillisen Koulutusyhteistyö seitsemässä ammatillisessa suunnassa ja toivoo, että tämä perustuu lähtökohtana, kattava, käytännöllinen ja syvällinen ammatillisen koulutuksen yhteistyö Vietnamin ja Kiinan välillä.
Verkko -ammatillisen koulutuksen kansainvälisen ammatillisen koulutuksen kansainvälisen sektorin pääjohtaja Ma Qinliang kertoi, että ammatillisen koulutuksen uudella ajanjaksolla sinun tulee noudattaa ”Vietnamin teollisen ja yhteiskuntakoulutuksen kehittämistä ammatillisen standardien avulla Kiinan yliopistojen koulutus suunnitelmana, Vietnamin hallituksen yksiköt yhteistyöhön ja yhteistyöhön ja osuuskuntaan sekä jakamisen ja jakamisen yhteisen rakentamisen perusperiaatteet, akateemisen pätevyyden integroinnin tulemaan Kiinaan ja paikallisten työntekijöiden taitokoulutukseen ” , Noudata yritysten standardeja, ammatillista koulutusta ja kansainvälisiä ammatillisia koulutustandardeja.
Kokouksen jälkeen vieraat vierailivat Guizhou Electronic Science and Technology Ammatillisessa korkeakoulussa.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author