China Food Association ja JD Group työnnävät erityistä elintarviketeollisuuden kiihdytin

2 min read

Lähde: zhonghong.com Guanwei

  China Food Association ja JD -ryhmä työnsivät 12. huhtikuuta erityisen elintarviketeollisuuden kiihdyttimen ”maaseudun elvyttämisessä ja siinä on elintarviketeollisuuden klusterin kehityssymposium”, joka pidetään Dongguanissa, Guangdongissa.

  Maatalous- ja maaseudun ministeriön maatalouden edistämiskeskuksen varajohtaja Lu Xiangdong, Kiinan elintarviketeollisuusyhdistyksen apulaisministeri Xu Jian ja Jingdong -ryhmän varapuheenjohtaja Feng Quanpu osallistuivat aloituskokoukseen. Hebein maakunnan Wei County -puoluekomitean, Zhang Wei -komitean varaministeri Zhao Yang, Gan Quantao, puolueen ryhmän sihteeri ja Fangcheng County CPPCC, Henanin maakunta, Zhang Rui, Huai’anin kreivikunnan puolueen apulaisministeri Zhang Rui Komitea, Hebein maakunta ja Guanghong, Zhengyangin piirikunnan varapääjohtaja, Henanin maakunta, Yue Xiaoyan, Nanjiangin läänin puoluekomitean neljännen tason tutkija, Ge Zhifa, Guangdongin maakunnan maakunnan maakunnan maakunnan päällikkö ja Cai Ming, Guangdongin lianjiangin kaupungin CPPCC: n varapuheenjohtaja puhui vastaavasti.

  Teollisuus- ja tietotekniikan ministeriö antoi maaliskuussa 2023 yhdessä ”ohjaavat mielipiteet perinteisen elintarviketuotantoalueen ja paikallisen elintarviketeollisuuden viljelyn kiihdyttämisestä” (jäljempänä nimellä ”ohje”).”Ohjeiden” vaatimusten mukaan vuoteen 2025 mennessä perinteisten ylimmän elintarvikkeiden tuotantoalueiden laajuus on jatkanut kasvuaan, ja paikallisen erikoisruokateollisuuden kehityksen laatu ja tehokkuus kasvaa edelleen, muodostaen kehitysmallin muodostaen kehitysmallin Kymmenistä miljardeista johtavista, 100 miljardista klusterista ja biljoonasta teollisuudesta. ”Tämä tavoite, teollisuusominaisuuksien ominaispiirteet, ominaiset teollistumisen ja myynninedistämisen ominaispiirteet ovat kolme keskeistä lähtökohtaa.

  China Food Industry Association ja Jingdong Group ilmoittivat ”ohjauslausunnot” paremmin, että ne ilmoittivat yhdessä edistävänsä tyypillistä elintarviketeollisuuden kiihdytinta paikallishallinnot nopeuttamaan paikallisen erikoiselintarviketeollisuuden kehitystä, luomaan ominaisia ​​teollisuusklustereita ja Anna täysi leikki elintarviketeollisuudelle peräkkäin.

  Erikoisruokateollisuuden kiihdytin käyttää China Food Associationin ja Jingdong -ryhmän resursseja. , ja ajaa paikallisen talouden kehitystä.

You May Also Like

More From Author