Toukokuun päiväloma Shenzhen -kulutus lepattava muotipop -up business District

2 min read
Tapahtumasivusto.Järjestäjäkonferenssi
China News Service, Guangdong News, 7. toukokuuta (Cheng Jingwei Chen Yuehui) ”1. toukokuuta” -loma, Shenzhenin kuluttajamarkkinat tulivat edelleen suosituksi.Futian, Luohu, Nanshan, Baoan, Longgang, Yantian ja muut piirin kulttuurimatkailutoimet ja kuluttajatoiminta on vaihdettu puolestaan, tarjoamalla hyvä paikka suurimmalle osalle kansalaisia ​​ja turisteja.
Olipa kyseessä perinteinen lomakulutuskeskus, kuten CBD -keskus, merentakaiset kiinalaiset, Zhongying Street ja muut uudet online -kuuluisuudet, kuten kahvifestivaalit ja musiikkifestivaalit.
Shenzhenin liiketoiminta -alueelta on tullut yksi parhaista lentoliikenteen harjoittajista uusille kulutusskenaarioille.Tämän vuoden alusta lähtien suuret liiketoiminta -alueet ovat käynnistäneet useita ”rikkoutuneita ristijoukkoja” -toimintoja, jolloin kuluttajat tuomalla kuluttajat katutanssikilpailuun, puutarhakerhoihin ja kevään markkinoille.Uudet aktiviteetit ja uudet kohtaukset tuovat rikastettuja monipuolisia ostos- ja vapaa -ajan kokemuksia.
”1. toukokuuta” -loman aikana Baoanin tärkeimmät liiketoiminta -alueet avasivat yhden kestävän kokemuksen syömisestä, juomisesta, pelaamisesta ja pelaamisesta.4. toukokuuta ryhmä Q -swute -ankanpoikia välähti värikkäästä Bao’an Haiya -kaupungista.He kulkivat ostoskeskuksissa ja neliöissä, kirkkaissa väreissä, söpöissä muodoissa ja ”Grace” -tanssiruokassa houkuttelivat ohikulkijoita -lopettamaan katsomisen.On todettu, että tämä pop -UP -aktiviteetti on osa ”0 yuan Eat Duck! Pyydä Shenzhenin ihmisiä syömään Xin Lifi” Huang Shanghuangin käynnistämää julkista hyvinvointia.
Samana päivänä Haiyan värikäs kaupunki ulkoaukio koristeltiin.Guangdong Huanghuang Food Co., Ltd. -yrityksen toimitusjohtaja Xiong Guohua kertoi, että miljoonan oikeudenkäynnin järjestely oli tarkoitus revitty ja ankka.Shenzhen on ”nuoruuden kaupunki”, joka sisältää salaman, tanssin, sinetin ja lävistykset tapahtumassa päästäkseen lähelle nuorten kuluttajien tarpeita.
Aiheeseen liittyvien takeaway -alustojen julkaisemat ”toukokuun päivä” loma -syöminen, juominen ja hauska ”kulutustiedot osoittavat, että Shenzhenin paikallinen elämäpalvelun kulutus kuuluu maan kymmenen parhaan kaupungin joukkoon.(yli)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author