[Suositellut kotimaiset turistikohteet] Kymmenen suurta nähtävyyttä Kiinassa, missä heidän on mentävä Kiinaan

18 min read

[Suositellut kotimaiset turistikohteet] Kymmenen suurta nähtävyyttä Kiinassa, missä heidän on mentävä Kiinaan

Kymmenen kymmenen turistikohteen, joka on mentävä Kiinaan

Tiedätkö, mitkä ovat kymmenen erilaista matkailukohdetta Kiinassa?RisteysKatsokaamme heidät yksi kerrallaan tänään!Jokainen nähtävyys saa sinut viipymään!

Suositellut kotimaiset turistikohteet -Huangshan

Huangshan: Se on kuuluisa neljästä kivestä ”Qisong, Strange Stone, pilvet ja kuumia lähteitä” keltaisella joella, Jangtse -joella ja suurella seinällä.

Huangshanissa on 72 Lotus Peaks- ja Guangming -piikkien yläosaa, ja vuoristojen koon ja Tiandu -piikin koon yläosan kolme pääpiikkiä ovat kaikki yli 1800 metrin yläpuolella merenpinnan yläpuolella.Toinen järvi, kolme vesiputousta, kuusitoista kevät ja kaksikymmentä neljä purkaa kilpailevat.Huangshan -mäntyneulat ovat lyhyitä ja paksuja, yläosa on tasainen ja muoto on outo.Kuuluisiin mäntyihin kuuluu vieraita mänty, Wolongsong jne.

Huangshan Xiong sijaitsee Kiinan Anhuin maakunnan eteläpuolella. Se on Kiinan ja ulkomaisten maiden turistikohde.Joulukuussa 1990 se sisällytettiin UNESCO: n ”maailmankulttuuriin ja luonnonperintöön” -luetteloon, joka teki maailmasta jumalan.Se on kuuluisa ”Qisong, Strange Stone, Yunhai, Hot Spring”.Hän on ainoa luonnonkaunis paikka Kiinan kymmenen parhaan joukon kohdalla. Kiinan vuoristojen edustajana Huangshan on kerännyt Kiinan kuuluisia vuoria. , ja Huangshanin paluu ei näe Yue ”.Huangshan tunnetaan myös nimellä ”luonnollinen eläintarha ja maailman kasvitieteellinen puutarha”.Vieraat tervehtivät Huangshania neljällä merellä sen upealla ulkonäöltään.

Huangshanin luonnonkaunis alue on noin 154 neliökilometriä, joista 72 vuoristopohjan, kuten Lotus Peaks ja Guangming Peaks, kolme pääpiikkiä ovat yli 1800 metrin yläpuolella merenpinnan yläpuolella.Toinen järvi, kolme vesiputousta, kuusitoista kevät ja kaksikymmentä neljä purkaa kilpailevat.Huangshan -mäntyneulat ovat lyhyitä ja paksuja, yläosa on tasainen ja muoto on outo.Kuuluisiin mäntyihin kuuluvat vieraat mänty, Wolongsong, Black Tiger Pine, Kirin Song ja Dunsong.

Huangshanin Qifeng Strange Stone on luonnonveistäjien jättämä mestariteos.Tunnetuimpia outoja kiviä ovat ”Monkey View the Sea”, samoin kuin ”Dream Pen’s Flowers”, ”Fairy pelaa shakkia”, ”Rhino Watching Moon”, ”Golden Rooster Calling Heaven”, ”Peacock Play Lotus” Yunhai, .. .Huangshanin neljällä vuodenajalla on erilaiset maisemat, ja kausiluonteiset maisemat, kuten auringonnousu, auringonlasku, kiinalainen väri, buddha -valo ja sumu, ovat mielenkiintoisia.

Suositellut kotimaiset nähtävyydet -Jiuzhaigou

Jiuzhaigou: 1980-3100 metriä merenpinnan yläpuolella, viehättävä ja liikkuva keväällä, upea juhannus, vahva myöhään syksyllä ja maaginen talvella.

Haizi, matala ranta, reunasiltot, vesiputoukset, myllyt ja kuljetushuoneet, samaan aikaan ”pienen sillan, virtaavan veden, muut” taiteellisen käsityksen kanssa …

Jiuzhaigou maisemat-shu zhengqunhai

Shizheng Qunhai

Jiuzhaigou -puun muodostuu kahdenkymmenen tai 30 koon merien meret terassien terassilla.Bai-, mänty-, kuusen ja muut smaragdiput sijaitsevat tiheästi järven ympärillä.Järvi ohitti penkeren ylävirrasta, virtaamalla pensaissa ja putosi seuraavaan kerrokseen muodostaen vesiputouksen, joka sekoitti hopea -aaltoja ja meni suoraan alempiin ulottuvuuksiin.Pinottavat vesiputoukset on erotettu eri merestä puiden meressä, ja liike on erotettu.Meren meri ei ole vain selkeä ja matala, mutta myös värit ovat kerrostettuja. Vihreän vihreästä on kaikkein liikkuvin.

Meressä pitkä puku silta matalan rannan yli.Turistit kävelevät tornisillan päällä ja arvostavat rauhallisesti virtausta ja merta matalilla rannalla.Tiibetin mieliala on täynnä tehtaalla.

Haizi, matala ranta, reunasiltot, vesiputoukset, myllyt ja kauttakulkutilat ovat samaan aikaan ”pienen sillan, virtaavan veden” taiteellisen käsityksen kanssa, muodostavat hiljaisen ja yksinkertaisen kenttäkuvan.

Jiuzhaigou-maisema-wuhua meri

Wutaihai, joka tunnetaan nimellä ”jiuzhaigou yijue” ja ”jiuzhai essence”, on japanilaisen ojan Peacock -joen yläjuoksujen lopussa.

Suositellut kotimaiset turistikohteet -guilin maisema

Guilin -maisema: Oudon Karst -vuokranantajan kanssa siitä tuli maailmankuulu turistikohde.

Viehättävät maisemat ”Mountain Peaksin ympäröivät villit, vesi halaa kaupungin virtausta”, ”Vesi vihreiden vuorten ympärillä ja vettä ja vuoret kelluvat vihreät vesi kelluvat vuoret” tekevät lukemattomia muinaisia ​​ja moderneja kiinalaisia ​​ja vieraita Saoke Huokaus ja tunnepitoinen …

Guilin, joka tunnetaan nimellä World, on kotimaallamme kirkas helmi. Hänestä on tullut maailma -arvoinen turistikohde, jolla on outo karstia.Kauniit maisemat ”Mountain Green, Water Show, Cave, Shi Mei”, ”vuoristohuippuja ympäröivät villit, vesi halaa kaupungin virtausta”, vettä vihreiden vuorten ympärillä ja vuoret, vuoret kelluvat vihreää vettä ja vuoret ja vuoret ”, tekevät muinaisista ja nykyaikoista lukuisat kiinalaiset ja vieraat näyttelyt huokaus ja emotionaalinen.

Guilin on historiallinen kulttuurikaupunki.Nykyaikaisten kuuluisuuksien säilytetty entinen asuinpaikka on Guilinin informatiivinen ja arvokas historiallinen muotokuva.Vuonna 1982 Guilin listattiin ensimmäisenä 24 historiallisen kaupungin eräksi valtion neuvostossa.

Guilin City sijaitsee Nanlingin vuoristossa, keskimäärin 150 metrin korkeudessa. maailman.

Guilinin matkailuvarot ovat erittäin rikkaita, etenkin maisemilla.Koko luonnonkaunis paikka sisältää joitain Guilin Cityn, Yangshuo Countyn ja Linjian, Lingchuanin, Xing’anin, Yongfun, Longshengin ja muiden kreivikuntien alueita.

Guilin Shishan veti tasaisesti, omituisilla eleillä, kuten vanhuksilla, kameleilla, hevosen ratsastamisella, norsun nenällä, riippumattomalla näyttelyllä ja lasten vuorilla.Shishan, piikit, metsät, yksinäiset piikit ja tähdet ovat hajallaan.Selkeä Lijiang -joki ja sen sivujoki viipyvät renkaiden välillä kauniiden huippujen välillä. Lijiang -joen rannoilta Guilinista Yangshuoon, huiput ja vuoret ovat jäykkiä ja vihreä taso.Kuuluisa voitto on Lijiang Yanyu, Nanxi Xinyu, Xifeng Xi Zhao, Yangjiang Qiuyue, Guing Qinglan, Huangbu Reflection, Yaoshan Dongxue, Dongling Chaoxia ja niin edelleen.

Guilinilla ei ole vuoria eikä luolaa, ja yli 2000 luolassa on outoja luolia.Yangshuo -kuutanilla, Monterical Rock, Huixianye -huippu ja muut korkean luolan, Rockwater kuulostaa ääneen, ja on suositeltavaa löytää vaarallinen voitto.Vesi -absorboivia kiviä, kalliokiviä jakautuvat laajasti vuoren juurelle, vesipankkiin, luolan sisäänkäynnille ja maahan.Outoja vuoristokiviä on kaikkialla, ja kuuluisat, kuten miekkakivi ja Hibiscus -kivi.

Värikäs ja monipuolinen Lijiang -joki Cuizhu, kultainen ja hopea gui gui, an -muinainen rong, eteläiset varastot ja shishan -kasvit olivat täynnä elinvoimaa.Valtion suojaa on jopa 12 arvokasta eläintä.

Joen rannikon varrella sijaitsevien huippujen välillä on myös erilaisia ​​kuuluisia puutarhavoittoja ja pastoraalikyliä, kuten Qixing, Yanshan, Nanxi Gardens, Reed -huilut, Stacks, Fubo, Vuoret, Xiangshan, Bilian Peak, Big Banyan Tree odottaa Nähtävyydet ovat keinotekoisen ja luonnollisen sulautumisen upea ympäristö.Chaoyangshan, Qifengin kaupunki, nurmikko, langshi, maalauskivi, xingping, jinbaohekou ja muut alueet ovat tyypillisiä ”Taoyuan” -alueita.

Suositellut kotimaiset turistikohteet -taohuayuan

Taohuayuan: Todellinen ”metsäpuisto” on kaunis vuoristossa ja jokissa, ja siinä on monia kuuluisia muistomerkkejä ja voitti kiitosta muinaisilta ja nykyaikaisilta turisteilta.
Edessä on loputon Qijiang -joki, ja sen takana on kulkeva Qunfeng. ja tabletti.

Taoyuan Shanhe on kaunis, ja maailmassa on monia muistomerkkejä.Zhangjiangin kaupunki on muinainen keräyskaupunki, läänin politiikka, taloudellinen ja kulttuurikeskus.Se on lähellä Lishuista. .

Taohuayuan Taoyuan luola kahdeksan luonnonkaunis kohtaa (yleisesti tunnetaan nimellä kahdeksan luonnonkaunis kohtaa)

1 kaapelalaivasaari: (Yksi on mätäneen veneen mantere, toisin sanoen, kun kalastaja saapuu persikankukkalähteeseen, se sijaitsee Qijiang -joella)

2 QINREN CAVE: (sijaitsee Taohuashanin luonnonkaunis alueella)

3 Kohtaaminen Xianqiao: (sijaitsee Taohuashanin luonnonkaunis alueella)

4 Alkemiaalusta: (Vuosit on tuhoutunut, sivusto on Taichuanin palatsin puolella)

5 Ding Dingchi: (Vuosit on tuhottu, sivusto on Taochuanin palatsin puolella)

6 Modering Song: (sijaitsee Taohuashanin luonnonkaunis alueella)

7 Hollow Fir: (sijaitsee Taoyuan Mountain Scenic Area)

8 Taohua Creek: (Alkuperäinen Tongjiang-joki, joka johtuu muutoksista epäjohdonmukaisuuksissa, on vain lyhyt olemassaolon lähde, joka sijaitsee Taohua Mountain Tao Lin)

Taohuayuan xinneu kahdeksan maisemaa

1 Shuifu -paviljonki: (sijaitsee Huangwen -vuoren yläosassa, mukaan lukien Wonder Pavilion jne.)

2 Taochuanin palatsi: (mukaan lukien päähalli, ontot kuusen, alkemian ja ding Dingchi -sivuston)

3 päivää Ningbei House: (sijaitsee Taoyuan Mountain Scenic Alue)

4 Chrysanthemum: (Sijaitsee Taohuashanin luonnonkaunis -alueella, mukaan lukien Taolin, Spleen -galleria, Fangzhu -paviljonki jne.)

5 Yu Xianqiao: (Sijaitsee Taohuashanin maisema -alueella)

6 Taohua View: (Sijaitsee Taohua -vuorensidulla, mukaan lukien Fengfeng -paviljonki, kuun paviljongin pelaaminen, Jixian -temppeli jne.)

7 Gao Raide: (sijaitsee Taohua -vuoren yläosassa)

8 QINREN -kylä: (mukaan lukien Qin Rendong, äkillinen terassi, Fengxian temppeli, Gongxian Hall, Zi Leqiao, Strange Museum, Yanzhi -museo, alttari, Xuan Ting jne.)

Taoyuan kahdeksan maisemaa (tunnetaan yleisesti nimellä kahdeksan luonnonkaunis paikan)

Näiden kahdeksan luonnonkaunis paikan jakelu on noin kymmenen Huili läänin istuimelta ja jäljittää joen Taohuayuaniin, noin neljäkymmentä mailia.

1 Taochuan Xianyin: (Eli tänään Taohuayuan, mukaan lukien Taohua Mountain, Taoyuan Mountain, Taoxianling, Zouren Village).

2 Tongyu myöhässä ylitys: kymmenen mailia läänin istuimen alapuolella, legendaarinen, että keiju ylitti joen täällä.

3 Zhangjiang Yeyue: Lishui virtaa tämän Zhangjiangin tämän osan läpi.Legendan mukaan joen pohja (30) Shuo (ensimmäinen ensimmäinen) on kuutamo.Lisäksi alkuperäinen Zhangjiang -paviljonki (nyt tuhoutunut), joen käämitysikkunassa joen aikana on pimeä päivällä Tianmingille, ja siellä on kirkas kuu.

4 Xunyangin muinainen temppeli: Temppelissä on Qijiangin itärannan itärannalla.

5 Chushan Spring Festival Gaala: Neljä mailia kreivikunnasta kaakkoon, tämä vuori on kapea ja nöyrä ja puutarha on kuin ammus.Varhainen varhainen kevät, kukat ja puut ovat ensin, myös kanat laulavat ensin.

6 Vihreä Luo Qing -maalaus: Sanli County, Qijiang -joen rannikko.Qiaoyan on leikattu, maalattu ja sateessa on usein kirkas väri.

Suositellut kotimaiset turistikohteet -Shaolin -temppeli

Shaolin -temppeli: Se tarkoittaa ”Shaochi -vuoren alla olevaan tiheään metsään piilotettua temppeliä”.Maisema: Shaolin beilin, Tianwangin temppeli, vuoristoportti …

Arvokkain on temppelin seinämaalaukset.

Shaolin -temppeli sijaitsee Songshan Shaochi -vuoren alla, 15 kilometriä luoteeseen Dengfeng Citystä. Koska ympäristö on hiljainen, ympäröivä alue on tiheästi tiheä metsä, joten se on nimeltään ”Shaolin Temple” Shauro -vuori ”.Shaolin -temppeli perustettiin Pohjois -Wei -dynastian aikana, ja se tunnetaan buddhalaisten Zen -esi -isien ja Shaolin -taistelulajien syntymäpaikastaan.

Legendan mukaan Morin esi -isä tuli Guangzhousta ja Nanjingista merellä, ja sitten ”Yiwei ylitti joen” Songshaniin, kutsui Shaolin -temppeliin uskovia ja mainosti Dharma Zeniä.Tang -dynastiassa Shaolin -temppeli oli kuuluisa tarinasta ”Kolmastoista sauva munkkia pelastamaan Tangin kuningas”.

Näistä kahdesta syystä Shaolin -temppeli on aina saanut paljon huomiota.Heidän joukossaan arvokkain on temppelin seinämaalaukset.

Shaolin -temppeli oli kuuluisa varhaisessa Tang -dynastiassa.13 munkkia Shaolin -temppelissä, Li Shiminin Wang Shichongin ristiretken taistelussa, auttoi taistelua ja antoi suurta panosta.Tang Taizong, Li Shimin, myöhemmin Feng Xianzong oli kenraali ja salli erityisesti Shaolinin temppelimunkit harjoittaa munkkeja ja sotilaita, tappaa renkaan ja syödä viiniä ja lihaa.Temppelissä on pala<<唐太宗赐少林寺主教碑>>, Kuvaile tätä historiaa.Tuomioistuimen voimakkaan tuen vuoksi Shaolin -temppeli on kehittynyt tunnetuksi suureksi Buddha -temppeliksi, joka on voittanut otsikon ”Maailman ensimmäisen sijan”.Song -dynastiassa Shaolin -taistelulajit paranivat paljon, ja munkkeja oli yli 2000.Ming -dynastiassa Shaolin -temppeli saavutti kukoistuspäivänsä ja alkoi pudota Qing -dynastiasta.

Shaolin -temppelin länsipuolella sijaitsevan 300 -metrin vuoren juurella on torni. Tämä on Shaolin -temppelin hautausmaa Shaolin -temppelin historiassa Tang -dynastian jälkeen, yhteensä yli 250.Tämä on maani suurin Talle.Tornin koko on erilainen ja muodot ovat erilaisia. Suurimmalla osalla niistä on kaiverruksia ja kirjoituksia, jotka heijastavat kunkin aikakauden arkkitehtonista tyyliä.

Shaolin -temppelissä säilytetään myös monia arvokkaita kulttuurisia jäännöksiä.Keisari Kangxi on kirjoittanut vuoriportin otsaan roikkuvan ”Shaolin -temppelin” plakkin, joka roikkui Qing -dynastiassa.Vuoristoportin takana on kymmeniä monumentteja Datao -tien ja itä- ja West Pony Roadin vieressä.Niiden joukossa japanilaiset Zen -munkit kirjoittivat kaksi muistomerkkiä maassamme.

Suositellut kotimaiset nähtävyydet -suuri seinä

Suuri seinä: Yksi maailman kuuluisista ihmeistä, se on kuin lohikäärme, joka on takertunut Pohjois -Kiinan valtavaan maahan.

Qin Shihuangin ajanjaksolla, jonka nyt näemme suuren seinän, on rakennettu edelliset ikäryhmät.Badaling Suuri seinä on parhaiten säilynyt osa ja edustava osa Mingin suuressa seinämässä.Tämä on suuren seinän tärkeän portin etuosa, jonka korkeus on 1015 metriä …

Suuri seinä on yksi maailman kuuluisista ihmeistä, kuten lohikäärme, joka on takertunut Pohjois -Kiinan valtavaan maahan.Se on muinaisten kiinalaisten työväen kansan kiteyttäminen, muinaisen kiinalaisen kulttuurin symboli ja Kiinan kansan ylpeys.

Suuri seinä rakennettiin Qin Shihuangin ajanjakson aikana. Edellisten sukupolvien täydennyksen jälkeen Ming -dynastia rakensi suuren seinän.Badaling Suuri seinä on parhaiten säilynyt osa ja edustava osa Mingin suuressa seinämässä.Tämä on suuren seinän tärkeän passin etuosa.Nousevan suurta seinää, joka näyttää kaukaa, vuoret ovat aaltoilevia, ja pohjoisten vuorten pohjoiset vuoret katsotaan.Suuri seinä on majesteettinen vuorten takia, ja vuoret ovat vielä vaarallisempia suuren seinän takia.

”Ei suurta seinää ei ole hyvä mies.”Toistaiseksi yli 300 maailman tunnetusta ihmisestä, mukaan lukien Nixon ja rouva Sachel, on esiintynyt Badalingissa nähdäkseen täällä vuorten ja jokien maisemat.

Tämän päivän suuri seinä on jo kauan menettänyt sotilaallisen arvonsa, ja ainutlaatuisella viehätyksellään se on houkutellut suurimman osan kiinalaisista ja ulkomaisista turisteista tulemaan maailmankuuluksi turistikohteeksi.Matkailualan kehityksen myötä Kiinan kansakunnan symboli, maailman tärkeä kulttuuriperintö, osoittaa uutta elinvoimaa.

Suositellut kotimaiset nähtävyydet -lijiang

LIJIANG: Tärkeimmät edustajat ovat ”Ershan, Yicheng, Yijiang, Yijiang, yksi kulttuuri, yksi kulttuuri”.

Lijiang on korkealaatuinen, monitoiminen turistialue, ja se on kansainvälinen turistikiLuonnonkaunisalue on keskittynyt Yulong Snow Mountainiin, mukaan lukien Yulong Snow Mountain, Lijiangin muinainen kaupunki, Wanli Jangtse -joki nro 1 Bay -Shigu, Ningyi Lugu -järvi …

LIJIANG Scenic Alue sijaitsee Xijiangissa ja Ningzheng Countyssa Luoteis -Yunnanissa.

Lijiang on korkealaatuinen, monitoiminen turistialue, ja se on kansainvälinen turistikiLuonnonkaunisalue on keskittynyt Yulong Snow Mountainiin, mukaan lukien Yulong Snow -vuoren neljä aluetta, muinainen Lijiangin kaupunki, Wanli Jangtse -joen -Shigu -sarjan ensimmäinen lahti ja Ningzheng Lugu -järven, kokonaispinta -ala 777,6 neliö kilometrit.Nyt on olemassa maailman historiallinen ja kulttuurikaupunki, yksi kansallinen luonnonkaunis paikka ja kulttuuriset jäännösyksiköt, 3 maakunnan tason luontovarantoa ja 2 maakunnan matkailukeskuksia.Lisäksi on olemassa myös ainutlaatuisia luonnollisia maisemia, humanistisia maisemia ja kansallista kulttuuria, joita ei ole vielä lueteltu.

Lijiang City sijaitsee Yunnan -guizhou -tasangon ja Qinghai -tibet -tasangon yhteydessä Yunnanin maakunnan luoteisosassa.Bei Lian Diqing Tiibetin autonominen prefektuuri, Dali Bai Autonominen prefektuuri etelässä, naapurimaiden Nujiang Launjunin autonominen prefektuuri lännessä ja Liangshan Yin autonomisen prefektuurin ja Panzhihua Cityn rajan päässä idässä.

Lijiangilla on pitkä historia.

Tärkeimmät edustajat ovat ”Ershan, Yicheng, Yijiang, Yijiang, yksi kulttuuri, yksi kulttuuri”

Lijiangin alue on kaunis ja runsaasti tuotteita.Kauniit luonnolliset maisemat, ainutlaatuiset kansalliset tapat ja muinainen kansallinen kulttuuri muodostavat ainutlaatuisen matkailuresurssin.Yulong Snow Mountain Scenic Area ja Lugu Lake Scenic Alue alueella ovat maakuntien kehitysvyöhykkeitä.

Plateau -vesikylän muinainen kaupunki, jolla on viehättävä ja tyylikäs, luonnollinen, runsaasti kansallisia ominaisuuksia ja paikallisia ominaisuuksia.

Lisäksi valkoisten hiekan, Rong Taoismin, Han -buddhalaisuuden, Tiibetin buddhalaisuuden ja Dongba -kulttuurin kansallisella avainsuojauksella.Maaginen Dongba -kulttuuri käyttää Naxi -heimon muinaista uskontoa kantaja -operaattorina ja Dongba Jingshun pääasiakirjassa, joka heijastaa Naxi -ihmisten ainutlaatuista kansallista kulttuurihistoriaa.Naxi Gule, joka tunnetaan myös nimellä ”kiinalainen musiikki elävä fossiili”.

Suositellut kotimaiset nähtävyydet -zhangjiajie

Zhangjiajie: Kvartsin hiekkakiven ja metsän rotkon huippukappaleiden ottaminen pääkappaleena, kolme tuhatta cuiming -mikrohäiriöitä, 800 lasitettua vettä, maagista ja keijuja, tuuli on luonnollista.

Wulingyuanin luonnollinen luonnonkaunisalue, joka on integroitu ”vuorille, piikkien, vesinäyttelyyn, rotkoon, luolaan, Lin Cuiin”, koostuu kolmesta osasta: Zhangjiajie Forest Park, Suoxi ja Tianzishan, kokonaispinta -ala 369 neliökilometrit.Koko luonnonkaunis paikka perustuu maailman harvinaiseen kvartsihiekkakiveen ja Peak Forest Canyon Landform -tapahtumaan …

Zhangjiajie on nouseva kansainvälinen turistikiö.Se sijaitsee Hunanin luoteisosassa, veden lähteessä ja Wulingin sisämaassa, joiden kokonaispinta -ala on 9 563 neliökilometriä ja väkiluku on yli 1,5 miljoonaa.Heidän joukossaan suurin osa etnisistä vähemmistöistä, Tujia, BAI ja Miao -ihmisistä on 60 prosenttia koko väestöstä.

Zhangjiajie City sijaitsee Keski -Aasian trooppisten vuorten keskipisteissä. Maan perusteet. ”

Zhangjiajella on matkailumarkkinat, ja sen rikkaat ja ainutlaatuiset matkailuvarot ovat kuuluisia suosiostaan ​​ja maailmasta.Wulingyuanin luonnollinen luonnonkaunisalue, joka on integroitu ”vuorille, piikkien, vesinäyttelyyn, rotkoon, luolaan, Lin Cuiin”, koostuu kolmesta osasta: Zhangjiajie Forest Park, Suoxi ja Tianzishan, kokonaispinta -ala 369 neliökilometrit.Koko luonnonkaunis paikka perustuu maailman harvinaiseen kvartsin hiekkakiveen ja Peak Forest Canyon Landforms -tuotteisiin pääkappaleena.

Zhangjiajie on pitkä historia. Ihmisen toiminta oli jo yli 4500 vuotta sitten. Tehokas, ja se on vahva. Monet ihmiset voivat suorittaa suuria jännittäviä ohjelmia, kuten hopea -aseita, teräshaarukan puute ja nukkuva veitsen sänky.

Zhangjiajie National Forest Park, Suoxi, Tianzishan, Yangjiajie jne.

Zhangjiajie City on dynaaminen nouseva turistikaupunki. Residensseistä on tullut houkuttelevia humanistisia matkailuvaroja;

Vaikka Zhangjiajie on vähän humanistisia tietoja, luonnonmaisema on erittäin viileä ja se on harvinaista maailmassa.Feng Qi, qi on erilaisissa asennoissa ja erilaisissa maisemissa;Ei ihme, että Li Bai huokaisi kerran: ”Gongcheng Wudi -vaatteet ja palaa takaisin Wulingyuaniin.”

Zhangjiajie, helmi Luoteis -Hunanissa.Pitkän ajan kuluttua liikenteen viiveestä se asetti ”syvän tyttöystävän nostamisen” salaperäisen verhon.Rautateiden, moottoriteiden ja ilmailun kuljetusten jatkuvan kehityksen myötä Zhangjiajie on tänään hyvin tunnettu turistikohde kotona ja ulkomailla. ja rikastu.

Suositellut kotimaiset turistikohteet -saya

SANYA: Nauti ”lopun lopun lopun lopusta” pelaamaan merta, elämään merenrannalla ja syömään mereneläviä, jotka osoittavat täysin tämän rannikkoalueiden turistikaupungin ominaisuudet.

Täällä ainutlaatuiset matkailuvarot, kuten auringonvalo, merivettä, rantoja, ilmaa, metsiä, eläimiä, kuumia lähteitä, luolia, tyylejä ja pastoraaleja, ovat muodostaneet omituisen maiseman, jossa yhdistyvät vuoret, kaupungit, hiekka, meri ja satamat.Bo aalto surround, kookosmetsäpeite …

Sanyalla on pitkä historia, ja se on kirjattu ”Sanya Village” ja ”Sanya” Ming -dynastiassa ”Zhengde Qiongtai Zhi”.”Sanya” on ”YA” -muoto, koska Sanya -joella (muinaisella nimi Linchuanshui) on samanaikaisesti kuin ”YA” -muoto.

Sanya oli alun perin ya County.Kaupungissa on kaksi maakunnan piiriä, 1 toimistoa ja 13 kaupunkia.Sanya on paikka, jossa yli 20 etnistä ryhmää, kuten Han, Li, Miao ja Hui.Kaupungin kokonaisväestö on 456 000, joista 173 000 on heistä, 3000 miao- ja 60 000 HUI -ihmistä.Kaikki etniset ryhmät ovat ahkera ja viisaus, voivat laulaa ja tanssia ja luoda pitkän historian ja taiteen.Eettiset etniset vähemmistöt säilyttävät edelleen ainutlaatuisen kulttuurinsa ja tapansa.Rikas maalaismainen ilmapiiri, monipuolinen kansallinen tyyli ja värikäs kansallinen taide ovat houkutelleet paljon kiinalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja vierailemaan.

Sanya perustuu majesteettisiin viiden laitteiden vuoristoihin, jotka sijaitsevat valtavan Etelä -Kiinan merellä. Itä- ja länsipituudet ovat 91,6 kilometriä, 51 kilometriä pohjoiseen, ja kokonaispinta -ala on 187,25 neliökilometriä.Rannikko on 179,25 kilometriä pitkä, 19 suuren ja pienen sataman ja 10 saaren kanssa.Täällä ainutlaatuiset matkailuvarot, kuten auringonvalo, merivettä, rantoja, ilmaa, metsiä, eläimiä, kuumia lähteitä, luolia, tyylejä ja pastoraaleja, ovat muodostaneet omituisen maiseman, jossa yhdistyvät vuoret, kaupungit, hiekka, meri ja satamat.Vuoret näkyvät kaikkialla.Vihreät aallot ja kookosmetsit heijastuvat, ja ne osoittavat kauniit trooppiset merenrantamaisemat, joissa se on kuin keiju.

Sanya on Kiinan eteläisin kaupunki. Se ei ole vain maan kansainvälinen rannikkoalue ja Hainanin maakunnan tärkein kehitys ja rakentaminen, vaan myös tärkeä ulkomaankaupan satama Hainanin maakunnassa.Pelaaminen meren kanssa, eläminen merenrannan alueella ja merenelävien syöminen osoittaa täysin tämän rannikkoalueiden turistikaupungin ominaisuudet.Leveät ja valkoiset rannat, kirkasta ja sinistä merivettä ja värikkäitä vedenalainen maailma tekevät Sanyasta parhaan paikan auringonlasku-, sukellus-, purjelautailu- ja rantaurheilutoimintoihin.

Sanya sijaitsee Hainan -saaren eteläisimmässä kärjessä ja sitä kutsutaan alun perin San Yaksi.San Ya, kolmen joen, Sanya -joen, Dabo Shuin ja Linchunshuin kolmen joen merkitys tuodaan Sanya -jokeen, joka virtaa laajaan Etelä -Kiinan merelle.Sanya City, joka on merellä, on trooppinen merimonsoon -ilmasto.Kaunis Sanya -lahti on kuin Etelä -Kiinan merellä upotettu kirkas helmi.

Tianya Haijiao, Yalong Bay, Dadonghai, Lu Huiyuan Park, Haishan Wonders, Guyazhou City, Huangdao PO -sivusto, Paper -luola, Bobo Shuangyu, Cuiying Sanhu, Shenzhou First Spring, Nanshan Temple, Eleventh Aasian pelit, Tropical Marine Zoo, jne.

Sanya Sea Port on maan eteläisen asiakas- ja lastin satama. Vietnam, Hongkong ja Singapore.

Sanya -sataman suu on sileä, satama on leveä ja näkökenttä on leveä. Se on luonnollinen hyvä satama.

Maailman suurin ja ylellisin ”Lion Star” -risteilyalus on avannut Hong Kong-Sanya-Vietnamin säännölliset merimatkailureitit.Risteilyalus on saatavana 2800 turistille.

Suositellut kotimaiset nähtävyydet -Hunan

Hunan: Muinaisina aikoina, ”Xiaoxiang”, ”Huxiang” ja ”Sanxiang”, kevät muuttuu, kesä on kuuma, syksy kasvaa ja itä on lyhyt.

Se, joka sijaitsee Jangtse -joen keskiarvossa, tunnetaan nimellä ”Xiaoxiang”, ”Huxiang” ja ”Sanxiang”, jotka ovat Hubei, Guizhoun, Chongqingin, Jiangxin, Guangxin, Guangdongin ja muiden maakuntien vieressä ( kunnat, autonomiset alueet).Keväällä persikkakukkiin, ruoho on herkullinen ja värikäs;

Hunanin maakunta sijaitsee Etelä -Kiinassa ja Jangtse -joen keskellä. Koska useimmat alueet ovat Dongting -järven eteläpuolella, sitä kutsutaan Hunanista.Se tunnetaan myös nimellä Hunan, koska Xiangjiang -joki virtaa pohjoiseen ja etelään.Maakunnan pinta -ala on 21 800 neliökilometriä, jaettu 14 prefektuuriin ja 122 maakuntaan ja kaupunkiin.Maakunnan pääkaupunki Changsha City.Nykyinen väestö on 62,51 miljoonaa.Hunan on provinssi, joka asuu monissa etnisissä ryhmissä, ja suurin osa heistä on Han -ihmisiä. Lisäksi on 50 etnistä vähemmistöä, mukaan lukien Tujia, Miao, Dai, Yao ja Hui.

Hunanin maastoa ympäröivät vuoret kolmella puolella idässä ja lounaassa, ja keskus- ja pohjoiset osat ovat matalat ja muotoilut.Shimen Countyn Huanshan -vuori on merenpinnan yläpuolella 2099 metriä.Ilmasto on subtrooppisen kauden kosteus. Neljä vuodenaikaa on selkeä, vaikea kylmä ajanjakso, vuotuinen sade on 1200 ~ 1700 mm ja pakkasenvarainen ajanjakso on 270 ~ 310 päivää.1300 ~ 1900 tuntia.

Hunan tunnetaan nimellä ”Xiaoxiang”, joka sijaitsee Keski -Kiinassa.

Unessa Jumala otti sielun, heräsi kiehtovana, kohoava Hengshan oli vaarallinen. Viehättävä, Xiaoxiang -vuori oli kaunis, ja Chu -maailman ihmiset olivat erinomaisia ​​…

Hunanissa on fani Zhongyan jättivät ikuisen myynnin ”maailman maailma ja maailman toistuminen ja maailman ilo”. Zhangjiajie ja Antiikkinen Xiangxin kaupunki, Nanyue Hengshan, joka oli kuuluisa maailmassa ennen vuotta 2000.

You May Also Like

More From Author