Di Ah: n osakkeet ilmestyvät Pariisin muotiviikolla, Kiinan korkean korujen käänteisellä Raiders Euroopassa

5 min read

Ranskan romanttisessa pääkaupungissa Kiinan kulttuurielementit ovat hämmästyttäviä maailmaa.

Maaliskuun alussa DR, kiinalainen korubrändi DAA: n osakkeiden alla, liittyi käsiinKuuluisia kiinalaisia ​​suunnittelijoita maailmassaVivienne Tam käynnisti ensimmäisen kerran kiinalaisen häät -sarjan korut.

Viime vuosina kiinalaiset perinteiset kulttuurielementit, kuten Hanfu ja kiinalaiset muinaiset soittimet, ovat houkutelleet globaaleja silmiä.”Upeat asiat”, mutta kiinalainen kulttuuri ilmestyy, upeaan neljä suuntaa Pariisin muotiviikolla ja jopa johtaen maailman muotisuuntausta maailman parhaimmissa muotitapahtumissa, jotka saattavat olla ensimmäinen.

Katso Pariisin muotiviikon toistuvia vierailuja——CHANEL, LVMH, Hermes, Barlonian, Givenchy, L’Oreal … Kumpi ei ole kuuluisa, kumpi ei ole muodikas?Tänä vuonna kiinalainen korubrändi tohtori murtautui siihen ja kiinnitti paljon huomiota.

Eurooppalainen korubrändi käytti markkinoita yhdellä tavalla Kiinassa, ja nyt kiinalainen korubrändi on alkanut kääntyä”Raiders” Eurooppa, tämä tapaus itsessään on vähän epätavallinen. Tänään taaksepäin voin silti huomata, että tämä on pieni huomautus suurella aikakaudella.

Kiinalaiset elementit hämmästyttävä muotipääoma

Ranska on muoti- ja ylellisyystuotteiden syntymäpaikka, ja paikalliset muotibrändit ovat maailman kuuluisia.Julkiset tiedot osoittavat, että Ranskassa on lähelläKorkean tason muotin, korujen, hajuveden, nahkatuotteiden ja muiden toimialojen tuella 200 000 ylellisyystuotteisiin liittyvät lääkärit houkuttelevat miljoonia turisteja vuosittain.

Pariisi on ranskalainen ja jopa maailmanmuotobrändi”Base Camp”, Ranskan luksusyhtiön pääkonttorin kolme neljäsosaa on perustettu maailman viiden suuren luksusryhmän joukkoon, LVMH, Chanel ja Hermes on pääkonttori Pariisissa.

Millaisia ​​tuotteita DA A: n osakkeet ovat valloittaneet tällaisen muoti- ja luksusbrändin keskittymisen globaalin muotiteollisuuden vaativien yleisön ja ammattilaisten?

DIA: n osakkeetTohtori Diamond Ring tunnetaan yleisölle hyvin ”Lifetime · ainutlaatuisen rakkauden” ja ”miehet voivat mukauttaa vain yhden DR -ehdotuksen timantirenkaan” ja ”vain yhden henkilön elämässä” ja ”vain yhden henkilön elämässä”.Pariisin muotiviikolla DAA: n osakkeiden esiintyminen on edelleen ”rakkauden” ja ”avioliittokulttuurin” teema.

Pariisin muotiviikon aikana,Tohtori timantirengasKäsi kädessäHyvin tunnettu kiinalainen suunnittelijaVivienne Tam, käsitteellä ”kulttuuriharmonia, rakkautta tästä”, nykyajan kiinalaisten häät -sarjojen korujen jaKiinalainen morsianNykyaikainen hääpuku kantajaksi,ilmoitettuNykyaikainen kiinalainen hääjen korutOlemus

Tohtori X Vivienne Tam Contemporary Chinese Wedding -sarjatuoteSisältää Dragon -sarjan, Gold Diamond -sarjan ja Diamond -sarjan, tuotteet peittävät häätrenkaat, korvakorut, kaulakorut, rannekorut, rannekorut jne.pystyivätVastaa nuorempien kuluttajien sukupolvien kaksinkertaiset tarpeet perinteisille kiinalaisille häätarvikkeille ja muoti -nykyaikaisille estetiikoille.

Ranskan kansallinen aarre -tason elokuva Post -Julia· Juliette Binoche, hyvin tunnettu kiinalainen laulaja Mo Wenwei, Yang Lan, Kiinassa tunnettu mediahenkilö, Hong Huang, tunnettu kiinalainen mediahenkilö ja kirjailija sekä kiinalaisten ja ranskalaisten esittävien taiteiden piirien ja kulttuuripiirien edustajat ja edustajat ja kulttuuripiiri Sonia Rolland, ranskalainen näyttelijä Sonia Rolland.validoituTohtori X Vivienne Tam Contemporary Chinese Wedding -sarjaTuotevapautusOlemusKiinalainen isäntä, näyttelijä Shen Mengchen, kiinalainen näyttelijä, malli Chen Ran, hyvin tunnettu kiinalainen malliCici Xiang Jingjing et ai.Olemus

Voidaan sanoa, että maailman muotipääomassa DIA: n osakkeet jaVivienne TamYhdessä luotiin kulttuurijuhla.

Kiinalainen korubrändi”Hajota”

Tohtori X Vivienne Tam Contemporary Chinese Wedding -sarjaPositiivinen arvoKiina Ranska ja Ranska luovat diplomaattisuhteita60. vuosipäiväjaKiinan viljelymatkailuvuosiSamaan aikaan.Kiinalaiset elementit pyyhkäisivät Pariisin muotiviikon, mikä ei vain heijasta Pariisin muotipääkaupunkien yhteensopivuutta ja pakkausta, vaan heijastaa myös DAA: n osakkeiden tavoitteita.

Monet ihmiset ovat oikeassaEnsimmäinen vaikutelma tohtori Diamond Ring on todellinen rakkauskäsite ”vain yksi henkilö elämässä”, koskaTunnistaaTodellinen rakkauskulttuurin valintaTohtori Diamond Ring.Tohtori Diamond -rengas oli onnistunut, mutta se peitti myös muiden DR -tuotteiden valon tietyssä määrin.

Itse asiassa,DR: n tuotematriisi on paljon rikkaampi kuin ulkomaailma, mukaan lukien sarja ehdotus timanttisormus, ehdotuksen vastakkainasettelu, muistopäivälahjat ja avioliittokulta.

Pariisin muotiviikon aikana,Tohtori kiinalainen morsianNykyaikainen Kiinan häät sarjaJatkamalla menneisyyden tuote Matrix, The Dragon -sarja,Gold Diamond -sarja ja timanttisarjaPeiteHääsarjat, korvakorut, kaulakorut, rannekorut, rannekorutLisävarusteiden odottaminen voi tavata kuluttajien henkilökohtaisia ​​ja monipuolisia valintoja.

Brändinä, joka on suoraan kuluttajien edessä, tuotetutkimus ja kehityssuunnittelu on DAA: n osakkeiden tärkein etu.Aikaisemmin DAA: n osakkeet osallistuivat globaaliin suunnittelukilpailuun monta kertaa.Vuonna 2022 DI -AH: n osakkeiden suunnittelutiimi voitti IDA International Bronze Award and Honor -palkinnon, Muse Design Gold Award -palkinnon, Elte Platinum -palkinnon ja kultapalkinnon sekä globaalin Jiqingin horoskooppisuunnittelukilpailun (Guili Rabbit -vuosi) ensimmäisen palkinnon.

On syytä mainita, ettäDr: n esiintyminen Pariisissa tällä kertaa ei ole ”Renyun Yiyun” esitys, mutta se esittelee selvästi kiinalaisten ominaisuuksien kulttuuritavoitteet ja pistää uusia elementtejä globaaliin muotiistuntoon.

Länsimainen hääkulttuuri on jo pitkään ohjannut koruteollisuutta.”Kiinan avioliittokulttuurin kulttuuristrategia ytiminä”.

Edellä mainitun strategisen ohjauksen nojalla tällä kertaaTohtori X Vivienne TamTuotteet on suunniteltu integroimaan muinaiset ja modernit, perimään ja innovoimaan sekä luomaan uusia kansallisia tyylisiä koruja, jotka integroivat kiinalaisia ​​ja länsimaisia ​​ominaisuuksia.Dr: stä tuli myös ensimmäinen korubrändi, joka näytti hääteemateoksia Pariisin muotiviikolla ja ensimmäinen korubrändi, joka työnsi kiinalaisen hääkulttuurin maailmaan.

DR: n perinteisen kiinalaisen hääkulttuurin jälleenrakentaminen on onnistuneesti yhdistänyt perinteisen Kiinan ja modernin Kiinan törmäyksen muodostaen uuden muotisuuntauksen ja kulttuurisuuntauksen.

Markkinoiden suhteen DAA: n osakkeet ovat olleetVuonna 2019 Ranskan Louvressa avattiin lippulaivamyymälä, ja kansainvälinen yritysosasto perustettiin harjoittamaan Pohjois -Amerikan liiketoimintaa, jolla oli rikas kokemus merelle menemisestä.

Kaakkois -Aasian ja Lähi -idän tärkeänä maailmanlaajuisena kokoontumispaikkana ja kuluttajamarkkinana DAA: n liiketoiminnan seuraava pysäkki on todennäköisesti merenkulku.On selvää, että DAA on avannut liiketoimintarakenteen Singaporessa.Olipa kyseessä kotimaiset tai ulkomaiset markkinat, vahva markkinoiden keskittyminen ei ole vielä loppunut vahvasta brändistä ja hääkorujen vahvoista tuotteista.

Timanttiteollisuus on ollut painostettu kaksi vuotta.Viimeisimmät tiedot osoittavat, että rahastot, joita voidaan käyttää milloin tahansa DAA: n osakkeissa (mukaan lukien rahapurahastot ja kaupan rahoitusvarat), ylittävät5 miljardia yuania, vaikka kaikki velat vähennetään, on edelleen ”toimintarahasto” lähes 4 miljardia yuania.

DAA: n osakkeiden nykyinen markkinasuhde on vain ainoa nettoaste1,6 kertaa, kevyen omaisuuden liiketoimintamalli, se on erittäin aliarvostettu.Yrityksellä on paksumpi turvatyyny, ja se voi käynnistää laajennuksen vauhtia milloin tahansa.

You May Also Like

More From Author