Näyttelyyn osallistui 19. Kiinan kansainvälinen brändin alusvaatteiden näyttely "Shenzhen Special Economic Zone News" -lehden ja yli 1 500 hyvin tunnettua yritystä

2 min read
Kolmen päivän 2024 Kiinan alusvaatteiden kulttuuriviikko ja SIUF 19. Kiinan kansainvälinen brändin alusvaatteiden näyttely avattiin 19. huhtikuuta Shenzhenin kongressi- ja näyttelykeskuksessa (FUTIAN) ja yli 1 500 hyvin tunnettuja yrityksiä ylävirran ja alavirran teollisuusketjuissa Alusvaatteiden teollisuus osallistui näyttelyyn.
Tällä hetkellä Shenzhenin alusvaatteiden teollisuus on käsitelty varhaisesta OEM: stä riippumattomien tuotemerkkien luomiseen ja sitten johtamaan Kiinan alusvaatteiden kehittämistä. ” alusvaatteet.
Viimeisimpiin muotialusvaatteisiin pukeutuneet mallit esiintyivät dynaamisen musiikin kiitotiellä.Kuva: Hu Lei, Shenzhenin erikoisvyöhykkeen toimittaja
Näyttelyn laajuus on lähes 100 000 neliömetriä, joissa on 9 suurta teemanäyttelylaitetta, joissa on täydelliset näyttelykategoriat, jotka kattavat alusvaatteet, alusvaatteet, kodin vaatteet, sukat, uimapuvut, pyyhkeet, lastenkotivaatteet, lanka, julkisivu, alusvaatteet, ompelu, ompelu, ompelu, ompelu, ompelu, ompelu, Ompelu, saumat kymmenentuhatta luokkaa, kuten laitteet, kuten laitteet yhden pysäköinnin hankintojen ja yhteistyön kehittämisen saavuttamiseksi.
Alkuperäinen muotoilu, erittäin häikäisevä.Kiinan alusvaatteiden trendialueella tarjotaan erilaisia ​​näyttötilaa valmistajan ulkopuolelle tieteellisellä ja teknologisella innovaatiolla ja ainutlaatuisilla suunnitteluominaisuuksilla alan, ja tarjoaa tuotesuunnittelua ja suunnittelua tuotemerkeille, tehtaille, suunnittelijoille, toimittajille Ketjun hankinta ja tekstiilikoulut ja muut koulut.
Matkustajan virtaus nousee ja tapahtumat ovat kuumia.Shenzhenin alusasuteollisuusyhdistyksestä vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi, että näyttelyn ensimmäisenä päivänä kymmenien maiden ja alueen merentakaiset ostajaryhmät tulivat käymään ja ostamaan, ja monet Shenzhenin alusvaatteet myytiin ulkomaille.”Samanaikaisesti jotkut ulkomaiset alusvaatteiden valmistajat saavuttivat alustavia yhteistyö aikomuksia Shenzhenin alkuperäisten suunnittelijoiden kanssa paikan päällä”, sanoi vastuussa oleva henkilö.
Muotielementit herättävät huomiota.Näyttelyn aikana yli 50 alusvaatteenäyttelyä yli 50 kentällä. .
Samanaikaisesti kahdestoista ”viehättävä itämainen” Kiinan kansainvälinen alusvaatteiden luova suunnittelukilpailun finaali, kahdestoista ”viehättävä itämainen” Kiinan kansainvälinen kodin vaatteet Original Design -kilpailun finaalit, yhdestoista kausi Siuf International SuperModel -kilpailun finaalit aikataulun mukaisesti.
(Wu Dequn, Shenzhenin erikoisvyöhykkeen toimittaja)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author