Nähdä muoti Linyi värikkään kulttuurimatkailun kautta

Pannukakut, perinteiset elintarvikkeet Yimengin alueella, voivat olla mukana ruoassa riippumatta vuorista ja merimakuista tai koti -stir -yhdistetystä ruoasta.Kuitenkin Xu Haixian, Changlun kaupungin Changlun kaupungin, Mengyin Countyn, Linyi Cityn, pääjohtaja Xu Haixia, pannukakku asetettiin taiteen jalostukseen ja kukkii ruusun kaltaiseksi ”pannukakkukukka”.
”Alussa yritin vain puristaa keltaisten persikoiden, porkkanoiden ja lohikäärmeiden hedelmien mehua ja nuudelit ja kehittyivät eri värit. . .
Muutos pannukakkuista ”ruusuihin” on mikrokosmos Linyi -kulttuurimatkailualan kehityksestä.Nykyään kulttuurimatkailualalla Yimengin ihmiset ovat tutkineet monia uusia toimenpiteitä uusille ja vaatimuksille keskittyen ”punaisen, vihreän, sinisen muinaisen ja modernin” butique -matkailujärjestelmän luomiseen, luomalla paikallisten ominaisresurssien luovan kehityksen, ja edistää kulttuurimatkailun syvää integrointia kaikilla näkökohdilla.
14. huhtikuuta Hongyun turistialueella, Changshanzhuangin kylässä, Ma Moli Molichi Township, Yinan County, luonnonkaunis paikan henkilökunta käytti paksua kangasta lyhyitä vaatteita, työnsi yhden pyörän auton ja vei turistit takaosaan kylä.Vaikka matka on pitkä, se ei ole tylsää. Vihollistasojen pommituksia simuloidaan tien varrella ja vihollisjoukkojen perustamisella on kiehtova kokemus.
Viime vuosina luonnonkaunis alueen punainen tarina tapahtuu Yimengin vanhan alueen punaisessa tarinassa, joka luo uuden idean ”Yimeng Four Seasons” -tapahtumasta kiehtovan kokemuksen ympärille.Paikalliset kyläläiset ovat muinaisen kylän vanhoissa kylissä, ja ne on keitetty, kenkäpohjat ja haavan kudotut kankaat tulkitsemaan paikallista tarinaa paikallisessa sanonnassa.Samana päivänä lavastettu ”uudelleenkävelytien” kokemusprojekti on uusi Scenic Spot -ohjelmisto tänä vuonna.”Punaiset resurssit ovat matkailualan kehityksen perinteisiä etuja. Käytämme pieniä draamoja ja pieniä draamoja punaisen tutkimuksen ja matkailun yhdistämiseen, jotka eivät vain innovatiivisia punaisen kulttuurikasvatusmenetelmiä, vaan myös parantavat kulttuurimatkailun ja henkilökohtaisten palvelujen laatua. Se on saanut yleistä kiitosta turisteilta.
Kiinnitä huomiota sekä perinteisiin että uusiin ideoihin.Linyi integroidut punaiset resurssit maaseudun ekologiaan ja toteutti ”vihreän veden ja vihreän vuoren käsitteen” kultaiset vuoret ja hopeavuoret ”.Linyi, joka on ainoa prefektuuritason kaupunki, valittiin kansallisen punaisen matkailun integraation pilottikehitykseksi.
Gonggongzhuangin, Gonggongzhuangin, Mengyinin piirikunnan tuntematon valtakunta, luonnolliset paranemiskokoukset.Projekti käyttää alkuperäiskansojen käyttämättömiä varoja ja paikallisten kyläläisten käyttämättömän pihan rakentamista. Se on rikas moduuleissa, kuten tuntematon Shushan, tuntematon 1960 baaria, vertaansa vailla olevia uima -altaita ja yhden metrin vihannespuutarhoja.”Oleskelu tuntemattomassa valtakunnassa voi saada turistit syvästi tuntemaan paikallisen luonnollisen ilmapiirin ja maalaismaisen ilmapiirin, joka sopii nykyaikaisten ihmisten kauniiseen harjoitteluun pois hälinästä, lähellä luontoa ja löytää nostalgiaa. · Liu Jiacheng, vastaava henkilö Homestayn luonnollisen paranemisen palauttamisesta.
Rakenna uusi lava punaisille tarinoille, jotka antavat uusia värejä vihreille vuorille ja vihreille vuorille.
Pysyessään veneessä nähdäkseen kotikaupunginsa, siitä tuli vähitellen uusi valinta Linyi -kansalaisten joille.Linyi -veden ensimmäisen purjehduksen jälkeen vedessä vedessä, kansalaiset voivat viettää 2 yuania ottamaan välähdyksen jahdin molemmin puolin olevista kaupungeista.Linyi City perustuu ”Kuuden joen ja kahdeksan vesirenkakaupunkiin” kaupunkivesijärjestelmään. Esittävään taiteeseen, yökierrokseen ja veden julkisen liikenteen hankkeisiin ovat ylittäneet yli 6 miljoonaa ihmistä operaation jälkeen.
Linyi on historiallisten kuuluisuuksien, kuten Zhuge Liang ja Wang Xizhi .Monimuotoisen kokemusjärjestelmän luomiseksi ”Langya Fengyun” loi alun perin suuren avoimen käsikirjoituksen, joka voi olla mukana yli 100 ihmisessä, jolloin turistit voivat osallistua ”päähenkilön” näkökulmaan syventävällä tavalla.Tällä hetkellä ”Langya Fengyun” on suorittanut yli 150 peliä ja saanut yli 10 000 turistia.”Luova kulttuurinen ja taiteellinen ilmaisu ja muinaisen tyylin nykyinen tila, johtaen turistit tuntemaan päähenkilöksi kiehtovan pelidraaman viehätysvoiman, ja kokemus on erityisen hyvä.”
Sama kuuma ympyrä on myös suuri sisustus esittävät taiteet Langyan muinaisella kaupunginkaikkikohtaisella alueella, Hedongin alueella.Projekti on jaettu kuuteen lukuun, mukaan lukien ”Fenglai Yi” ja ”Qunxian Ya Ji”. Vuosituhannen historia ja kulttuuri.”Guo Xiu · Langya” -ohjaaja Zhai Shijiao esitteli, että sen jälkeen, kun tärkein luova joukkue ymmärsi täysin paikallisen historian ja tässä dynastiassa asuneet viisaat, he aloittivat käsikirjoituksen kirjoittamisen. yleisölle.
”Kulttuurikaupunkien sijoittamisen perusteella luomme uuden IP: n Guo Chaon, musiikin esittävien taiteiden, teatterin esittävien taiteiden, kadun esittävien taiteiden ja hyvän draaman. Kulttuuri- ja matkailuviraston johtaja Gao Sisheng sanoi.
Shanxiang -perhosmuutokset, Water City -yhteydet, uuden aikakauden vanhat vallankumoukselliset piirit eivät ole vain punaisia, vaan myös värikkäitä;Viime vuonna Linyin kulttuurimatkailualan arvoarvo oli 55,3 miljardia yuania, ja sen osuus BKT: stä oli 9,1%; Vuosi -vuosi -vuosi.(Du Huishang ji wei)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author