Korean Kiinan koulutustutkimusyhdistys perustettiin Souliin

Kiinan uutispalvelu, 20. toukokuuta (toimittaja Liu XU) Etelä -Korean Kiinan koulutustutkimusyhdistyksen perustamiskonferenssi pidettiin 18. päivä Soulissa.
Tutkimusseminaaria sponsoroivat yhdessä monet kiinalaiset koulutus- ja tutkimuslaitokset, kuten Rainbow Confutseus -instituutti, Yanshin yliopisto, Kiinan Kiinan professoriyhdistys ja Etelä -Korean Konfutse -instituutin koalitioyhdistys, ja sen tavoitteena on edistää korkealaatuisen kehitystä Kiinalainen koulutus.Lähes 100 ihmistä, tutkijoita, kiinalaisten korkeakoulujen ja kiinalaisten koulutuslaitosten tutkijoita sekä Konfutse -instituutin opettajia ja opiskelijoita.
Onnittelut Etelä -Korean suurlähetystön Etelä -Korean suurlähetystölle onnitteli AI Honggea.Hän korosti kiinalaisen Korean suhteiden merkitystä ja huomautti, että Kiinan Korean koulutustutkimusyhdistyksen perustaminen on toinen suuri tapahtuma Kiinan ja Etelä -Korean välisten koulutus- ja kulttuurivaihtoihin.Sen lisäksi, että se voi paremmin vastata kiinalaisten kiinalaisten harrastajien tarpeisiin oppia kiinalaista ja kiinalaista kulttuuria, mutta se auttaa myös syventämään monia koulutuksenvaihdon ja Kiinan ja Etelä -Korean yhteistyön näkökohtia ja edistää kahden kanan keskinäistä ymmärrystä ystävyys.
Korean Kiinan koulutustutkimusyhdistyksen presidentti, Korean Konfutse -instituutin yhdistyksen presidentti ja Yanshin yliopiston tutkijakoulun dekaani Jin Yanzhe pitivät puheen esitelläkseen valmisteluprosessin, peruskirjan ja komponenttien käyttöönottoa Tutkimusyhdistys ja katsaus Kiinan korealaisen koulutuksen historia.Hän korosti, että tulevaisuudessa Etelä -Korean Kiinan koulutustutkimusyhdistys on sitoutunut yhdistämään ja yhdistämään Korean akateemiset tutkimuslaitokset, kiinalaiset koulutuslaitokset, yliopistot sekä ala- ja keskiasteen kouluttajat järjestämään teoreettisia tutkimuksia ja akateemisia pörssejä korkeiden standardien edistämiseksi, korkealle, korkealle tasot, korkeat tasot, korkeat tasot, korkeat tasot ja korkean tehokkuuden ja korkealaatuisen kehityksen.
Kiinan koulutustutkimusyhdistyksen puheenjohtaja Jin Zhenwu, Jilin Provincin Education International Exchange Associationin varatoimitusjohtaja ja Rainbow Confutseus -instituutin kiinalainen dekaani, huomauttivat, että tutkimusyhdistys edistää Korean Kiinan koulutuksen suuntausta kansainvälistymiseen, Professionalisointiin, Lokalisointi ja tarkkuus Etelä -Koreassa.(yli)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author