Matkailumarkkinat ohjasivat "kuumin kesäkausi"

Tämän vuoden kesällä kansallisilla matkailumarkkinoilla on vahva toipuminen, ja turistien ja tulojen määrä on noussut.Useiden matkailualustojen tiedot osoittavat, että Hot Summer Tourism -markkinoiden odotetaan ylittävän saman ajanjakson vuonna 2019. Vanhempien hiilimatkailu, tutkimusmatkat ja kesämatkailu on tullut suosittuja valintoja.

Matkailumarkkinat lämmittävät edelleen

Äskettäin korkeat lämpötilat ympäri maata, Wei Qian, turisti Anhuista, tunsivat kunmingin harvinaisen viileyden. ”Kesästä lähtien Yunnanin maakunnan keskilämpötila on ollut vain 22,9 ° C. Spring City Kunming, joka on ”usein kuin helmikuussa ja maaliskuussa”, on tullut kesäkeskus.

Paitsi kunming, voit kävellä Yunnanin välillä kaikkialla ja nauttia viileästä kesästä.Dalin juurella, Cangshanin juurella ja Erhai -järven rannalla, turistit osoittivat aina ekologista käytävää tunteen hitaan elämän tuntemaan.Shilinissä, Qunyan Yongcuissa ja Wanfeng -kilpailevissa näyttelyissä turistit voivat kokea Yi -kulttuurin maagisen kirveen nauttien luonnon taikuudesta.

Kesämatkakauteen pääsy perinteisten suosittujen reittien, kuten Kunmingin, Dalin, Lijiangin ja Diqingin, Qujingin, Xishuangbannan, Pu’erin, Baoshanin ja muiden paikkojen lisäksi ovat edelleen lisääntyneet.Viime päivinä kunming -lento ja lasku- ja matkustajien läpimenoaika on lisääntynyt voimakkaasti. 14. heinäkuuta 1005 off -off- ja laskulennot kärsivät kolme vuotta, ja uusi korkeus 3 vuotta ja 143 800 matkustajaa.Yunnanin rautatieosasto oli keskimäärin 300 000 matkustajaa, mikä on 20,6%vuoden kasvu.

”Puiston neljä hotellia on varattu 2 viikkoa etukäteen.” houkutteli suurta määrää ulkomaisia ​​turisteja.”On odotettavissa, että yli 2 miljoonaa turistia saavat turisteja kesällä, ja se saavuttaa uuden korkean.” Fu Zhixin sanoi.

Samojen matkatietojen mukaan 11. -17. Heinäkuuta lentolippujen varaukset nousivat yli 120%verrattuna samaan ajanjaksoon 2019, ja kansalliset hotellin varaukset kasvoivat 150,53%verrattuna samaan ajanjaksoon 2019.”Kesän alku on merkki. tarpeet.

”Shanghai on suosittujen lähtö- ja määränpäästöjen näkökulmasta ympäri maata kaupunkien eturintamassa.” Turistiklusterilla on vahva toipuminen, ja kesämatkan turistivirta jatkuu korkealla. kesä.

Opintokierroksen syvyyskierroksesta tulee suosittu

”Vanhempien lasten tutkimukset ovat Shanghain matkailumarkkinoiden kuumat teemat.Viileä ja virkistävä museo on monien peräkkäisten korkean lämpötilan sää, museotutkimuskierros, joka on houkutellut monia vanhempien ja opiskelijamatkailijoita.

Shanghain kulttuuri- ja matkailuvirasto ilmoitti vastauksena suurten museoiden ”räjähtävään” tilanteeseen järjestävänsä 17 museota, kuten Shanghain museo, Shanghain historiamuseo ja World Expo -museo ”Museum Wonderful Night” -tapahtuman toteuttamiseksi ja Pilotti oppaan päästäkseen museon johtaviin ryhmätoimenpiteisiin ja muihin toimenpiteisiin turistien monipuolisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Kiertueen opiskelu ei ole vain Shanghaissa.SCO -lasten ”World Is Oppbook” -teematutkimusryhmä saapui myös Trinity Dam -matkailualueelle Yichangissa, Hubei, heinäkuussa.Kolmessa rotkon tekniikan museossa Dou Xin, Kiinan viestintäyliopiston vierasprofessori ja Shanghain yhteistyöjärjestön organisaation kulttuurinvaihtokuva -suurlähettiläs kansallinen monitoiminen talous- ja kauppaalusta, kunnioitetaan kolmeen liittyvää historiaa ja runoutta ja runoutta. Virkaiset indeksinä.

Tämän vuoden alusta lähtien useita tutkimusmatkailutuotteita, jotka ovat käynnistäneet kolmen Gorgesin patomatkailualueen ja Qu Yuanin kotikaupungin, ovat olleet suosittuja 38 000 opiskelijan ja 30 000 opiskelijan keskuudessa.”Yichangista Chongqingiin ei ole vain Tang -dynastia ja laulukäytävä, kolmen valtakunnan rikas kulttuuri, vaan myös ainoa tapa arvostaa suuren maan kolmea rotkoa.”

”Käyttäjien mukauttamisen ja monimuotoisuuden lisääntyessä pinnalla virtaavat matkatuotteet eivät enää ole täysin houkuttelevia käyttäjiä.” Lisää kaupunkien ominaispiirteitä matkailu voi ylläpitää markkinoiden elinvoimaa.Esimerkiksi City Walk (City Roaming) on ​​tullut suosittu pelaaminen nuorille turisteille kaupunkien tutkimiseksi. ”.

Moni -osapuolen työ hyvää työtä

”Shangri -LA: n matsutake, Lilin tryffeli … on erityyppisiä bakteereja, ja odotan innolla matkailijoiden kokemusta.”Tutkimusmarkkinoiden perusteella Yunnanin kulttuurimatkailuosasto käynnisti 10 hienoa linjaa, mukaan lukien kulttuurimatkailun integraation ja ulkourheilun teemat.”Nämä 10 riviä ovat kuumat tuotteet, jotka kestävät markkinatarkastuksia.”

Tämän vuoden alusta lähtien Hubein maakunta on järjestänyt lähes miljardin yuanin avustusrahastoihin kulttuurimatkailun korkealaatuisen kehityksen edistämiseksi.Heistä 400 miljoonaa yuania käytettiin kulttuurimatkailun kuluttajakuponkien, 200 miljoonan juanin julkaisemiseen uusien kansainvälisten reittien tukemiseksi, 153 miljoonan yuanin erityispalkintovaroista matkatoimistojen rohkaisemiseksi avaamaan maakunnan asiakaslähdemarkkinat ja lähes 200 miljoonaa yuania varten julkisuus ja ylennys.Samanaikaisesti kulttuurimatkailuyritysten rahoituslaitosten koordinointi lainan viivästymisen ja alennusten tarjoamiseksi.

Hubei Cultural Tourism Group koordinoi 38 luonnonkauniista pistettä ja 40 hotellia sarjan toimenpiteiden käynnistämiseksi ihmisille.Luonnollisella alueella, kuten Shennongjia, Enshi Grand Canyon ja Jingmen Park Park, turistit voivat tulla puistoon ilmaiseksi yliopiston pääsykokeen ja keskiasteen pääsykokeen kanssa.”Tour Hubei” -alusta käynnisti vuoden 2023 kuluttajalippujen liikkeeseenlaskutyöt Xianingille ja 15 000 kuluttajakupongia on annettu.

Rautatie-, siviili -ilmailu- ja muut osastot tekevät myös parhaansa varmistaakseen kesän turvallisuuden ja vakauden.”Hangyan Self -Overing Somiting Small Card” ”One -Stop -kattava palvelulaskuri” … China Eastern Airlines julkaisi sarjan erityisiä palveluita saadakseen matkustajat nopeamman ja kätevämmän palvelukokemuksen.Yunnan Xiangpeng Airlines on lisännyt kapasiteetinsa säätämistä ja reagoi aktiivisesti turvallisuuden hallinnan sakeuttamiseen ja taitojen parantamiseen.China Railway Kunming Bureau Group Co., Ltd. tieteellisesti sijoitettu kapasiteetti vastaamaan matkustajien matkustajien matkustamista tarpeita ja aktiivisesti innostaa palvelutoimita matkustajien matkakokemuksen parantamiseksi.

You May Also Like

More From Author