Huawei 8 Innovatiiviset tuotteet Globaali julkaisu muoti ja luominen Uusi muoti kuuma "Out of the Circle"

6 min read

Huawei järjesti 7. toukokuuta maailmanlaajuisen innovatiivisen tuotelanseerauskonferenssin Dubaissa, joka toi yhteensä 8 uutta tuotetta.Tämä konferenssi perustuu ”muoti, enemmän harppaus” ja ”luominen kauneuteen” kahtena teemana, joka tuo Huawei Watch Fit3: n, uuden sukupolven Huawei Matebox X Pro, Huawei Matepad 11.5 ”S, Huawei MateBook 14, Huawei Freebuds 6i, jne. Samanaikaisesti uusi uusien tuotteiden sarja tuo myös uuden värimaailman Huawei Watch 4 Pro Space Exploration -mallista ja Watch GT 4, FreeClip -kuulokkeista.

Tässä lehdistötilaisuudessa Huawei yhdisti jälleen lopullisen estetiikan ja teknologian innovaatiot, jotka osoittavat joukon innovatiivisia muotikohteita globaaleille kuluttajille.Tämä siirto osoittaa myös, että Huawein päättäväisyys jatkaa juurtumista ulkomaille ei ole muuttunut, ja strategia, jolla jatkuvasti korkean tuotemerkkien rakentaminen globaalilla näkökulmalla, ei ole koskaan ravisteltu.

Neljän vuoden ja kolmen sukupolven Huawein neliökellot, New Huawei Watch Fit3 käynnistetään maailmassa. Tämä ei ole vain täydellinen tulkinta Huawein pukeutumisesta ”muoti, vaan myös hyppäämään” väittää. Toinen mestariteos, jolla on terveellinen elämä, ja johtaa jälleen kerran Global Smart Watch Design -suuntausta.

Huawei Watch Fit3: n paino on vain 26 g, mikä vastaa mansikan painoa, jonka paksuus on vain 9,9 mm.Kellon rungon rungon reuna on kova ja terävä, ja neljä kulmaa omaksuu pehmeä kaareva pinta, jossa on monivärinen kiertokello -kruunu, joka näyttää monipuolisen fuusion ja vastakkaisen ompeleen visuaaliset vaikutukset.Punainen Focus Design -kruunu, joka luo ”punaisen ilmapallon” ranteeseen täynnä tunnustusta.Yhdistettynä rikkaisiin ja eläviin neliömäisiin UX -valitsimiin, jotka sopivat erilaisiin skenaarioihin.

Huawei Smart Watchesin ”Square Circle” näyttää erinomaisen tuoteinnovaationsa ja innokkaan markkinoiden näkemyksen.Jo neljä vuotta sitten Huawei astui Square Smart Watchien seurauksena. Markkinoiden jatkuvan kehityksen ja tekniikan kasvavan tekniikan avulla Huawein sijoitukset ja ponnistelut Square Smart Watches -yrityksessä olivat tehokkaita.Pyöreisiin älykelloihin kertyneen onnistuneen kokemuksen myötä monet erinomaiset suunnittelukonseptit ja toiminnalliset kokemukset integroidaan taitavasti neliökelloihin, mikä voi täydentää pyöreää ja neliömäistä suunnittelua.

Tämä rajat ylittävä integrointi ei vain paranna neliökellojen yleistä suorituskykyä ja käyttökokemusta, vaan myös rikastuttaa edelleen älykellojen tuotemuotoa.Kuluttajat voivat valita heidän mieltymyksensä ja tarpeidensa mukaan Smart Watch -tyylin.

Lisäksi Huawei Matebook X Pro -kannettavan ja Huawei MatePad 11.5 ”: n uusi malli” Luominen kauneuteen ”ilmestyi myös lehdistötilaisuudessa raskaan painon kanssa. Niiden joukossa uusi Huawei Matebook X Pro painaa vain 980 grammaa ja Paksuus on vain 13,5 mm. Samanaikaisesti Intel Core Ultra 9 -suorituskykyisen prosessorin, Huawei Yunyun -arkkitehtuurin ja uuden hain evien jäähdytysjärjestelmän siunauksen mukaan se on saavuttanut jopa 40 W: n suorituskyvyn julkaisun pienessä kehossa .

Äskettäin päivitetty Super Turbo Smart Schedulation -tekniikka tuo paremman virrankulutuksen, tehokkaamman suorituskyvyn ja tasaisemman kokemuksen.Uusi Huawei MateBook X Pro tukee kannen ja kasvojen tunnustamisen avaamista. Super Turbo optimoi järjestelmän pohjalta.Lisäksi Super Turbo on kiihdyttänyt ja optimoinut 9 suurta skenaariota, kuten kokouksia, Internetiä, toimistoa ja videoita, jotka käyttäjät kohtaavat käyttäjien ja nopeuttavat ohjelmistoja dynaamisesti.Verrattuna edellisen sukupolven tuotevalikoimaan, graafisen luomisen skenaariossa PR 4K -videonvaihto -nopeus kasvoi 1,69 kertaa.Ammattimaisissa ohjelmointiskenaarioissa VSCODE Kääntyy 1,27 kertaa.

Lisäksi on syytä mainita, että uusi Huawei MateBook X Pro on saavuttanut saumattoman yhteistyön matkapuhelimien, tablettien, kuulokkeiden ja muiden laitteiden kanssa superpäätteiden kautta ja rakentaa Huawein tehokkaamman älykkään toimistokokemuksen.Vallankumouksellisen hajautetun tekniikan avulla superpääte avaa Windows PC: n ja mobiililaitteiden ekosysteemien toiminnan, jolloin kaksi pääpäätejärjestelmää on yhteensopiva ja vuorovaikutuksessa.Jokainen laite voi olla toistensa toiminnallinen moduuli, keskinäinen apu, resurssien jakaminen ja käyttäjät voidaan vapaasti yhdistää tarpeiden mukaisesti, niin yksinkertaisia ​​kuin laitteen käyttäminen, sanoen hyvästit työlästä yhteyden määrityksestä.

Lisäksi Huawei antaa AI -ominaisuuksille mahdollisuuden antaa PC -konferenssipaikalle.AI -Eye- ja AI -äänitehosteet, kuten AI, ovat parantaneet käyttökokemusta uuteen korkeuteen.Heidän joukossaan AI Huiyan keskittyy yksityisyyteen tarjoamalla sarjan humanisoituja toimintoja, kuten virtuaalinen tausta, luonnollinen pariliitos ja varjo. etäisyys. Puhuja voi paremmin tarttua viestinnän rytmiin, ja osallistujat voivat myös keskittyä enemmän ja parantaa viestinnän tehokkuutta.

Huawei MatePad 11.5 ”-taulukko on Huawein luoman toimistooppimisen avustaja, joka perustuu työpaikan uusille tulokkaille ja korkeakouluopiskelijoille ja korkeakouluopiskelijoille. Se on myös paras tabletti paperittomalle luomukselle. Toistaiseksi tehokkain ja kaikkein tehokkain ja Kattavin MatePad.Huawei tutkii edelleen, kuinka parantaa käsialan kosketusta, näyttövaikutusta, selkeyttä ja anti -anti -anti -vaikutusta ja varmistaa samalla näytön prosessin luotettavuus, optimoi siten pehmeän näytön kokemuksen.Jokainen ulottuvuus on omistettu käyttäjäkokemuksen virkistämiseen ja parantamiseen selvästi näkyvästä luonnolliseen kirjoitukseen.”Huawei MatePad 11.5” on todella tajusi tunteiden katselun, kirjoittamisen ja koskettamisen uudistamisen ja avasi uuden luvun paperittomalle oppimiselle ja luomiselle.

Tämän tabletin paksuus on vain 6,2 mm ja 510 g, mikä on ohut ja pieni, helppo kuljettaa.Samanaikaisesti äskettäin päivitetty Super Terminal Smart -ominaisuus tarjoaa käyttäjille paremman kokemuksen työstä, oppimisesta, sosiaalisesta verkostoitumisesta, tietueista ja viihteestä.Lisäksi Huawei M -kynä (kolmas sukupolvi) ja älykäs magneettinen näppäimistö (Star Flash Edition), äskettäin päivitettyjen Huawei-muistiinpanojen avulla, käyttäjät voivat avata toimisto-luovan tilan milloin tahansa, tallentaa nopeasti inspiraatiota ja täydellisen työn.Käyttäjiä ei enää rajoita työkaluja, ja he voivat täyttää mielikuvituksensa ja luovuutensa ja tuntea syvästi viehätys ”luomiseen kauneuteen”.

Yllä olevien tuotteiden lisäksi lehdistötilaisuudessa on monia uusia tuotteita.Uusi Huawei MateBook14 tuo uuden villin vihreän värin sovituksen, joka osoittaa nuorekkaan elinvoiman.Tuote on varustettu 2,8 K: n OLED -näyttöön, joka on varustettu lippulaivamallilla.

Huawei Freebuds 6i -melun vähentämiskuulokkeet paljastetaan myös ulkomailla.Huawei Watch 4 Pro Space Exploration tuo käyttäjille ”avaruustieteen ja tekniikan estetiikan” suunnittelun ja täydentää teknologista esteettistä siirtymistä katsomasta tähtitaivasta avaruustutkimukseen.Huawei Watch GT 4 Baihu Green yhdistää luonnollisen inspiraation moderneihin kaupunkeihin tulkitsemaan ranteen modernia muotiestetiikkaa.Freeclip Ear -pohjaiset kuulokkeet tuovat myös uusia värimaailmia.

Paitsi, että Huawei tunkeutui edelleen kuluttajien luoviin tarpeisiin, ylläpitää ”luomista kauneuteen” ja edistää käyttäjäkokemusta teknologisella innovaatiolla. Kehitetty maalaussovellus – syntynyt piirtämiseen.Huawei toivoo, että luonnollisen maalauksen avulla se voi toteuttaa teknologista innovaatiota ja taiteellisen luomisen voimaannuttamista, jotta enemmän maalauksia voi löytää kauneutta, luoda kauneutta ja tutkia heidän äärettömiä mahdollisuuksiaan omasta taiteellisesta luovuudestaan.

Olemme havainneet, että Huawei Overseas -konferenssin teema ja tyyli ovat viime vuonna alkaneet muuttua.Kodinpohjaisesta hardcore -tekniikan kodista, käyttäjäkokemuksen kulttuurisesta ydinkodista ja perustivat kaksi ”enemmän muoti” ja ”luomista kauneuteen” perusteemaa.

Kuluttajille lehdistötilaisuus ei ole enää vain kylmän parametrimäärityksen, vaan lämpötilan ja humanististen tieteiden, taiteen, tunteiden, muodin ja elämän lämpötilan lämpötila.

Olipa kyseessä muoti ja innokas ilmaisemaan omaa persoonallisuuttaan tai pioneeria, jotka haluavat löytää inspiraatiota kirjoittamisesta ja nauttia luomisen kauneudesta, he voivat löytää vastauksen innovatiivisesta juhlasta, joka näyttää täysin korkean tekniikan ja humanistisen tieteiden.

Nykyaikaisen elämän estetiikan käsitteen noudattaminen, joka jatkaa itsensä laajentavan tuoterajan läpi ja toteuttaa tieteen ja tekniikan ja taiteen symbioosin, odotetaan, että Huawei pitää enemmän konferensseja maailmanlaajuisesti sallimaan ”Huawei” -muoti ja muodin ja muodin ja viehätys Luominen maailmalle.

You May Also Like

More From Author