Guangzhou on ainoa!Olemme "eniten huolissaan turistikohteista"

3 min read

32. Guangzhoun kansainvälinen matkailunäyttely aloitettiin 16. toukokuuta.Nanshan piirin näyttelyalue on suosittu, ja kansalaiset ovat rivissä ymmärtääkseen Nanshan viimeisintä rakennustilannetta ja matkailuresurssiin liittyviä tietoja.

Nanshan näyttelyalue arvioitiin ”eniten keskittymistä matkailukohteisiin” Guangzhoun kansainvälisessä matkailunäyttelyssä, ja siitä tuli ainoa yksikkö Guangzhoussa, joka voitti tämän palkinnon.Tapahtumanpäivänä Nanshan piiri järjesti myös sarjan kulttuurimatkailun edistämistoimia ”Bay Area -alueen elinvoiman kaupunkiin”, edistäen Nanshan rikkaiden kulttuurimatkailuvarojen suurelle yleisölle ja turisteille Nansha Tukeke -kyvyn tyhjentämiseksi.

Nansha ei -herkkä kulttuuri ja perinteinen ruoan sadon suosio

Raporttien mukaan nykyinen Guangzhoun kansainvälinen matkailunäyttely on houkutellut osallistumaan yhteensä 55 maata ja aluetta, mikä houkuttelee lähes 200 000 yleisön kokonaismäärää.Tässä näyttelyssä Nansha keskittyi ”Bay Area Cityn elinvoiman” teemaan. Maakunta.

Näyttelyalue myös perii aktiivisesti kulttuuria ja rakentaa näyttelyalueen kohokohtia ei -omaisuuden, perinteisen ruoan ja muiden näkökohtien kautta.Iloiset laulut, melodiset guqin -äänet, syöttimaalaukset, puusepäntyöt, Guizhou -teetaide ja muut ei -herkkyyden kokemukset. Ziyun Countyssa Guizhou, joka käyttää perinteisiä Buyi -vaatteita, tuo käsintehtyjä seesamilääkkeitä ja ravitsemuskakkuja houkuttelemalla suuren määrän kansalaisia ​​osallistumaan vuorovaikutukseen.

Tutkimuskierros herätti huomiota

Erityiskampanjakokouksessa Nansha, yhteistyöhön perustuva kaupunkikulttuurimatkailuosasto ja tärkeimmät kulttuurimatkailuyritykset ottivat vuorotellen matkailun edistämistä, edistivät kahden paikan ydinmatkailuresursseja ja tuotteita houkuttelemalla suuren yleisön ja teollisuuden huomion.

Heidän joukossaan Nansha District on käynnistänyt yli 20 turistilinjaa 7 suuresta matkailulinjasta Binhai New City, elinvoimainen vapaa -ajan kiertue, kulttuurinen ekologinen matkailu, maaseudun uuden ulkonäön kiertue, tiede- ja teknologiateollisuuskiertue, vanhempien lastentutkimuskierros ja vanhempi -vanhemmat – Lasten tutkimus.

Matkatoimistossa työskennellyt Huang sanoi: ”Nansha -matkailua mainitaan aiemmin vain Tianhoun palatsin ja kosteikkojen luonnonkauniiden paikkojen kanssa. Nanshan jatkuvan julkisuuden myötä viime vuosina myös kansalaiset tulevat neuvottelemaan Nansha Research Tourism -projektit. I osallistui Nanshan näyttelyalueelle tällä kertaa toivoen kaivaa joitain tutkimustuotteita ja tuoda lisää turisteja Nanshaan.

Luo uusi matkailukehitysmalli alueella

Raporttien mukaan viime vuosina alueellisten ominaisuuksien ominaispiirteet ovat viime vuosina muodostuneet vähitellen uuden matkailun kehitysmallin Itä -rannikkoalueella, eteläisen ekologisen matkailun ja pohjoisen kulttuurimatkailun.Tämän vuoden 1. toukokuuta pidetyssä lomalla alueen turistien määrä oli noin 1,39 miljoonaa, mikä on 21,72%vuoden vuodenaikana, mikä osoittaa Nanshan alueella sijaitsevien kulttuurimatkailumarkkinoiden voimakasta elinvoimaa.

”Viime vuodesta lähtien puistossa olevien turistien lukumäärä on jatkanut nousua ja joitain Hongkongin ja Macaon turisteja. Tämän vuoden Mid -syksyn festivaali on alkanut rekisteröityä.” ) Tang Yongjie, teollisuusmatkailupäällikkö, esitteli, että yritys on viljelnyt Nanshaa yli 10 vuotta. Leivonnaiset DIY -kokemukset, tutkimuskoulutus ja koulutus.

(Nanshan piirikulttuurin, radion, televisiomatkailun ja urheilutoimiston valokuvan tunnustus)

You May Also Like

More From Author