Tuotevarausten määrä on lisääntynyt, ja matkailuala on vähitellen toipunut

Flying Pigin 23. huhtikuuta julkaistun ”toukokuun päiväloman 2024 toukokuun” mukaan ”1. toukokuuta” -helpoinen matkailukierros ohjataan varauksen huipulla. kasvu.
Tämän vuoden ”1. toukokuuta” lähtevä matkailu on korkeampi kuin viime vuonna.Lentävien sikatietojen mukaan ”1. toukokuuta” -jakson aikana kansainvälisten lentolippujen ostohinta laski 19 prosentilla vuodessa.Lähtevien matkavarausten suosio on jatkanut nousua. Varaukset, kuten kansainväliset hotellit, lentoliput ja autonvuokraus
Lähtevä risteilykierros on nopeasti kuuma.Lentävät sikatiedot osoittavat, että lähtevien risteilytuotteiden lukumäärä on nyt kasvanut yli 16 kertaa vuosittain, ja joidenkin reittien ”1. toukokuuta” -tuotteet on myyty ja ne täydentävät jatkuvasti varastoja.Lisäksi lentävän sian merentakaisten autojen vuokrauspalvelujen varausten määrä kasvoi lähes 4 kertaa vuodessa.
Kotimaan matkan suhteen monien online -varausalustojen tiedot osoittavat, että keskipitkän huhtikuun jälkeen lipunvarauskäyrä on huomattavasti korkeampi ja suosituimpien kaupunkilippujen varausten määrä kasvoi päivä päivältä ja yhden päivän lisäys 40 %.15 päivää ennen lomaa lentolippujen varausten lukumäärä on ylittänyt saman ajanjakson 2023.Ilmalippujen keskimääräinen maksuhinta on sidottu vuonna 2023. Matkustajien lukumäärän 1. toukokuun loman odotetaan saavuttavan uuden korkean.(Arvopaperiajat)
Lähde: Rahoitusuutiset
(Tämä artikkeli on peräisin nousevista uutisista, lataa ”Surging News” -sovellus saadaksesi lisätietoja)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author