G2000 2024 Syksyn ja talven uusi tuotelanseerauskonferenssi, taiteilija Net Red kokoontui tapahtumapaikalle kokeakseen työpaikan muodin viehätysvoiman

4 min read

Comnute Light Business Clothing Brand G2000 2024 syksy- ja talven uusi tuotelan lanseerauskonferenssi laski 19. huhtikuuta ”AW2024 Shenzhen Fashion Week”.Tämän uuden tuotekonferenssin teema on Reborn REFRESH REPRORTE, joka ei vain tuo virkistävää muotinäytöksiä, vaan myös osoittaa työpaikan kulumisen uuden trendin, injektoimalla uusia määritelmiä muotityövaatteisiin ja tutkitaan työpaikan uutta viehätysvoimaa.

Uusi työmatkan sukupolvi ei enää rajoitu pukujen ja nahkakenkien hillitsemiseen. Kun he kiinnittävät huomiota ammatilliseen kuvaan, he kiinnittävät enemmän huomiota mukavuuteen ja vastaaviin ja heillä on erilaisia ​​kuvia eri tilanteissa.Show -kenttä perustuu ”uudelleenmäärittely” -konseptiin, ja tuotemerkki on inspiroitunut inspiraation perustana kaikkien komplikaatioiden murtamiseen ja erilaiseen lähestymistapaan. Yksinkertaisen ja modernin suunnittelun käsitteen monimutkaisuus ja vaatimus määrittelee lisää mahdollisuuksia muotityömatkalle.

Tämä iso show yhdistää lava -kohtauksen draaman esityksen todellisten työmatkalaisten siirtämiseksi näyttelyyn.Ympäristösuojatun musiikin ohella G2000 -syksy- ja talvisarjalla on vapaasti sukkula erilaisiin avaruus kohtauksiin, kuten työmatka, päivittäinen toimisto ja työpaikka vapaa -ajan, joka näyttää G2000: n G2000: n muoti -työmatkan estetiikan kaupunkiväestöön. paljastetaan luonnollisesti kykenevän liiketoiminnan ja tyylikkyyden jokapäiväisessä elämässä, ja tulkitsivat elävästi myös luontaista vapauden mukavuutta ja niitä ei pidättäytyä.

Tässä lehdistötilaisuudessa G2000 -ryhmän toimitusjohtaja Cai Hui ja G2000 kutsui vierailevia taiteilijoita Chen Yan, Zhu Minhan, SuperModel Yang Siying, Fashionista Brothers ja Media -edustajat jne., Tutki työpaikan uutta viehätysvoimaa.

Mr. Cai Hui, CEO of G2000 Group, said that ”redefining” is not a simple slogan, but after re -examining the relationship between people and wardrobe, the boundaries of the workplace and life, the balance of functional demands and wearing experience, jne. Nykyaikaiset uudet tarpeet, löytää uusia mahdollisuuksia, iteratiivisia uusia tuotteita ja näyttää koko prosessin uusien esiintymisten näyttämiseksi.

G2000 -miesten ja naisten sarjojen monipuolisen takkien, pukujen, paitojen ja housujen lisäksi se käyttää myös funktionaalisia kankaita, joilla on vedenpitävät, anti -leimattua, nopeaa kuivumista, joustavuutta ja muita ominaisuuksia. Tuotesuunnittelu, luova räätälöinti, toiminnalliset kankaat, värien sovittaminen, monipuolinen kuluminen, mukavuus ja muut tasot. Tuo enemmän muotivaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, vastaa ihmisten monipuolisen kulumisen tarpeita työpaikalla ja määrittele uudelleen muoti- ja työmatkat.

Uusi työvoima uusi määritelmä

Tulkitse uusi elämäntapa

Uusi vaatekaappien määritelmä ylittää perinteisen käsitteen vaatteiden valintakäsityksestä. korostaa myös monitoimista ja vastaavuutta, mikä voi helposti muuntaa tyylin eri tilanteiden välillä.

Samanaikaisesti vaatekaapin työmatkan uusi määritelmä rohkaisee myös kokeilemaan uusia tapoja ja tyylejä.Tuote ilmenee väriltään mustavalkoisen ja harmaan tylsyyden. Mukava ja kuvioitu, mutta myös rento ja tyylikäs.

Glam Street Urban Fashion

Osoita henkilökohtaista muotityyliä

Hyödykkeen muoti on tyyli, jossa yhdistyvät klassikot ja tyylikkyys.Siksi työmatkan muotia ei vain heijasta vapaa -ajan muodollisia vaatteita, vaan myös kiinnittää huomiota laihtumiseen ja räätälöitymiseen, osoittaen korkealaatuisen ja yksityiskohtaisen suunnittelun huolellisen luomisen, ja erityisten lisävarusteiden käyttö lisää kohokohtia koko muotoon.

Lisää samettikankaan, yksinkertaisen ja terävän suunnittelun tekstuuri, tunkeutuu katutyyliin menettämättä muotia, keskittyen henkilökohtaiseen sovitukseen, vapaa -ajan materiaaleihin, kuten denimiin, ydinvelvettiin, neulottuihin kankaita jne. Tätä tyyliä on aina rakastanut Internet -julkkis Trendit. Se on myös eräänlainen rento työmatka.

Vanhan rahan muodin matala -avain ylellisyys

Huomauttaa henkilökohtaista ainutlaatuista viehätysvoimaa

Työmallisi alhainen ylellisyys on uusi määritelmä ylellisyyden ja käytännöllisyyden yhdistämiselle.Kiinnitä huomiota pukeutumistyylin tasapainoon ja tyylikkyyteen, kuten räätälöity pukutakki tai pari korkealaatuisia ohuita housuja, ja herkkä silkkipaita tai pehmeä villapaita näyttääksesi yksityiskohdat ylellisissä yksityiskohdissa.

Siksi työmatkan ylellisyyden työmatkalla ei ole vain ulkoinen tyyli, vaan myös sisäinen elämän asenne, joka edustaa laatua, yksityiskohtia ja mukavuutta ja integroida tämä harjoittelu päivittäiseen työmatkalle.

You May Also Like

More From Author