Donghuan yliopiston Yan’an Road -kampus on täynnä muoti -järkeä!

3 min read
Yan’anin korotetun ja sisärenkaan korotettu hälinäntä on Donghuan yliopisto, hiljainen kampus, joka peittää vihreän puun.Täällä kävellen voit kohdata yllätyksiä nurkassa.Seuraa tässä numerossa ”Ning Ning” -lehden jalanjälkiä aloittaaksesi matkan, joka on täynnä yllättävää ”esteettistä koulutusta” kokeaksesi Donghuan kampuksen muodikkaan taiteellisen ilmapiirin.
Auringonpaiste, ruoho, nauru … saapuvat Zhongshan West Roadin kouluportille, Donghuan yliopiston Yan’anin kampuksella, voit nähdä keskusaukion, jota ympäröivät muinaiset puut ja suuren nurmikon vihreän ruohon.
Tämä ei ole vain opiskelijoiden lepo- ja oppimisen maailma, vaan myös alusta luovuuden ja taiteen osoittamiseksi.Jos olet onnekas, voit silti kohdata muotinäyttelyn.
Donghuan yliopistossa on kunnallinen museo -shanghai tekstiilimuseo.Museossa on yli 3000 vaatekappaletta, jolloin ihmiset voivat kokea perinteisiä vaatteita ja muotikulttuuria läheltä ja päihtyä tekstiilien kauneuteen.
Museo on lähellä ”Campus -Donghua Art Park -puiston” eniten ”kulttuurista maamerkkiä.
Tämä on keskittynyt opettajien ja oppilaiden luomia paikkaa. Avant -garde -muotisuunnitteluteokset ovat kattoja, seiniä tai räystäiden alla.
Tule ulos labyrintin tyylin suunnittelupuistosta ja kävele kampuksella, kevään arkuus on kaikkialla.
Syvemmin Yushenin tien varrella huomaat, että moderni arkkitehtuuri- ja installaatiotaide seisoo vihreässä, jokainen kulma on kolmiulotteinen vieritys.
Kampuksen nurkkaan on piilotettu hitaasti.Tämä on Donghuan yliopiston -Internet Celebrity ”-merkin -Wenqi -kirjakaupan.Täällä voit nauttia rauhallisesta iltapäivästä, maistaa kirjoja ja kahvia ja tuntea kampuksen hidasta elämää.Kirjakaupan ympärillä oleva kampus on täynnä häikäisevää, ja on hyvä valinta aloittaa supersuunnittelu.
Graffiti -seinä, joka on tiivistynyt luovuudella ja taiteella, on maisema, jota ei voida sivuuttaa Donghuan kampuksella.Kirkkaan punaiset, keltaiset ja siniset värit ovat kietoutuneet toisiinsa muodostaen elävän muotokuvan.Se ei vain osoita Donghuan opiskelijoiden taiteellisia kykyjä, vaan siitä tulee myös tausta opiskelijoiden keräämiselle.
Leikkikenttä on nuorekkaan elinvoiman symboli, ja kevään taiteellinen käsitys osoittaa täällä elävästi.Sitä voidaan siirtää tai hidastaa, aivan kuten elämä on rento.
Donghualla ei ole vain muodikas kulttuurinen ja taiteellinen ilmapiiri, vaan myös täynnä vahvoja ilotulituksia.Donghuan kampuksen kahvila tuo kerää ruokaa ympäri maata tuoden täynnä onnellisuutta.
Miellyttävä puutarha kahvilan edessä on kuin kevät.Wisteria Promenade, hiljainen polku ja muinainen tyylinen huvimaja kertovat kampuksen elämän romanssista ja mukavuudesta.
Elämän taide ulottuu paikkaan, jossa opiskelijat tarkistavat päivittäin -xiaohong -kartanot, jotka keräävät erilaisia ​​palveluita, kuten supermarketit, painatus, kynnet ja hiusten leikkaukset.
Donghuassa jokainen nurkka on maisema ja jokainen nurkka on taidetta.Lomien aikana saatat haluta kävellä tällä hiljaisella ja kauniilla kampuksella.
Vieraile oppaan
Nimityksiä ei vaadita. Yleisö voi harjata ID -kortin Donghuan Yan’an University -yliopistosta nro 849 (portti 1) tai 1882 (portti 2) Yan’an West Roadista.
Jotkut kuvat ovat peräisin Donghuan yliopistosta
Kirjoittaminen/valokuvaus: Cheng Qinghui
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author