"1. toukokuuta" Matkailuennuste: Pienempi ja keskisuuret matkailijat alkavat suunnitella lähtevää matkakiertoa

  Pienen loman jälkeen kotimaan matkailumarkkinat ohjasivat ”toukokuun päivä” loma -matkailuhuipun.Äskettäin ”2024” May Day Holiday Travel Trends -raportti ”(jäljempänä viitataan nimellä” raportti ”).Tiedot osoittavat, että ”1. toukokuuta” liittyvä matkailun hakujen suosio nousi 7 kertaa viikossa Qingming -festivaalin jälkeen.Keskikokoisen matkailu- ja lähtevien matkailumarkkinat ovat kasvaneet nopeasti, ja turistit ovat lisääntyneet huomattavasti.Monista konserteista, musiikkifestivaaleista sekä elokuva- ja televisio -draamoista on tullut ”toukokuun 1. sijalla” matkailunkulutus, joka tuo monia ”potentiaalisia varastoja” monilla kohteilla.

  Tiedot osoittavat, että 12. huhtikuuta alkaen Peking, Chongqing, Shanghaai, Chengdu, Changsha, Changsha, Xi’an, Guangzhou, Wuhan, Nanjing ja Hangzhou olivat toukokuun loman suosituin kohdekaupunki.Peruskokemuskokemuksessa, kuten vanhempien matkojen, kulttuurimatkan ja ruokakierroksen, on uusi ”asento” nuorille turisteille lomamatkan aloittamiseksi.

  Suosittujen luonnonkauniiden paikkojen suhteen Peking Universal Studios Resort, ShanghaaiTeemapuistot, kuten The Resort, Guangzhou Changlong Happy World ovat suosittu valinta ”1. toukokuuta” loma -vanhemmille.Lisäksi ”tähti” -eläintarha, kuten Nanjing Redshanin eläintarha ja Chengdu -jättiläinen Panda -jalostustutkimuspohja, ovat myös houkutelleet monia vanhemman lapsia.Xi’an ja Changsha suosittelevat nuoria turisteja omalla historiallaan ja trendikulttuurillaan.

  Tämän vuoden alusta lähtien Kiinan eri paikkojen kulttuuri- ja matkailutoimistot ovat pyrkineet sosiaalisen median alustoilla, jolloin turistit voivat kaivaa paljon ”mahdollisia varastoja” matkailuun ja lomiin.Musiikkiesitykset sekä elokuva- ja televisiodraamat ovat tuoneet nämä ”potentiaaliset varastot” Usheriin kohokohtiin.Tiedot osoittavat, että ”1. toukokuuta” -loman aikana Yantai sijoittui ensin kotimaisen matkailun suosion lisääntymiseen.Hua Chenyun ”Daily Story Concert” on tarkoitus pitää täällä, kiinnittäen monien fanien huomion.Ajana, jossa osumadraama ”ja fengxing”, Zhejiangin Lishuissa sijaitsevan matkailun suosio on myös tullut terävään nousuun, siirtyen kymmenen matkailun suosion kasvuun ”1. toukokuuta”.

  Tällä hetkellä TongCheng Travel on käynnistänyt Xianxia Draama Pickingsin erityisen sivun, kerännyt samat suositut Xianxia -draamat nähtävyydet ja tarjosi käyttäjille sovelluksen nauttimaan luonnonkaunispaikan kuponkeista auttaakseen käyttäjiä nopeasti lyömään Kaishi Xianxia -draamaa.Saman ”fengxing” -kappaleen saman pääoman lisäksi se sisältää myösCity, Shangrao Wangxian Valley, Shaxi Ancient Town, EMEI -vuori Sichuanissa ja muut suositut keijujen luonnonkauniit paikat auttamaan nuoria käyttäjiä tarkistamaan suositut elokuva- ja televisiodraamat.Jilin Yanbianin korealaiset vaatteet saavat valokuvakokemuksen, Shangri -la -salaisen valtakunnan Diqingissä, Yunnan on myös uusi kuuma paikka ”toukokuun päivä”.

You May Also Like

More From Author