Ilmoitus Di Su Fashion Co., Ltd. 2023 voittojakelusuunnitelma

  Arvopaperi koodi: 603587 arvopaperi lyhenne: Di Su -muotoilmoitus: 2024-008

  

  Yhtiön hallitus ja kaikki johtajat takaavat, että tässä ilmoituksessa ei ole vääriä tietueita, harhaanjohtavia lausuntoja tai suuria puutteita, ja otetaan laillinen vastuu sen sisällön aitoudesta, tarkkuudesta ja eheydestä.

  Tärkeä sisältö muistutus:

  ● Osakekohtainen jakelusuhde: 0,80 yuania (mukaan lukien vero) osakkeelta jaetaan osakkeelta.

  ● Tämä voittojakelu perustuu yhtiön osakepääoman kokonaismäärän osakkeiden kokonaismäärään osakepääoman rekisteröintipäivänä.Yhtiön yhtiön hallussa olevat osakkeet eivät osallistu tähän voitonjakoon palauttamalla erityiset tilit.

  ● Jos yhtiön kokonaispääoma on muuttunut ennen osakekohtaisen osakekohtaisen osakekohtaisen osakekohtaisen osuuden täytäntöönpanoa, jakautumisen osuus on muuttumaton, allokoinnin kokonaismäärä on mukautettu vastaavasti, ja ilmoituksen erityinen mukauttaminen ilmoitetaan .

  1. Voitonjako -suunnitelman tärkein sisältö

  Jinglixin -sertifioidun julkisen kirjanpitäjän (erityinen tavallinen kumppanuus) tarkastuksessa yhtiön nettotulos, joka johtui noteerattujen yritysten osakkeenomistajista vuonna 2023, oli RMB 493 632 406,42.Hallituksen päätöksen mukaan yhtiön kokonaispääoma vähennetään yhtiön erityisarvopapereiden takaisinosto vuonna 2023 jakamaan voitot.Voitonjako -suunnitelma on seuraava:

  1. Jotta sijoittajat voidaan palauttaa ja jakaa yrityksen kasvutulot sijoittajien kanssa, olettaen, että yhtiön normaali toiminta ja pitkäaikainen kehitys varmistaa, yhtiö aikoo antaa käteisosinkoja kaikille 8,00 yuanin osakkeenomistajille (mukaan lukien vero ) / 10 osaketta.Tämän ilmoituksen paljastamisesta yhtiön kokonaispääoma oli 477 386 282 osaketta ja osakepääoma oli 475 996 282 osaketta sen jälkeen, kun yhtiön erityisarvot (1 390 000 osaketta) vähennettiin yrityksestä. Vuoden 2023 lueteltujen yritysten osalta johtui 77,14%.

  2. Yhtiö piti 16. lokakuuta 2023 yhtiön 4. hallituksen seitsemännen istunnon ja komission jäsenen 4. valvontalautakunnan kahdeksannen istunnon. Miljoonaa osakeoptiota 17 kannustinobjektiin, ja osakepankin oman pääoman hinta oli 12,32 yuan/osake.Yhtiö suoritti 27. marraskuuta 2023 Stale -optio -ohjelman rekisteröintimenettelyt China Securitiesin rekisteröinti- ja Settlement Co., Ltd. Tili, yhteensä 1 390 000 osaketta, ei osallistunut tähän voittoon.

  3. Yhtiö piti 27. huhtikuuta 2022 yhtiön kolmannen hallituksen seitsemännentoista kokouksen ja tarkisti ja hyväksyi ”ehdotuksen yrityksen tarjouskaupoista”.13. huhtikuuta 2023 alkaen yritys valmistui takaisinoston.”Shanghain pörssien pörssiyhtiön itsesääntelyvalvontaohjeiden nro 7 -buy -osakkeiden 8 artiklan 8 artiklan mukaan, jos noteerattu yritys käyttää käteisvaroja vastikkeena ja käyttää keskittynyttä tarjoustaan ​​osakkeiden hankkimiseen, osakkeet, jotka on toteutettu Tuona vuonna kyseinen vuosi on pantu täytäntöön.Vuonna 2023 yritys osti yhteensä 2 508 668 osaketta keskittyneellä tarjouskaupalla.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että yhtiön kokonaisosinko vuonna 2023 oli 420 906 398,93 yuania, ja sen osuus noteerattujen yritysten osakkeenomistajista johtui 85,27%vuonna 2023.

  Esimerkiksi tämän ilmoituksen julkistamisen aikana oman pääoman rekisteröintipäivämäärän täytäntöönpanopäivään, joka johtuu vaihtovelkakirjalainoista, takaisinostoosuuksista, osakkeiden hankkimista myöntäneistä osakkeista, suurten omaisuuserien uudelleenjärjestelyosakkeista jne. Yrityksen kokonaisosuudet ovat muuttuneet , Yhtiö ylläpitää osakekohtaisen jakauman osuutta ennallaan ja säätää kokonaisjakaumaa vastaavasti.Jos myöhemmät osakepääoman kokonaismuutokset, erityinen oikaisu julkistetaan.

  Voitonjako -suunnitelma on toimitettava osakkeenomistajien kokoukseen tarkistettavaksi.

  2. Päätös -valmistusmenettelyt yrityksen suoritukselle

  (1) hallituksen kokouksen kokoonpano, tarkistaminen ja äänestys

  Yhtiö piti neljännen hallituksen yhdeksännen kokouksen 25. huhtikuuta 2024, ja se vastusti 9 ääntä, 0 ääntä pidättyvää, 0 ääntä ja tarkisti ja hyväksyi ”ehdotuksen yhtiön 2023 moraalin jakelusuunnitelmasta”. toimitettu yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle tarkistettavaksi.Suunnitelma täyttää yhtiöjärjestön artikkelit ja yhtiön julkistetun osakkeenomistajien palautussuunnitelman määräämät voitonjakelupolitiikan.

  (2) Valvontakomitean mielipiteet

  Valvontalautakunta antoi seuraavat lausunnot: Yhtiön vuoden 2023 voittojakelusuunnitelma ehdotetaan yhdessä tekijöiden kanssa, kuten yrityksen todellinen toiminta, taloudellinen asema ja pitkän aikavälin kehitys. , joka on voittojakelu, kuten käteisosingot.Hallituksen äänestysmenettelyt tästä voitonjako -suunnitelmasta vastaavat ”yhdistysten artiklojen” lakeja ja määräyksiä sekä asiaankuuluvia määräyksiä, ja äänestysmenettelyt ovat laillisesti tehokkaita.Suostun toimittamaan sen yhtiön osakkeenomistajien kokoukseen tarkistettavaksi.

  3. Aiheeseen liittyvä riskimuistutus

  Tämä voittojakelusuunnitelma yhdistää tekijät, kuten yrityksen kannattavuus ja tulevaisuuden pääoman tarpeet. Sillä ei ole merkitystä yrityksen liikevirran kassavirrassa, eikä se vaikuta yrityksen normaaliin toimintaan ja pitkän aikavälin kehitykseen.Voitonjako -suunnitelma on vielä toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle tarkistaakseen ja hyväksymään täytäntöönpano ennen sen täytäntöönpanoa.

  Erityinen ilmoitus.

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  yhtiön hallitus

  26. huhtikuuta 2024

  

  Arvopaperikoodi: 603587 arvopaperi lyhenne: Di Su muoti

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  Raportti vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä

  Yhtiön hallitus ja kaikki johtajat takaavat, että tässä ilmoituksessa ei ole vääriä tietueita, harhaanjohtavia lausuntoja tai suuria puutteita, ja otetaan laillinen vastuu sen sisällön aitoudesta, tarkkuudesta ja eheydestä.

  Tärkeä sisältökehotus

  Yhtiön hallitus, hallintoneuvosto ja johtajat, esimiehet ja ylimmän johdon takaavat neljännesvuosittaisen raportin sisällön aitouden, tarkkuuden ja eheyden. .

  Yrityksen vastuussa oleva henkilö, kirjanpitotoimiston (kirjanpitäjä) vastuussa oleva henkilö vastaa henkilöä takaavat vuosineljänneksen raportin aitouden, tarkkuuden ja täydelliset taloudelliset tiedot.

  Onko ensimmäisen vuosineljänneksen tilinpäätös tarkistettu

  □ Kyllä √ Ei

  1. Tärkeimmät taloudelliset tiedot

  (1) Tärkeimmät kirjanpitotiedot ja taloudelliset indikaattorit

  Yksikkö: Valuutta: RMB

  

  (2) Toimittainen voitto- ja tappiotuotteet ja määrät

  √ Sovellettavissa □ ei sovelleta

  Yksikkö: Valuutta: RMB

  

  Resekrekryointihankinta- ja tappioprojektille, että yritystä ei ole lueteltu toistuvaksi voitto- tai tappioprojektiksi, jota ei ole lueteltu ”yrityksen tietojen julkistamisen tulkintailmoitukseksi julkisesti annettujen arvopapereiden julkistaminen”. 1 -Non -toistuva voitto- ja tappioprojekti, joka on lueteltu ei -vastaavissa voitto- ja tappioprojekteissa, jotka on määritelty säännöllisiksi voitto- ja tappioprojekteiksi, olisi selitettävä.

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  (3) Tärkeimmät kirjanpitotiedot, rahoitusindikaattorien muutokset

  √ Sovellettavissa □ ei sovelleta

  

  2. Osakkeenomistajien tiedot

  (1) Yleisten osakkeenomistajien kokonaismäärä ja suosituimpien osakkeenomistajien lukumäärä ja kymmenen parhaan osakkeenomistajan hallussapitoluetteloa

  Yksikkö: Varasto

  

  HUOMAUTUS: DI Su Fashion Co., Ltd. Rankechase Special Securities -tilillä on 1 390 000 rajoittamatonta myyntiosakkeita, jotka koskevat rajoittamatonta myyntiä, mikä on 0,29%yhtiön kokonaispääomasta.

  Osakkeenomistajat, joilla on yli 5%osakkeenomistajista, kymmenestä parhaasta osakkeenomistajasta ja kymmenen parhaan osakkeenomistajan rajoittamattomasta myynti- ja levitysosakkeesta, jotka osallistuvat siirtoliiketoimintaan

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  Kymmenen osakkeenomistajaa ja osakekannan kymmenen parhaan osakkeenomistajaa ovat muuttuneet vienti/palautuksen syistä.

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  3. Muut muistutukset

  Sijoittajia on muistutettava kiinnittämään huomiota muihin tärkeisiin tietoihin yhtiön raportointiajasta

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  Neljäs, neljännesvuosittainen tilinpäätös

  (1) Tarkastuslausunnot tyypit

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  (2) Tilinpäätös

  Omaisuuserän lausunnossa

  31. maaliskuuta 2024

  Valmistusyksikkö: Di Su Fashion Co., Ltd.

  Yksikkö: Yuancoin: RMB Audit Type: Välitöntä

  

  Yrityksestä vastaava henkilö: Ma Ruimin, kirjanpitotyöstä vastaava henkilö: Zhang Junin kirjanpitolaitos Head: Huang Caifen

  Konsolidoitu tuloslaskelma

  Tammikuu – maaliskuu 2024

  Valmistusyksikkö: Disu Fashion Co., Ltd.

  Yksikkö: Yuancoin: RMB Audit Type: Välitöntä

  

  Jos yhtiön sulautuminen samassa valvonnassa tällä kaudella, ennen sulautumista ennen sulautumista ennen sulautumista toteutettu nettotulos on: 0 yuan ja edellisen ajanjakson sulautumisen toteuttama nettotulos oli: 0 yuan.

  Yrityksestä vastaava henkilö: Ma Ruimin, kirjanpitotyöstä vastaava henkilö: Zhang Junin kirjanpitolaitos Head: Huang Caifen

  Konsolidoitu kassavirtalausunto

  Tammikuu – maaliskuu 2024

  Valmistusyksikkö: Disu Fashion Co., Ltd.

  Yksikkö: Yuancoin: RMB Audit Type: Välitöntä

  

  Yrityksestä vastaava henkilö: Ma Ruimin, kirjanpitotyöstä vastaava henkilö: Zhang Junin kirjanpitolaitos Head: Huang Caifen

  (3) Ensimmäistä kertaa vuonna 2024 uusien kirjanpitostandardien tai ohjeiden selitys ensimmäistä kertaa sisälsi tilinpäätöksen mukauttamista vuoden alussa

  □ Sovellettavissa √ ei sovelleta

  Erityisilmoitus

  Di Su Fashion Co., Ltd. hallitus

  25. huhtikuuta 2024

  

  Arvopaperikoodi: 603587 arvopaperi lyhenne: di su: n muotiilmoitus: 2024-015

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  Ilmoitus 4. hallituksen yhdeksännen kokouksen päätöslauselmasta

  Yhtiön hallitus ja kaikki johtajat takaavat, että tässä ilmoituksessa ei ole vääriä tietueita, harhaanjohtavia lausuntoja tai suuria puutteita, ja otetaan laillinen vastuu sen sisällön aitoudesta, tarkkuudesta ja eheydestä.

  1. Hallituksen kokouksen tilanne pidettiin

  Di Su Fashion Co., Ltd. (jäljempänä nimellä ”di sumuoti” tai ”yritys”) oli klo 14.00 25. huhtikuuta 2024 klo 14.00 paikan päällä. Hui Century Plazan 8. kerros piti neljännen hallituksen yhdeksännen kokouksen.Yhtiö julkaisi 15. huhtikuuta 2024 kokousilmoituksen kaikille johtajille, esimiehille ja vanhempien johtajille, jotka lähettävät erityishenkilöstön, sähköposti, pikatoimitus, puhelin, faksi tai ilmoitus.Kokouksen tulisi mennä 9 johtajaan ja 9 johtajaa oli;Kokouksen kokoontumis-, kokoontumis- ja äänestysmenettelyt ovat ”Kiinan kansantasavallan yrityksen lainsäädännön” (jäljempänä ”yrityslaki”) ja ”yhdistyksen artiklojen” asiaankuuluvia säännöksiä.

  2. Hallituksen neuvosto

  Kokouksen puheenjohtajana oli MA Ruimin. Keskustelun jälkeen kokouksen johtajat tarkistettiin ja hyväksyttiin äänestysmenetelmällä:

  (1) Ehdotusta yhtiön vuoden 2023 vuosikertomuksesta ja sen yhteenvedosta ”otettiin huomioon.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Lisätietoja on ”Di Su Fashion Vuosikertomus 2023” ja ”Di Su Fashion 2023 -vuosikertomus, joka on julkaistu 26. huhtikuuta 2024.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (2) Tarkasteltiin ”ehdotusta yrityksen 2023 hallitusta”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (3) Tarkasteltiin ”yhtiön vuoden 2023 taloudellista lihavapautta koskevaa raporttia”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (4) Tarkasteltiin ”Ehdotusta yhtiön 2023 ympäristö-, sosiaalisen ja yrityksen hallintotavan (ESG) raportista”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja yrityksestä 26. huhtikuuta 2024, joka paljasti ”Di Sui Fashion 2023 -ympäristön, sosiaalisen ja yrityksen hallintotavan (ESG) raportin” Shanghain pörssin verkkosivuilla.

  (5) Ehdotusta ”erityisraportista yrityksen 2023 Metropolitania -myymälän ja todellisen käytön todellisesta käytöstä”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja yrityksen erityisraportista ”di sumuodosta kerättyjen ja todellisen käytön varojen varastoinnista ja todellisesta käytöstä” Shanghain pörssin verkkosivustolla 26. huhtikuuta 2024 (ilmoitusnumero: 2024-004).

  (6) Ehdotus ”kassahallintaehdotuksesta joidenkin käyttämättömien varojen käytöstä yrityksen käyttämiseen joidenkin käyttämättömien varojen käyttöön”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja ”Ilmoitus yhtiön yrityksen kassahallinnasta käytävästä kassahallinnasta kassahallinnassa 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssisivuston verkkosivustolla 26. huhtikuuta 2024 (ilmoitusnumero: 2024-005 ).

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (7) Ehdotusta ”ehdotusta joidenkin yrityksen käyttämättömien rahastojen käytöstä kassahallinnassa” otettiin huomioon.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja ”Yrityksen vilkashallinnan ilmoitus yrityksen kassahallinnasta” 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivustolla 26. huhtikuuta 2024 (ilmoitusnumero: 2024-006 ).

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (8) ”Ehdotus yhtiön päivittäisten sidosryhmien vahvistamisesta vuonna 2023 ja arvioidun yhtiön päivittäisiin liittyvät sidosryhmät vuonna 2024” tarkistettiin ja hyväksyttiin.

  Äänestystulokset: 4 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastaan, 0 ääntä pidättäydy.

  Rouva Ma Ruimin, Ma Limin, Ma Limin, Ma Yixin ja Jiang Yan yhtiön liittyvät yhtiön johtajat ovat välttäneet tämän lakiesityksen äänestämistä määräysten mukaisesti.

  Ennen hallituksen toimittamista harkittavaksi ehdotuksella oli yhtiön neljäs riippumaton johtajan erikoiskokous tarkistettavaksi ja hyväksyntää varten vuonna 2024, ja riippumattomat johtajat sopivat lakiesityksestä.

  Katso yksityiskohdat ”Di Su Fashion -yrityksen päivittäiset liiketoimet 2023 ja ilmoituksen yhtiön 2024 päivittäisestä tytäryhtiöstä” 26. huhtikuuta 2024, joka on paljastettu Shanghain pörssin verkkosivuilla.

  (9) Tarkasteltiin yrityksen 2023 moraalin jakelusuunnitelmaa koskevaa ehdotusta.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Jinglixin -sertifioidun julkisen kirjanpitäjän (erityinen tavallinen kumppanuus) tarkastuksessa yhtiön nettotulos, joka johtui noteerattujen yritysten osakkeenomistajista vuonna 2023, oli RMB 493 632 406,42.Hallituksen päätöksen mukaan yhtiön kokonaispääoma vähennetään yhtiön erityisarvopapereiden takaisinosto vuonna 2023 jakamaan voitot.Voitonjako -suunnitelma on seuraava:

  1. Jotta sijoittajat voidaan palauttaa ja jakaa yrityksen kasvutulot sijoittajien kanssa, olettaen, että yhtiön normaali toiminta ja pitkäaikainen kehitys varmistaa, yhtiö aikoo antaa käteisosinkoja kaikille 8,00 yuanin osakkeenomistajille (mukaan lukien vero ) / 10 osaketta.Tämän ilmoituksen paljastamisesta yhtiön kokonaispääoma oli 477 386 282 osaketta ja osakepääoma oli 475 996 282 osaketta sen jälkeen, kun yhtiön erityisarvot (1 390 000 osaketta) vähennettiin yrityksestä. Vuoden 2023 lueteltujen yritysten osalta johtui 77,14%.

  2. Yhtiö piti 16. lokakuuta 2023 yhtiön 4. hallituksen seitsemännen istunnon ja komission jäsenen 4. valvontalautakunnan kahdeksannen istunnon. Miljoonaa osakeoptiota 17 kannustinobjektiin, ja osakepankin oman pääoman hinta oli 12,32 yuan/osake.Yhtiö suoritti 27. marraskuuta 2023 Stale -optio -ohjelman rekisteröintimenettelyt China Securitiesin rekisteröinti- ja Settlement Co., Ltd. Tili, yhteensä 1 390 000 osaketta, ei osallistunut tähän voittoon.

  3. Yhtiö piti 27. huhtikuuta 2022 yhtiön kolmannen hallituksen seitsemännentoista kokouksen ja tarkisti ja hyväksyi ”ehdotuksen yrityksen tarjouskaupoista”.13. huhtikuuta 2023 alkaen yritys valmistui takaisinoston.”Shanghain pörssien pörssiyhtiön itsesääntelyvalvontaohjeiden nro 7 -buy -osakkeiden 8 artiklan 8 artiklan mukaan, jos noteerattu yritys käyttää käteisvaroja vastikkeena ja käyttää keskittynyttä tarjoustaan ​​osakkeiden hankkimiseen, osakkeet, jotka on toteutettu Tuona vuonna kyseinen vuosi on pantu täytäntöön.Vuonna 2023 yritys osti yhteensä 2 508 668 osaketta keskittyneellä tarjouskaupalla.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että yhtiön kokonaisosinko vuonna 2023 oli 420 906 398,93 yuania, ja sen osuus noteerattujen yritysten osakkeenomistajista johtui 85,27%vuonna 2023.

  Esimerkiksi tämän ilmoituksen julkistamisen aikana oman pääoman rekisteröintipäivämäärän täytäntöönpanopäivään, joka johtuu vaihtovelkakirjalainoista, takaisinostoosuuksista, osakkeiden hankkimista myöntäneistä osakkeista, suurten omaisuuserien uudelleenjärjestelyosakkeista jne. Yrityksen kokonaisosuudet ovat muuttuneet , Yhtiö ylläpitää osakekohtaisen jakauman osuutta ennallaan ja säätää kokonaisjakaumaa vastaavasti.Jos myöhemmät osakepääoman kokonaismuutokset, erityinen oikaisu julkistetaan.

  Lisätietoja on ”Ilmoitus 2024-008: n 2024-008), joka julkistettiin 26. huhtikuuta 2024 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivuilla.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (10) Tarkasteltiin yrityksen 2023 sisäisen valvonnan arviointiraportin ehdotusta.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen ”Di Su Fashion Control Control -arviointiraportista” Shanghain pörssin verkkosivustolta 26. huhtikuuta 2024.

  (11) Ehdotusta yrityksen johtajien ja esimiesten vahvistamisesta 2023 ja 2024 palkkasuunnitelmasta ”harkittiin.

  Äänestystulokset: Kaikkien tämän lakiesityksen kaikkien johtajien palkan vuoksi varovaisuuden periaatteen perusteella kaikki johtajat välttivät äänestystä.Pyydin toimittamaan lakiesityksen osakkeenomistajien kokoukseen harkittavaksi.

  1. Yhtiön johtajien ja esimiesten palkka vuonna 20123

  Jos yhtiön ylimmät johtajat toimivat yhtiön johtajina, he eivät saa johtajien palkkaa lukuun ottamatta vanhempien johtajien palkkaa;Yrityksen esimiehen palkka ei enää saa esimiehen korvausta todellisen työn palkan lisäksi.

  2. Vuonna 2014 johtajien ja esimiesten palkkasuunnitelma

  (1) Yrityksen johtajien palkkasuunnitelma

  Yrityksen riippumattomat johtajien palkka ei enää saa johtajien korvausta yhtiön todellisen työaseman palkan lisäksi;

  (2) Yrityksen valvojan palkkasuunnitelma

  Yrityksen esimiehen palkka ei enää saa esimiehen korvausta todellisen työn palkan lisäksi.

  Ennen hallituksen tarkistamista koskevan hallituksen toimittamista on tarkistanut yhtiön neljäs hallitus ja yhtiön arviointikomitea.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (12) Tarkasteltiin ”ehdotusta vahvistaa yrityksen ylimmän johdon tehtävä 2023”.

  Äänestystulokset: 5 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Yhtiön liittyvät johtajat Ma Ruimin, Ma Limin, Ma Yimin ja Tian Lin välttivät tämän lakiesityksen äänestystä määräysten mukaisesti.

  ”Yrityslain”, ”yhtiöjärjestön artikkelit” ja ”yhtiön hallituksen erityiskomitean” sääntöjen mukaan viittaa Yhdistettynä yhtiön hallituksen ja arviointikomitean tarkistamaan yrityksen todelliseen toimintaan vahvistaakseen vahvistuksen yhtiön ylimmän johtajien palkan 2023.Yhtiön ylimmät johtajat arvioivat kattavasti palkkaa erityisten johtotehtävien, todellisen työn suorituskyvyn mukaisesti yrityksen ja yhdistettynä yrityksen toimintasuorituskykyyn.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen neljännellä kokouksessa ja arviointikomitean neljäs kokous.

  (13) Ehdotus ”raportti yhtiön vuoden 2023 hallituksen tarkastuskomitean tuloksesta vuonna 2023”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen ”raportista hallituksen jaoston jaoston suorituksesta 2023” Shanghain pörssin verkkosivuilla 26. huhtikuuta 2024.

  (14) Tarkasteltiin ehdotusta ”yhtiön 2023 riippumattomien johtajien raportista”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja yrityksen ”INTR -muotiohjaajien raportista vuoden 2023 riippumattomien johtajien” 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivuilla.

  Lasku on vielä toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukseen.

  (15) Tarkasteltiin ja hyväksyttiin ehdotusta jatkuvaa kahta -224 kirjanpitoyritystä ”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Lixinin kirjanpitoyritys (erityinen yhteinen kumppanuus) (jäljempänä nimellä ”Lixin”) on kirjanpitoyritys, jonka valtiovarainministeriön ja Kiinan arvopapereiden sääntelykomitean hyväksymä arvopaperimarkkinakulutus on.Vuotuisen vuoden 2023 aikana Lixin suoritti tehokkaasti asiaankuuluvan tilinpäätöksen tarkastus- ja sisäisen valvonnan tarkastustyöt ja täytti täysin tarkastuslaitoksen vastuut ja velvollisuudet.Edellä mainitun tilanteen vuoksi on ehdotettu jatkavan Lixinin palkkaamista yhtiön vuoden 2024 rahoitustarkastuslaitokseksi ja sisäisen valvontalaitoksen mukaan. on 300 000 yuania.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen ”Ilmoitus 2024 kirjanpitoyrityksen uusimisesta” (ilmoituksenumero: 2024-009), joka julkistettiin 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivustolla.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (16) Ehdotus ”osakkeenomistajien osinkojen suunnittelusta yrityksessä seuraavien kolmen vuoden aikana (2024-2026) seuraavien kolmen vuoden aikana”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja ”Ilmoitus suunnittelusuunnitelmasta yrityksen yrityksen suosion suunnittelusuunnitelman suunnittelusuunnitelmasta seuraavien kolmen vuoden aikana (2024-2026)” (Ilmoituksenumero: 2024-010), joka oli julkistetaan Shanghain pörssin verkkosivustolla 26. huhtikuuta 2024.

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (17) Ehdotus ”rajoitetuista osakkeista kannustintabjektien rajoitetuista osakkeista, jotka ovat myöntäneet takaisinostolle takaisinostot”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja ”Rajoitetun osakekannan ilmoittamisesta rajoitetuilla osakkeilla purku -objekteista rajoitetun myynnin myyntiä varten” (ilmoitusnumero: 2024 -011).

  (18) ”Rekisteröity pääoma ja tarkistus”<公司章程>Ehdotus.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ottaen huomioon yhtiön 2023 osakeoptiot ja rajoitetut osakekannustimet takaisinosto- ja peruuttamisohjelmat osa rajoitettujen osakkeiden korjaamisesta, joita ei ole vapautettu, 335 000 osaketta. 477 386 282 yuanista 477 051 282 yuaniin.

  Lisäksi asiaankuuluvien lakien, asetusten ja sääntelyasiakirjojen, kuten ”Shanghain pörssin osakeluettelon listaussäännöt”, ”ohjeiden” ohjeiden ”ohjeiden”, määräysten määräysten mukaisesti (tarkistettu vuonna 2023) ”, yhdistettynä yhteen Yllä mainittujen muutosten mukaan yritys aikoo ”muuttaa yhtiön yhdistystarvikkeita muutoksia. Samanaikaisesti hallitus pyysi osakkeenomistajien kokousta valtuuttamaan hallitus ja hallitus, Teollisuuden ja kaupallisten muutosten rekisteröintimenettelyt.

  Katso lisätietoja yrityksen ”Di Sui -muodosta rekisteröintipääomasta ja muutoksesta 26. huhtikuuta 2024, joka on julkistettu Shanghain pörssin verkkosivuilla<公司章程>Ilmoitus ”(Ilmoitusnumero: 2024-012).

  Ehdotus on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukselle harkittavaksi.

  (19) Ehdotusta joidenkin yrityksen järjestelmien muuttamisesta tarkistettiin.

  1. Tarkista ja hyväksy ”muutos<公司股东大会议事规则>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  2. Tarkista ja hyväksy ”muutos<公司董事会议事规则>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  3. Tarkista ja hyväksy ”muutos<公司独立董事工作制度>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  4. Tarkista ja hyväksy ”muutos<公司董事会专门委员会议事规则>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  5. Tarkista ja hyväksy ”muodostumisesta<公司独立董事专门会议工作制度>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  6. Tarkista ja hyväksy ”muodostumisesta<公司会计师事务所选聘制度>Ehdotus;

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ehdotuksessa ala -aste 1, 2, 3, 5 ja 6 on toimitettava yhtiön osakkeenomistajien kokoukseen harkittavaksi.

  (20) Ehdotusta holdingyhtiön vuoden 2023 vuotuisesta osakkeenomistajien konferenssista tarkistettiin.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja yrityksen ”Di Su Fashion -ilmoituksesta vuoden 2023 vuosittaisen yleiskokouksen järjestämisestä” (ilmoituksenumero: 2024-018), joka julkistettiin Shanghain pörssin verkkosivuilla 26. huhtikuuta 2024.

  (21) Ehdotusta ”ehdotusta yrityksen neljännen hallituksen tarkastuskomitean” mukauttamisesta ”otettiin huomioon.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Yrityshallintorakenteen parantamiseksi edelleen varmista, että yhtiön hallituksen erityiskomitean standardisoitu toimenpide ja anna täydellisen pelin erityiskomitean roolille luettelossa olevan yrityksen hallinnossa artikkelin mukaisesti ”Kiinan arvopapereiden sääntelykomission” julkaisemien ”lueteltujen yritysten riippumattomien yritysten hallinnollisista toimenpiteistä”, jotta se ei toimisi luetellun yhtiön johtajana vanhempana johtajana ”, yritys on tehnyt seuraavat muutokset jäsenille. Hallituksen 4. hallitus:

  Yrityksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Ma Ruimin ei ole enää hallituksen hallituksen jäsen.Sopeutumisen jälkeen yhtiön neljännen hallituksen jäsenet olivat: Zhang Chun (puheenjohtaja), Shi Weilei ja Jiang Yan.

  Ennen kuin hallitus toimitettiin hallitukselle, ehdotus oli tarkistettu ja hyväksytty yhtiön hallituksen neljännen hallituksen kolmannessa kokouksessa.

  (Kaksikymmentä -kaksi) Ehdotus ”yhtiön hallituksen apokalypseistä” valvontavastuun 2023 suorituskykyä ”tarkistettiin ja hyväksyttiin.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen 26. huhtikuuta 2024 antamasta raportista ”DI Sui -muotolautakunnan tarkastuskomiteasta kirjanpitoyrityksen suoritusvastuusta” Shanghain pörssin verkkosivuilla.

  (23) Yhtiön 2023 kirjanpitoyrityksen arviointiraportin ehdotus vuonna 2023.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen ”arviointiraportista vuoden 2023 vuotuisen kirjanpitoyrityksen suorituksen suorituksesta” 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivuilla 26. huhtikuuta 2024.

  (24) Tarkasteltiin ja hyväksyttiin ehdotus ”Yhtiön riippumattomien johtajien riippumattomasta itsenäisistä itsenäisistä avustajasta”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja yrityksen erityisraportista ”Di Sui -muotolautakunnasta riippumattomien johtajien riippumattomasta itsenäisyydestä” 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivustolla.

  (Kaksikymmentä -viisi) tarkistettiin kirjanpitopolitiikan muutosta koskevaa ehdotusta.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Katso lisätietoja ”Di Sui Fashionin kirjanpitopolitiikan muutoksesta” (ilmoituksen numero: 2024-014), joka paljastettiin Shanghain pörssin verkkosivuilla 26. huhtikuuta 2024.

  (26) Tarkasteltiin ”ehdotusta vuoden 2024 ensimmäisellä vuosineljänneksellä”.

  Äänestystulokset: 9 ääntä on yhtä mieltä, 0 ääntä vastustaa, 0 ääntä pidättäydy.

  Ennen hallituksen jättämistä tarkistettavaksi ehdotusta on tarkistettu ja hyväksytty yhtiön neljännen hallituksen kuudennessa kokouksessa, ja hallituksen hallituksen hallitus sopi tapauksesta.

  Katso lisätietoja yrityksen 2024 ensimmäisen vuosineljänneksen raportista 26. huhtikuuta 2024 Shanghain pörssin verkkosivustolla.

  Erityinen ilmoitus.

  Di Su Fashion Co., Ltd. hallitus

You May Also Like

More From Author