Korosta muodikkaita ja tyylikkäitä muodin ominaisuuksia, Langqin Watch Tour -kierros Shenzhenille

2 min read
Kuuluisa sveitsiläinen kellovalmistaja Langqin Watch julkaisi äskettäin Mini Da Chuo Virgin -sarjan ”Erityisen tyylikkään” teemakierroksen Shenzhenissä.Sveitsiläisten Watch Industry Federationin raportit osoittivat, että viime vuonna suurimmista Sveitsin kellojen vientikohteista Kiina ja Hong Kong sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi, vain Yhdysvaltojen toiseksi. Tärkeä kaupunki Shenzhenissä, useita kelloteemien näyttelyitä on paljastettu Shenzhen Vientiane Cityssä.
Monimutkaisen tuotantoprosessin takia sveitsiläiset kellot ovat tuoneet ylellisyyttä luonteensa syntymän alusta lähtien.Viime vuosina Smart Watchesin vaikutuksen myötä Langqin Watch on vieläkin korostanut muotituotteidensa ominaisuuksia.
Äskettäin Shenzhenin kiertueella Langqin Watch otti ”ylimääräisen tyylikkyyden” vihjeeksi, ikonisilla suorakulmaisilla kelloillaan tyylisymbolina, luomalla italialaisia ​​loma -kohtauksia ja johtaen kokemuksen upotettua rauhassa ja mukavaan.Näyttelyalueella esitetään erilaisia ​​uusia mini -dich -neitsyt -kelloja. Ylellisillä ja hienoilla kelloilla se näyttää Longinesin alhaisen keinon ylellisyyden ja iankaikkisen tyylikkyyden.
Langqin Watch Mini Deluo Virgin -sarja, joka ilmestyi vuonna 2023, oli kevyt ylellinen muoti -single, joka räjähti viime vuonna Xiaohongshussa.Tänä vuonna Langqin Watch on julkaissut uuden tyylin värikkäillä ympyrällä vasikan nahkahihnalla.
Samana päivänä Longinesin tyylikäs kuvalähettiläs Peng Yuyan käytti ”Pioneer -sarjan Flying Time Watch” -sarjaa.Pioneer -sarja tukee Langqin -ajan historian virstanpylvästä lentävää ajoitustoimintoa, mikä tekee ajoituksesta helpompaa ja hauskempaa.
Teksti | Toimittaja Xu YueKuva | Haastattelija Confer
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author