Yimei Zhao tarkastelee 83. Kiinan koulutuslaitteiden näyttelyä

2 min read

      19. – 21. huhtikuuta erittäin odotettu 83. Kiinan koulutuslaitteenäyttely avattiin suuresti Shancheng Chongqing International Expo -keskuksessa.Näyttelyn teema on ”Digitaalinen voimaannuttaminen koulutuksen, innovaatioiden ja tulevaisuuden johtaminen”, ja se osoittaa kattavasti koulutuslaitteiden tuotteet ja -palvelut, innovaatiosovellukset ja koulutuksen, opetuksen, koulutuksen ja johtamisen sovellusskenaarioiden saavutukset kaikilla tasoilla ja uuden tilan muuttaminen ja uuden tilan muuttaminen digitaalisen koulutuksen kehittämiseksi.

      Yimei Lighting on keskittynyt terveysvalaistukseen 20 vuoden ajan, ja se on aktiivisesti ottanut käyttöön koulutus- ja valaistuksen alan viime vuosina.Luo korkealaatuista koulutusympäristöä, jossa on kiinteä sydän, käytä älykkäitä, ammatillisia ja terveellisiä ”valoa” huolehtiaksesi suurimman osan opettajien ja opiskelijoiden visioterveydestä.

      Näyttelypaikalla Yimei Lighting toi sarjan nyrkkituotteita, kuten LED -Sule Lighting -luokkahuoneen valoja, LED suoraan luokkahuoneen valot, LED -säleikön luokkahuonevalot ja LED -tauluvalot.Yllä olevat tuotteet käyttävät korkealaatuisia LED -siruja, jotka voivat tiukasti hallita aaltoilevaa virtaa, joka eliminoi perusteellisesti tuottavat flashes.Värien renderöintihakemisto saavuttaa vähintään 90, ja värien palauttaminen on realistisempaa.

      Vuonna 2024 Yimei Lighting käynnisti uuden älykkään koulutuksen valaistusjärjestelmän.Älykkäällä valaistusjärjestelmällä on älykkäitä tunnistustoimintoja. Se voi säätää kirkkautta automaattisesti ulkoisen valon muutosten mukaan, ja valo sammuttaa valot automaattisesti, kun ketään ei ole tarkkaillut, ja se säästää 10%: n virran; Hallituksen lennolle pääsypaneeli luokkahuoneessa.

      Tämä älykäs kampusratkaisu ei vain kattaa koulun kaikkia kulmia, vaan myös tarjota ammatillisia valaistussovellusratkaisuja, jotka perustuvat erilaisiin koulutus- ja opetusskenaarioihin ja säätävät lamppujen kirkkautta älykkään valon toiminnan kautta parantamaan koulun johtamisen tehokkuutta tehokkaasti .

      Lisäksi Yimei Lighting näyttää myös sen korkean laatuisen paneelin valot, kattovalaisimet, pöytävalaisimet jne. Tässä näyttelyssä, joka sopii muihin luokkahuoneen ulkopuolella oleviin tiloihin.Samanaikaisesti korkealaatuiset, ei -frequent, häikäisy, ei sinisiä valovaaran lähteitä, hoitavat kattavasti pienten lasten vision terveydenhuollon.

      Yimei Lighting, joka noudattaa terveellistä valaistusta ja korkealaatuisia reittejä, on samaan aikaan koulutusvalaistuksen kannattamien ideoiden kanssa.Teollisuuden johtavien etujen ja luottamuksen myötä Yimei Lighting on saavuttanut kirkkaat tulokset koulutusvalaistuspiirissä.Nykyään Yimei Lighting -kampuksen valaistusratkaisu on edistetty voimakkaasti koko maassa.

You May Also Like

More From Author