Digitaalinen viisaus on muotiteollisuuden uusi koordinaatit ympäristönsuojelun linjana

4 min read
Teksti/kuva Yangcheng Evening News -toimittaja Hu Yan
QQ -näyttelyn yksi -napsautuspuku, ympäristöystävällinen takki kutoo ”pehmeä kulta” ramie, farkkutyylin ”väärennetty farkku” … 2. toukokuuta Canton -messujen kolmannen vaiheen kolmannen vaiheen kolmantena päivänä, Muotiala oli erottuva ja korostaa ulkonemaa.Näyttelyalue on 236 000 neliömetriä, joissa on 11 256 osastoa ja 5 137 näytteilleasettajaa, jotka kattavat täydelliset kategoriat, kuten miesten ja naisten vaatteet, lasten vaatteet, urheiluvaatteet ja rento vaatteet.Tänä vuonna digitaalisen älykkyyden, vihreän ympäristönsuojelun, Guo Chaon ja kansallisen tyylin näkökulmasta muotektori tulkitsee vaatteiden viehätysvoimaa kotona ja ulkomailla ja antaa tämän vuoden muotikoordinaattijärjestelmän.
On todettu, että 2. toukokuuta mennessä kokoukseen osallistui yhteensä 23 4671 merentakaista ostajaa 215 maasta ja alueelta, mikä on 25%kasvua edellisen kauden samalla ajanjaksolla.
AI lisää useita älykkäitä siipiä ikkunaan
Canton -messuilla Jiangsu Shuntian Co., Ltd. (jäljempänä nimellä ”Jiangsu Shuntian”), joka on toiminut historiassa yli 40 vuotta, käynnisti ”kevyen ulkona” -hyökkäystakin ensimmäistä kertaa.Jiangsu Shuntian voi luottaa Tsinghuan yliopiston, Pekingin vaatekappaleen, Zhejiangin teknillisen yliopiston ja muiden yliopistojen tarjoamiin rikkaisiin resursseihin.Yrityksen suunnittelujohtaja SHA Tingting kertoi toimittajille, että yritys seurasi trendiä ja laajennettuja luokkia tänä vuonna.
On syytä huomata, että samana päivänä virtuaalimallin 3D -catwalk, AI -ikkuna, jossa on 3D -mekko, 1: 1 VR -näyttelyhalli, jossa oli 1: 1 uudelleen -enemaattiset koppi, herätti monien ostajien huomion.Jiangsu Shuntian integroi digitalisaation eri näkökohtiin, kuten AI -tekniikkaa käyttämällä AI -tekniikkaa käyttämällä AI -tekniikkaa käyttämällä AI -tekniikkaa käyttämällä AI -tekniikkaa käyttämällä AI -tekniikkaa, suunnittelun todistamisen, prosessien tuotannon ja markkinoinnin.Koko prosessin digitalisointi ja herkät digitaaliset vaatteet ovat realistisia, varmistaen, että Jiangsu Shun Tian on lähetettävä näytteen vaatteet vain ulkomaille asiakkaille, kun viimeinen vahvistusvaikutus vähentää huomattavasti tuotannon ja näyttelyiden kustannuksia.
”Teollisuudemme uusi tuottavuus on muuttaa koko vaatteiden suunnittelun, tutkimuksen ja kehityksen sekä digitalisoinnin tuotantoa.Suunnittelututkimuksesta ja kehityksestä ylennykseen ja myyntiin kotimaisten ulkomaankaupan vaatteet ovat älyllisiä koko linjassa.On todettu, että yli 50%osallistuvista yrityksistä tämä kantonin messu soveltaa aktiivisesti digitaalitekniikkaa, kuten tekoäly ja iso data -analyysi.
Vihreä ympäristönsuojelu tulee ”merelle meneminen” huijaa
Koko tiede- ja teknologiamallin lisäksi toinen ”Sea To Sea” -huijaukset näyttelyyrityksessä on vihreä ja ympäristöystävällinen.
Kiinalainen tyyli kutoo ”kiinalaista ruohoa”.Vastaava Zhu Xuru kertoi, että Hunan Laomalla on pitkä historia ja hyvä maine Kiinassa ja ulkomailla. Ne ovat kaikki käsistään, ja asiakkaat kattavat maat ja alueet, kuten Yhdysvallat, Venäjä, Afrikka ja Kaakkois -Aasia.Tämän vuoden Canton Fair, Hunan Huasheng toi uuden neulotun sarjan, mukaan lukien luonnollisesti biohajoavat ympäristönsuojelumateriaalit, kuten ramie ja paperikuitu.
Canton -messuilla tänä vuonna amerikkalainen farkku otti myös National Tide Expressin.Toimittaja näki Guangzhoun tekstiilin tuonti- ja vienti Group Co., Ltd., joka on cowboy -luokka, näki, että muinaiset tyyliset elementit, kuten pilvikuviot ei oikeastaan ​​farkku, vaan erityiset kankaat, jotka olivat valmistaneet värjäyksen jälkeen, sekä kirkkaat väritulostukset, ympäristöystävälliset vaatteet, jotka on valmistettu vesipesu.Yhtiön vientiosuus on 89 %, ja se asettaa uuden kiinalaisen farkut Yhdysvalloissa, Euroopassa ja muissa maissa ja alueilla.
Viime vuosina jotkut kiinalaiset ”kotikaupungit farkku” ovat pudonneet jätevesien pilaantumisen vuoksi ”sammutukseen”.Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristösuunnitteluosaston tietojen mukaan farkut on kuluttava 7500 litraa vettä. ”Lisäämällä kankaiden teknologista sisältöä, apumateriaaleja ja vedenpesutekniikkaa lisäämään veden käyttöastetta ja vähentämään jäteveden purkamista .
Kaikista osastoista fluoresoiva vihreä ja metallirakennusosasto on erittäin herättävää henkilöä, joka vastaa Fujian Shangfei Clothing Co., Ltd. Vuoden käyttö Geo-tekniikan teknologiakankaat ja hajoavat ympäristönsuojelukankaat ja 3D-räätälöintitekniikan avulla.Toimittaja huomasi myös, että jokaisessa vaatekappaleessa on ympäristönsuojelutehtävät, jotka on kirjoitettu avaintietoilla, kuten kierrätettävät aineosat ja jotka on valmistettu useiden kierrätettyjen pullojen avulla.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author