Yli 180 kansainvälistä instituutiota ja instituutiota esiintyi Kiinan kansainvälisessä koulutuskiertueen näyttelyssä

Yli 180 kansainvälistä instituutiota ja instituutiota esiintyi Kiinan kansainvälisessä koulutuskiertueen näyttely-
Älä missaa näitä uusia dynamiikkaa ulkomailla
Muutama päivä sitten Pekingissä pidettiin vuoden 2024 Kiinan kansainvälinen koulutusmatkanäyttely, jota isännöi ulkomailla sijaitseva opiskelupalvelukeskus.Näyttelyssä esiintyi yli 180 yliopistoa ja oppilaitosta 26 maasta ja alueelta ympäri maailmaa, ja he näyttivät vanhemmille ja opiskelijoille osoittamaan opetusresursseja, erikoisprojekteja ja ulkomailla olevaa opintoja vanhemmille ja opiskelijoille.
Keskity työllisyysnäkymiin
Herra Chen kuuli, että tämän vuoden näyttely yhdisti monia kansainvälisesti tunnettuja korkeakouluja ja vei tyttärensä oppimaan sopivasta projektista sinä päivänä.Herra Chen sanoi: ”Tässä koulutusnäyttelyssä on monia kouluja kuin viime vuonna. Tyttäreni aikoo mennä ulkomaille jatko -opiskelijoille. Hänen pitämänsä koulu on Singaporen kansallinen yliopisto. Me vain hyödyntämme tätä tilaisuutta oppia koulun yksityiskohdista. ”
On selvää, että tämän koulutusnäyttelyn laajuus on ennennäkemätön, ja osallistuvien instituutioiden lukumäärä ja laatu ovat saavuttaneet lähes viiden vuoden huipun.Osallistuvissa instituutioissa on myös monia maailmankuuluja yliopistoja, mukaan lukien Singaporen kansallinen yliopisto, Moskovan kansallinen yliopisto, Etelä -Korean Chengjunin yliopisto ja McCarui University Australiassa.
”Vanhemmat ovat erityisen huolestuneita korkeakouluprojektien työllisyysnäkymistä. ”
Singaporen tiede- ja teknologiayliopiston edessä monet vanhemmat olivat kiinnostuneita kysymään tiede- ja tekniikkaa ammatillista tietoa.Singaporen teknillisestä yliopistosta vastaava asiaankuuluva henkilö esitteli: ”Singaporen teknillisen instituutin sovellus -suuntautunut kurinalaisuus on erittäin erottuva ja sillä on hyvä työllisyysmahdollisuus. Luokkahuoneen oppimisen lisäksi opiskelijoiden on suoritettava harjoittelupaikkasuunnitelma. Tämä voi yhdistää teoria ja käytäntö syvemmän koulutuksen ammatillisen taitojen viljelyyn. ”
Opiskelu Australiassa, Dickenin yliopistossa, Queenslandin tiede- ja teknologiayliopistossa, James Cook University ja Macquarie University ovat kokoontuneet.Heistä Queenslandin tiede- ja tekniikkayliopisto on herättänyt monien opiskelijoiden ja vanhempien huomion.”Haluan auttaa lapsiani ymmärtämään, kuinka hakea Queenslandin tiede- ja teknologiakoulua.” Keskustelu teollisuuden todellisesta suunnitelmasta, kun he käyvät koulussa.
Lyhytaikaiset projektit ovat suosittuja
Koulutusnäyttelyssä toimittaja sai tietää, että monet koulut etsivät aktiivisesti mahdollisuuksia yhteistyöhön muiden korkeakoulujen kanssa ja olivat sitoutuneet vahvistamaan opetusvälineiden rakentamista ja kehittämään yhdessä kursseja.Heistä lyhyen aikavälin opinto -ohjelmat tarjoavat opiskelijoille rikkaita ja korkealaatuisia oppimismahdollisuuksia, ja yhä useammat opiskelijat ja vanhemmat suosittelevat niitä.
”Nykyään monet opiskelijat kysyivät meiltä kesäleirin ja lyhyen aikavälin opetussuunnitelman työpajojen tilanteesta.” Lyhyen ajanjakson, mutta vähennä myös Longtert Study -yrityksen taloutta ulkomailla. Opiskelijoiden helpottaminen. ”
Guo Ziruo, joka meni kouluun Tianjinissa osallistumaan koulutuksenäyttelyyn, oli kiinnostunut Milanon uudesta taideakatemiasta Italiassa.Guo Ziruo sanoi: ”Haluan hakea taidetta opiskelemaan taiteessa. Milanon uusi kuvataiteen instituutti on saavuttanut suuria saavutuksia taiteen ja suunnittelun alalla. Sikäli kuin tiedän, Milanon uusi taidetaiteen koulutus toimii yhteistyössä yhdessä Göteburgin yliopisto, Ruotsi. Jälkimmäinen on rikas tämän alan kokemuksesta ja suosiosta.
Ison -Britannian näyttelyalueella vanhemmat ja opiskelijoiden edustajat ovat loputtomia.Brittiläisestä kulttuuri- ja koulutusyhdistyksestä vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi, että yhä kuuluisemmat Ison -Britannian yliopistot ovat vahvassa yhdistyksessä Kiinan kuuluisten kiinalaisten instituutioiden kanssa antaakseen täyden pelaamisen molempien osapuolten eduista ja laajentaakseen kiinalaisten opiskelijoiden koulutusresursseja.Esimerkiksi Tsinghuan yliopisto ja Kiinan ja Ison -Britannian ydinyliopistot aloittivat Kiinan -brittiläisen korkeakoulutuksen humanistiset allianssit, jotka aloittivat maailmanlaajuisen vuoropuhelun, keskustellessaan ja yhteistyötä humanististen, tutkijoiden ja koulutuksen aloilla.Ison-Britannian korkeakouluopiston tietojen mukaan vuosina 2022-2023 Britanniasta on tullut yksi kiinalaisten opiskelijoiden suosituimmista maista, jopa 42%tahallisista kansainvälisistä opiskelijoista harkitsemaan Ison-Britannian korkeakoulujen hakemista.
Kawenin yliopistosta vastaavan henkilön mukaan monet opiskelijat ovat kiinnostuneita koulun lyhytaikaisista kokemusprojekteista.Lisäksi Kawenchongin yliopiston varustamat ensimmäisen luokan tilat, kuten suunnittelu-, tekniikan laboratorio ja esittävän taiteen studio, ovat myös houkutelleet monia opiskelijoita tutkimaan.
Singaporen teknillisestä yliopistosta vastaavan asianmukaisen henkilön mukaan koulun tutkintotodistuksen lisäksi koulu toimii myös hyvin tunnetuilla yliopistoilla Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa. , kemian tekniikka jne. Kouluttaa kykyjä yhdessä globaalien näkökulmien ja kansainvälisen kilpailukyvyn kanssa.
Opiskelun päivittäminen ulkomailla
Paikalla toimittaja sai tietää, että ulkomailla opiskelu on tulossa uuteen vaiheeseen, ja suuret korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat opiskelijoille kaiken kiertävän tuen.Viisumikäsittelyn, majoitusjärjestelyjen ja valintapalvelujen lisäksi yhä useammat korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat myös rikkaita ja värikkäitä palveluita, kuten työllisyysohjeita, psykologista neuvontaa ja yhteisötoimintaa.
Australian Monte -yliopiston yliopistoista vastaava henkilö esitteli: ”Koulussa on Monsesin ammatillinen ohjauskeskus tarjota opiskelijoille kattava ammatillinen ohjaus ja resurssit ammatillisesta suunnittelusta, jatkaa kirjoittamista haastatteluvalmisteiden valmisteluun. Avoimet työtaidon kurssit , tarjoa yksi -yksi -konsultointipalvelut, ja monet opiskelijat löytävät ihanteellisen työn keskuksen kautta. ”
Lisäksi Montanosin yliopisto on erittäin huolissaan opiskelijoiden terveydestä ja turvallisuudesta.”Koulu tarjoaa rokotteen rokotuspalveluita kansainvälisille opiskelijoille ja on myös perustanut erityisosastoja, jotka tarjoavat alle 18 -vuotiaita opiskelijoita.” -Turvallisuuspartiot, turvallinen saattaja ja yöturvallisuus yöllä.
Monet opiskelijat ja vanhemmat ovat erittäin kiinnostuneita luokan ulkopuolisesta toiminnasta ulkomaille opiskelua varten.He sanoivat, että osallistuminen erityyppisiin kulttuurivaihtotoimiin, yhteisöjärjestöihin jne. Voi saada rikkaan kokemuksen ja kasvun hyöty.
Bassta -yliopisto, Yhdistynyt kuningaskunta on julkisen taiteen yliopisto, ja koulu on suorittanut monia luokan ulkopuolisia aktiviteetteja opiskelijoille.Koulusta vastaavan henkilön mukaan Basstarin yliopiston ylioppilaskunnan jäseneksi tultuaan opiskelijat voivat osallistua erilaisiin puolueiden toimintoihin, vapaaehtoispalveluihin ja hyväntekeväisyystoimintaan.Koulu järjestää myös eurooppalaisen matkan laajentaa oppilaiden visiota ja auttaa kaikkia saamaan opiskelua ulkomaille.
Yhdysvaltojen St. Louisin yliopisto työskenteli myös ahkerasti yhteisötoiminnassa.Tällä hetkellä koulussa on yli 200 koulua, joista opiskelijat voivat valita, mukaan lukien ”Small College Kitchen”, ”Kansainvälinen opiskelijaliitto” ja ”Kreikan elämä”.”Osallistumalla erilaisiin luokan ulkopuolisiin aktiviteetteihin opiskelijat voivat kokea monikulttuurisuuden ja parantaa heidän onnellisuuttaan ulkomailla opiskelun aikana.”(People’s Daily Overseas Edition Zhen Wen Zhou Yanyun)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author