Suorita kenttämaraton, matkusta "Zhongzhou kahdeksan maisemaa", nauti oranssista merimaisemista, uskollinen ja oranssi kulttuurimatkailu kuukausittainen tapahtuma alkaa huomenna

Toimittaja oppi 19. huhtikuuta kunnanhallituksen lehdistötoimiston lehdistötilaisuudesta, että Zhongxian aloittaa ”Chongqing · Zhongxian viidennen Zhonghe -kulttuurimatkailun kuukauden” 21. huhtikuuta 21. huhtikuuta. Kahdeksan luonnonkaunispistettä ”Tour, Chongqing Kolme rotujen Citrus Trading Center avattiin ja sitrushedelmäteollisuuden korkealaatuiset kehitysfoorumit ja monet muut toiminnot.
Raporttien mukaan seuraavat kolme uskollisen oranssin kulttuurimatkailun ominaisuutta kuukausittain:
Ensimmäinen on aktiivisuuden pitkä.Tämän vuoden uskollisuus oranssi kulttuurimatkailukuukausi kesti 21. huhtikuuta – 20. toukokuuta ja kuukausi, paikka, jossa isännöinti pidettiin kaupungeissa ja maaseutualueilla, heijastavat enemmän kaupunkien ja maaseutualueiden integraatiota ja kehitystä sekä auttamaan maaseudun nuorentamista ja kaupunkialueita parannus.
Toinen on, että matkailukokemus on monipuolisempi.Tänä vuonna Zhong Orange -kulttuurimatkailun kuukaudessa on 10 ala -aktiviteettia, kuten ”Orange Label Cup” syvän integroitumisen kolmen rotkan oranssi kaupunkialue · Maaseudun maratonin toteuttamiseen uskollisen oranssin poiminnan, Citrus Gourmet -karnevaalin ja muiden aktiviteettien suorittamiseksi, maksa, maksa, maksa, maksa, maksa, maksa, maksa Lisää huomiota turistien osallistumisen ja kokemuksen tunteeseen.
Kolmanneksi teollisuusintegraatio on innovatiivisempaa.Isännöimällä Chongqingin kolmen rotkon Citrus Trading Centerin avaaminen, sitrushedelmäteollisuuden korkealaatuisen kehitysfoorumin toiminnan jne., Edistävät matkailun ja kulttuurin, urheilun, maatalouden, liiketoiminnan ja muiden toimialojen syvää integraatiota ja edistävät parannusta ja kehitystä uskollisesta oranssista teollisuusketjusta.
Sitrushedelmien alue Zhongxian Countyssa saavutti 365 000 MU: ta, ja sen tuotanto saavutti 450 000 tonnia.Tämän vuoden Zhonghe -kulttuurimatkailukuukausi järjestää myös Chongqingin kolmen rotkon Citrus -kauppakeskuksen avaaminen. , rahoitus ja rahoitus.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author