Kaksitoista päivää matkustaa Damei Xinjiangissa vuonna 2024, ensimmäinen "Tianshan" -luettelo "Tianshanista"

2 min read
People’s Daily Urumqi, 9. toukokuuta (toimittaja Han Ting) klo 21:18 8. toukokuuta, Y915 -matkustajajuna purjehti hitaasti Urumqin asemalta. .
Vuonna 2024 ensimmäinen ”Tianshan” -turisti sijoittuu.Kuva Zou Yan
On selvää, että tämä matkalista alkaa Urumqista. Flame Mountain ja Tianshan Grand Canyon.
Turistien matkakokemuksen jatkuvasti parantamiseksi korkealaatuisen tyypillinen turisti erityinen turisti erityinen turisti erityinen turisti -erityinen turisti -erikoismatkailuauto, monitoiminnalliset vapaa -ajan autot sekä vapaa -ajan alueen, lasten viihdealueen, Kangyangin hieronta -alueen ja Riippumattomia laatikoita on saatavana. Vierailijat pääsevät autosta vierailemaan luonnonkauniissa paikoissa, ja voit nauttia mukavasta kokemuksesta.Lisäksi tämä matkustuslinja, joka on varustettu kolmella matkustajakuljettajilla, jotka ovat korkean jakamisen vaunua, pehmeävarausta ja kovia nukkujavaunuja. Vahva kulttuurinen ilmapiiri heti kun he pääsevät autoon.
”Vuoden kuluttua operaatiosta kuunnellemme täysin turistien neuvoja, optimoimme edelleen Tianshanin matkasuunnitelmaa”.
Ensimmäinen ”Tianshan” -matkailija vuonna 2024.Xinjiang Railway Photo Conference
Korkean laatuisen ominaismatkailuluettelo ”Istuen junassa vierailemaan Xinjiang · Tianshan” on toinen turistikierrilinja, jonka Xinjiangin rautatieosasto luo ”Kashgarin” ja ”Aksu” jälkeen.Kiinan keskuspankin viime vuoden 1. toukokuuta lähtien monet turistit kotona ja ulkomailla ovat houkutelleet monia turisteja kotona ja ulkomailla korkean laatuisen matkakokemuksen ja kustannustehokkaan eduilla.
Zhejiangin turisti herra Wang sanoi: ”Xinjiang on liian iso, ja siellä on monia hyvännäköisiä paikkoja. Voin mennä useisiin paikkoihin tämän linja -auton ottamiseksi, mikä on enemmän huolestuttavaa. myöhemmin matka. ”
Vierailijat ottavat ensimmäisen ”Tianshan” -matkailulinjan vuonna 2024.Xinjiang Railway Photo Conference
Vuonna 2024 ensimmäinen ”Tianshan” -turisti sijoittuu.Xinjiang Railway Photo Conference
Ymmärretään, että tänä vuonna Xinjiangin rautatieosasto aikoo käynnistää 106 matkailukorkeaa.Heidän joukossaan on suunniteltu korkealaatuisen tyypillisen turisluettelon ”Istuen junakierroksella xinjiang · tianshan”.Viime vuosina Xinjiangin rautatieosasto on jatkanut syventämistä ”matkustamiseen Xinjiang -matkailumerkkiin” ja rakentaa rivin junia Tianshanin pohjoiseen ja etelään liikkuvaksi näyttelyhalliksi edistääkseen kulttuurimatkailun integraatiota, auttaen Xinjiangin korkeita -laatu kehitys.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author