Kolme 1. toukokuuta matkailua koskevaa suuntausta: County Tourism College -opiskelijat kaatavat vihreää matkaa

Kierrä ympäristöä Qingming -festivaaliloman, pitkän aitan matkan aikana toukokuun päivän lomalla, ja kiinalaiset järjestivät kaksi lomaa selvästi.Online -matkustusalustojen varauksen näkökulmasta tämän vuoden ”toukokuun 1.” matkailun suosio on lisääntynyt tasaisesti viime vuoden perusteella, ja lähtevän matkailun ja pääsymatkan tilausten kasvu on tullut selvemmäksi. Tulee päähenkilöksi, ja kotimaisten pitkien jaiden matkustusmääräykset vastaavat suhteellista.Nykyisen varaustilanteen perusteella Xi’anin suosio on edelleen sama, ei vain luetellaan suosiokaupunki 51. sijalla, vaan myös tarttunut nuorten sydämiin.

Trendi 1: County Tourismista tulee suosittu

CTRIP -tietojen mukaan yleisen varaustilanteen näkökulmasta Peking, Shanghaai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou ja Changsha ovat kymmenen suositun turistikeskeeseen toukokuun loman aikana.Xi’an jatkoi seitsemäntenä maassa, ja Xi’an -turistien suositut kohteet olivat Chongqing, Chengdu, Peking, Wuhan ja Shangha.

Lähtevän matkan suhteen Xi’anissa sijaitsevan lähtevän matkailun lukumäärä toukokuunpäivänä kasvoi 141 prosentilla vuodessa. , ja Vietnam ovat suosittuja lähteviä maita.

Tianshui, Zibo, Yantai, Xuzhou, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Huangshan ja muut kaupungit ovat tulleet nopeimmista kaupungeista nykypäivän loma -hotellin varauskunnassa.”Semporna Naiipin” Weihai, ”Kaakkois -Aasia Hirai” Xishuangbanna ja muut CTRIP: n paikat CTRIP: ssä ovat myös lisääntyneet merkittävästi.

Neljä linja- ja alapuolella kaupunkeja, etenkin läänin (läänin ja läänin kaupunkien) matkailumarkkinoita, ovat lisääntyneet huomattavasti, ja ne ovat tuoneet uusia lisäyksiä.Tiedot osoittavat, että tilaustilaus läänimarkkinoiden hotellissa toukokuun päivän lomalla kasvoi 68%vuodessa ja lipputilaukset luonnonkauniissa paikoissa kasvoi 151%vuodessa ja kasvunopeus oli korkeampi kuin korkeampi kuin Kansalliset markkinat.Dunhuang Gansussa, Pingtanissa, Fujianissa, Yangshuo, Guangxi, Anji, Zhejiang, Wuyuan, Jiangxi, Chun’an, Zhejiang, Zhengding, Hebei, Yunnan Jinghong, Zhejiang Deqing ja Shangri -La.

Trend 2: Opiskelijat matkustavat keskenään

Opiskelijoiden (18–22-vuotiaiden) edustamista nuorista turisteista tuli elintärkeä armeija matkailumarkkinoilla. Online -julkkismatkailukaupunki koulun opiskelijat ovat välttämättömiä.

Tämän vuoden 1. toukokuuta pidetyn loman aikana yliopisto -opiskelijaryhmä oli edelleen aktiivinen 00 -luvun jälkeen.Ryhmän kiinnostuneen turistikohde on Chongqing, Shanghai, Wuhan, Peking, Nanjing, Tianjin, Xi’an, Changsha, Changsha, Chengdu, Qingdao.Matkustat kämppiksten kanssa ja matkustavat yhdessä, mene paikallisiin makuihin, lyöntikortteihin ja käyvät museoissa tullaksesi suosikki tapa korkeakouluopiskelijoille.

90 -luvun ja post -80 -luvun jälkeen matkailutilausten osuus oli 58%.High Festivaali ja konsertit yhdessä; Tilausjärjestys vuoristoalueilla kasvoi 29 vuoden aikana.

Trend III: Vihreä matka on suosittu

Tänä vuonna toukokuun loma -lomalla merkittävä muutos oli vihreää ja ympäristöystävällistä matkustajaa kasvaa nopeasti.Hotellin varaustietojen perusteella alhaisen hiilihotellien järjestys kasvoi 51%vuoden vuodessa, joista post -90 -luvun tilaus kasvoi 77%.Omien pesutuotteiden tuomisesta on tullut uusi muoti. Keräkäyttöisten muovituotteiden vähentämisessä se takaa myös mukavuuden ja mielenrauhan.

Matalan hiiliautojen valinta -UP ja paikalliset johtajat kasvoivat 24 prosentilla vuodessa, joista uusien energiatilausten osuus oli lähes 90 prosenttia.Suositun alhaisen hiilten matkan syyt osoittavat myös kulutuskonseptin muutokset. Verrattuna alhaisen hiilihotellien toimintakustannukset ovat vähentyneet, ja markkinoiden myyntihinta on suhteellisen alhainen.Kiinalainen liiketoiminta päivittäin Dafeng -toimittaja Lu Jie

Joitakin luonnonkauniita paikkoja ”1. toukokuuta” -tapaaminen lippujen tarttumiseen

Luonnonkaunevan alueen turvallisuus- ja järjestäytyneiden matkailuympäristöjen varmistamiseksi erilaiset luonnonkaunispaikat ovat ottaneet käyttöön toimenpiteitä, kuten ”rajoitettu, nimitys ja huippujen”.Olemme selvittäneet useita vaikeimpia luonnonkauniita paikkoja tapaamisstrategioiden laatimiseksi sinulle.

■ Shaanxin historiamuseo

7 päivää etukäteen Shaanxin historiamuseon lomien aikana (mukaan lukien sama päivä).预约 系统 每 天 10 点 、 11 点 、 18 点 、 19 点整点 放票; 如果 10 点 没有 抢到 票 , 显示 显示 已 约满 约满 约满 , 仅 表明 已经 没 票 , , 11 点 、 18 点 、 、 Klo 19 liput julkaistaan ​​vuorostaan, ja voit jatkaa tapaamisen tekemistä.Nimityskanava on Shaanxin historiamuseon virallinen verkkosivusto ja ”Shaanxin historiamuseon” WeChat -julkinen tili.

■ Keisari Qin Shi Mausoleum Museum

Keisari Qin Shin mausoleum -museon liput on hyväksytty verkossa, ja voit tehdä tapaamisen ostaa 8 päivää etukäteen (mukaan lukien päivä).Lippuja toukokuun lomalle on ollut myynnissä, ja todelliset name -nimitykset ovat toteutettuja. Tilaa liput.

Nimitysmenetelmä: Kirjaudu sisään keisari Qin Shi Mausoleum -museon viralliseen verkkosivustoon tai tapaa WeChatin julkisen tilin WeChat -julkisen tiin ”keisari Qin Shi -keisarin mausoleum” ja ”Terracotta Warriors -lippujen lippujen verkossa”.

■ Keltainen joki Hugou -vesiputous

Yellow River Hukou -vesiputousmatkailualue (Shaanxi Side) toteuttaa todellisen nimen nimityksen lippujen ostamiseksi 1. toukokuuta-5. toukokuuta.Päivän enimmäismäärä on rajoitettu 30 000: een, ja lippujen myynti pysäytetään heti, kun turistien yläraja saavutetaan.Liput hyväksytään reaalisesti, ja turistien on tehtävä tapaaminen lippujen ostamiseen WeChatin julkisella tilillä ”Putu-joen vesiputousalueelta” 1-5 päivää etukäteen. päivittäin.

You May Also Like

More From Author