Zhuzhou City Education and Science Institute: Visuaalisen ohjauksen opettaminen edistää pitkän aikavälin varastointia ja purjehdusta

3 min read
Punainen nettomomentti uutiset 8. toukokuuta uutiset(Kirjeenvaihtaja Liu Qinbei) Zhuzhoun kaupungin koulutus- ja tieteiden instituutti 8. toukokuuta vuodelta 2024 valmistui tutkinnon suorittamisesta.Kokouskokoukseen osallistui kurinalaisuusasiantuntijat, varapuheenjohtajat ja Zhuzhoun koulutusakatemian luokkahuoneiden opettajat.
Kokouspaikka.
Alkukesällä toivotimme vieraat tervetulleiksi ja kukat olivat täynnä kukkia.Zhuzhou Cityn seitsemännen keskiasteen puolueen sihteeri Liu Wangou laajensi lämpimää tervetuloa asiantuntijaryhmään, opettajiin ja tutkijoille ja opettajiin eri piireillä.Hän sanoi, että ohjaustyö edistää koulua hallinnan paremmin optimoimiseksi, opettajien ohjaamiseksi muuttamaan opetuskonsepteja kokonaan, luomaan korkealaatuisia, tehokkaita ja syviä luokkahuoneita ja parantamaan koulutuksen ja opetuksen laatua ja tasoa.Zhuzhou Seitsemäs lukio käyttää tämän opetusnäkymän tilaisuutta tilaisuutena selvittää ja toteuttaa erilaisia ​​ohjeita, käyttää katseluohjeita, hyödyntää potentiaalia, vahvistaa hallintaprosessin hallintaa, Innovaatio -luokkahuoneen opetusmallia ja edistää laatua Kouluopetus uudelle tasolle.
Zhuzhoun koulutusakatemian varapuheenjohtaja Wang Xun kertoi, että ohjaustyö ei ole vain koulun koulutuksen ja opetustyön kehottaminen ja tarkastus, vaan myös huomauttaa koulun seuraavan työvaiheen suunnasta, auttamaan opettajia syventämään Uudet opetussuunnitelman standardit ja uudet opetussuunnitelmauudistukset Uuden keskiasteen pääsykokeen ymmärtäminen parantaa luottamusta valmisteluun.Opettajien tulisi opettaa standardien mukaisesti, keskittyä opetuskokeisiin, päivittää luokkahuonekonsepteja ja täyttää uuden keskiasteen pääsykokeen vaatimukset.
Toisessa ja kolmannessa oppitunnissa asiantuntijat, opettajat ja tutkijat sekä visuaalisen oppaan ryhmän opettajat menivät syvälle luokkahuoneeseen, tarkkaan pulssiin, nolla etäisyyteen ja monimuotoiseen käsitys koulun valmistumisen luokan luokkahuoneen opetuksesta.Asiantuntijoilla on erittäin tunnustettu opettajien käsitys ”uusista opetussuunnitelman standardeista, uusista käsitteistä”, yksikkökoulutustapausten soveltamisesta ja yksikköopetuksen suunnittelusta.Luokkahuoneessa opettajat ovat selventäneet oppilaiden oppimistavoitteita, luomalla todellisia tilanteita ja arvioineet oppimistehtäviä, opastaneet opiskelijoita hallitsemaan lakia ja koulun pohdinnan jälkeen, niin että luokkahuoneen oppiminen on totta ja tehokasta ja kukkia on saatavana.Visuaalisen opasryhmän eri tieteenalojen asiantuntijat tutkivat huolellisesti koulun opetusrutiinin hallintaa sekä kurinpito- ja tutkimustyötä ja ymmärsivät täysin kaikkien arvosanojen akateemisen ja opetuksen edistymisen.
Arvioinnin ja vaihdon aikana eri tieteenalojen ja opettajien asiantuntijat ja opettajat suorittivat face -face -vaihtoja. Ja esittelee ehdotuksia. Koulun tarkistusstrategiaan asiantuntijaryhmä noudattaa post -aseman jälkeistä vaihetta. Oppitunti päivittäisiin oppitunteihin, kerro uusien kurssien ja uusien kurssien kehittämiselle ja seuraa, miten kurssin tavoitteet toteuttaa, kuinka kaivaa tekstiaineistot, kuinka rakentaa korkean tehokkuuden luokkahuoneet jne. Ongelma asettaa ohjaavat mielipiteet ja antaa opettajille .
Kunnan koulutusakatemian visuaalinen ohjaustyö on selkeä ongelma, joka osoittaa suunta- ja vaikutusmahdollisuuksien laadun vuoden 2024 keskikoulun pääsykokeessa kaupungin seitsemännessä lukiossa.Kaupungin seitsemäs lukio ymmärtää tunnollisesti opetuksen ja tutkijoiden ja asiantuntijoiden mielipiteet ja ehdotukset, kääntyy köyteen viimeisen sprinttivaiheessa ja pyrkii työskentelemään kovasti.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author