Tehtävä auttoi Yun Sizhixue -tapahtumaa Chongqing -laitteiden näyttelyssä, ja tiede ja tekniikka mahdollisti koulutuksen tehdä koulutusta tehokkaammaksi

5 min read

Chongqing Education Commission, Chongqing Education Commission, Chongqing Liangjiangin uuden piirin hallintokomitean ja Chongqing Yubein kansanhallinnon 83. huhtikuuta.Näyttely kestää kolme päivää. Keskittyminen ”digitaalisen vaikutusmahdollisuuksien koulutus ja innovaatio johtaa tulevaisuutta”, teollisuuden eliittivaihto ja kokemus ja käytännön kokemus yhdistetään keskustelemaan koulutuksen digitaalisen muutoksen kehityspolusta ja leikkureiden trendistä. ja koulutusinnovaatio.

Yun Sizhi, koulutuksen digitaalinen kattava palveluntarjoaja toiminnasta, on esiintynyt tässä nykyisessä laitteenäyttelyssä, jossa on korkealaatuisia tehtäviä, koulun ja älykkäiden urheilutuotteiden jälkeen, mikä osoittaa yleisölle tieteellisen ja teknisen voimaannuttamisen koulutuksen viehätysvoiman.

Teknologia auttaa tarkkaa opetusta ja henkilökohtaista oppimista

Koulukoulutuksen keskeisenä kohtauksena, kotitehtävät, mittausvälineeksi tuhannesta ihmisestä tuhansiin ihmisiin, tiedonkorvauksista lukutaitojen parantamiseen, kuinka auttaa opiskelijoita vähentämään akateemista taakkaa, parantavat oppimisen tehokkuutta, parantavat kurinalaisuutta ja sallimaan Opettajat valitaan kotitehtävissä, jotka sopivat massiivisiin opetusresursseihin, jolloin opiskelijat voivat vapauttaa meren taktiikasta.Keinotekoisen älykkyyden ja muiden tekniikoiden käyttö perinteisten toimintojen digitalisoimiseksi on tärkeä osa koulutuksen digitaalisen muutoksen edistämistä.

Yun Sizhi, joka luottaa alan johtavaan tekoälyyn, isoihin tietoihin ja muihin tekniikoihin, yli miljardin korkealaatuisen kysymyksen pankkien, video selityksen ja muiden sisältöresurssien, korkean tarkkuuden toimintakysymyksestä, pankkien toimitus, korkealaatuinen toimintasuunnittelu, moni -ad. Akateeminen keräys, monimuotoiset akateemiset olosuhteet Palaute palautetta annetaan vastaus moni -Character -oppimisen soveltamiseen.

Tehtävän suunnittelussa Yun Sizhiä ohjataan opetustavoitteisiin, jotka luottavat yli miljardin teollisuuden suurimpiin kysymyspankkien resursseihin, se on valinnut 13 miljoonaa kattamaan Fine -standardinkysymyspankin koko -disciplinary -osion tarjoamiseksi opettajien kanssa tarjotakseen opettajille mukana Korkean tarkistuslähteet.Samanaikaisesti kehitetään ”korkealaatuisen toiminnan laadun arviointijärjestelmä”, ja operaation laadun arviointi suoritetaan operaation toiminnan mittojen perusteella, tavoitteen johdonmukaisuuden sopeutumiskyky, vaikeuden vaikeudet ja Rakenteellinen rationaalisuus, joka auttaa opettajia toteuttamaan kerrostettua, joustavaa ja henkilökohtaista toimintaa.

Oppimisolosuhteiden osassa Yun Sizhiä käytetään muuttamatta opettajan korjauksen tapoja, leikkuuteknologiat, kuten OCR -tunnistus, kuvantunnistus ja AI Näytöt, mobiililaitteet jne. Kerää koko kohtauksen päätteet koko kohtauksen toteuttamiseksi suuren asteikon, normalisoinnin, korkean tarkkuuden, ilman havaintoa eikä taakkaa kerätä tietoja opiskelijoiden kotitehtävien ja opettajien korjaustiedoista.

Päivittäisten käyttötietojen, luokkahuonetietojen ja tutkimustietojen yhdistäminen sekä opiskelijoiden oppimistilanteen arviointi on yksi Yun Sizhi -tuotteiden kohokohdista.Ylimääräiset opettajat perustuvat tarkkuusopetukseen ja tarjoavat samalla luokan ja luokan akateemisen rakkauden moniulotteisen analyysin, tarjoamalla johtajille kattavia tietoraportteja ja auttavat saavuttamaan alueellisen koulutuksen hallinnan digitalisoinnin.

Koska Yun Sizhi käynnisti korkealaatuisen operaatioratkaisun vuonna 2021, ottamalla käyttöön leikkausrungotekniikat, kuten tekoäly, kunkin toimintasivun tunnistaminen ja korjaus voidaan suorittaa yhden sekunnin kuluessa.

Rakenna uusi ekologia luokkapalvelun jälkeen

Yun Sizhin jälkeisen koulun jälkeisen koulun jälkipalvelu noudattaa korkeakoulun tarjontaa edelleen koulun palvelun jälkeen ja toteuttaa digitaalisen vaikutusmahdollisuuksien lisäämisen jälkeen -koulun jälkeen, harjoittaa viisi koulutusta ja pidä operaatiota, Yun Sizhin jälki -koulujen palvelu noudattaa alkuperäistä tarkoitusta, harjoittaa viisi koulutusta ja pidä operaatiota. ja käyttää jatkuvasti uusia ideoita, uusia tekniikoita ja menetelmiä luomisen luomiseksi Erinomaiset kurssit auttavat digitaalista päivitystä koulun jälkeen koulun jälkeen.

Yunsi Zhi: n jälkeisen digitaalisen alustan johtavana älykkään koulutuspalveluntarjoajana Kiinassa on perustanut seitsemän liiketoimintahakemus satamaa (koulutustoimisto, koulut, luokka, opettajat, luokka, vanhemmat, laitokset ja laitokset) ratkaistakseen jälkikoulun jälkeen Palveluprosessi, koko kohtauksen johdon optimointi voi tarjota rikkaan opetussuunnitelman sisältöä opettajille ja opiskelijoille, edistää kodin koulutuksen yhteistyön osuuskuntaa ja parantaa koulun jälkeisen palvelun tehokkuuden tehokkuutta.

Opetussuunnitelman kannalta Yunsi -palvelu tarjoaa yli 200 korkealaatuista kurssia luokan jälkeen, kattaa erikoiskurssit, lukutaito, yhteisökurssit jne., Ja ratkaisee ristiriidan lähteen laajan opetussuunnitelman ja henkilökohtaisten tarpeiden välillä.Samaan aikaan vastauksena nykyiseen tilanteeseen, jossa joillakin kouluilla on heikkoja opettajia ja oppituntien taakkaa, Yun Sizhi tarjoaa standardoituja opettajien koulutustyökalupaketteja yhdistettynä kahden opettajan yhteistyöhön perustuvaan opetusmalliin, joka vähentää huomattavasti toteutuksen kynnysarvoa koulun jälkeen koulun jälkeen auttaa opettajien ”luokkia” ”hyvään luokkaan”.

Tähän asti Yunsi -koulun jälkeen on muodostunut kypsä, täydellinen, nopea ja turvallinen ja vakaa ratkaisu, joka auttaa koulun digitalisointia kattavasti koulun palvelun jälkeen.

Urheilulaisille edistä opiskelijoiden kattavaa kehitystä

Perinteisellä urheilunopetuksella puuttuu kohdennettu opas, ja opettajien ”Whistle+Standwatch” -opetusmenetelmiä on vaikea täyttää urheilun tarkkuusopetuksen vaatimuksia.Yun Sizhin näyttelyalueella voidaan nähdä älykkäisiin kameroihin, älykkäisiin pueisiin laitteisiin ja älykkäisiin fyysisiin testausterminaaleihin, se on luonut täydet kohtausratkaisut, jotka kattavat kansalliset fyysiset testaukset, luokkahuoneen opetuksen, koulun harjoituksen jälkeen, perheen kotitehtävät, akateemisen diagnoosin jälkeen ja koulutuspäätöksen tekeminen.

Nämä älykkäät laitteet voivat kerätä, analysoida ja arvioida opiskelijoiden liikeprosessin tietoja. Opettajat voivat ohjata tarkasti kunkin opiskelijan liikkeen asennon ja liikkeet ja luoda moniulotteisia ja moniulotteisia urheilutietoraportteja, kuten yksilöt ja luokka.

Näiden tietojen perusteella opettajat voivat täysin ymmärtää luokan yleisen liikkeen ja optimoida opetuksen ja tutkimuksen järjestelyn.Järjestelmä kuvaa kunkin opiskelijan fyysistä terveyttä tietotekniikan keräämisen perusteella, jotta opettajat voivat todella toteuttaa kerroksen tarkan opetuksen ja antaa opiskelijoille henkilökohtaisia ​​ja tarkkoja palautteen ohjausta.

Nykyään Yunsi Smart Sports on käsitellyt useita kohtauksia päivittäisestä opetuksesta, kansallisesta todistuksesta, perheen kotitehtävistä, koulun harjoituksen, akateemisen diagnoosin ja koulutuspäätöksen tekemisen jälkeen.

You May Also Like

More From Author