Uusi lähtevän matkan trendi toukokuun päivän lomalla: matkustaminen ympyrästä riittää

On vielä jonkin aikaa ennen toukokuun päivälomaa, ja monet turistit, jotka aikovat mennä pois maasta, järjestävät matka -aikataulunsa.Turisteille kuinka tehdä tästä lomasta mieleenpainuvampi?On selvästi tärkeää valita huolellisesti ominaiskohteet ja pelattavuus.Toimittaja sai tietää, että toukokuun päiväloman aikana markkinarakoista tuli kohokohta. Kohteen lisäksi, jota kaikki eivät tunne, vaikka se olisi tuttu määränpää, ihmisten on kaivettava joitain markkinarakoja ja mielenkiintoisia tapoja lisätä hauskempaa.
Kapea
Seuraa ”Hua Shao” -ryhmää matkustaaksesi
Koska Saudi -Arabia sisällytettiin virallisesti Kiinan kansalaisen lähtevän joukkueen turistikohteiden luetteloon viime vuoden lopulla, tämä kapealla määränpäähän on herättänyt monien turistien huomion.Suosittu lajike ”Flower and Nuoren Silk Road” asetti ensimmäisen määränpään Saudi -Arabiaan ja työnsi tämän salaperäisen määränpään yleisölle.”Kukka Shao” -rykmentin kohde on El Ora Saudi -Arabiassa, joka sijaitsee Saudi -Arabian luoteisosassa, ja tuhansien vuosien ajan pitkä historia ja valoisa sivilisaatio.Rehevä laakso ja keidas, kohoavat hiekkakivenvuoret sekä tuhansia vuosia olleet historialliset ja kulttuuriset kohteet ovat olleet kunniaa.
Yksi El Oran kuuluisista maamerkeistä, Hergra, on ensimmäinen Saudi -Arabian kulttuuripaikka, joka sisältyy UNESCO: n maailman kulttuuriperintöluetteloon.Tässä kaupungissa on toistaiseksi säilytetty yli sata hautaa, ja julkisivun ympäröimät hiekkakiven kaiverrukset ovat vielä pitkään uusia.El Ola: lla on myös monia kiehtovia historiallisia ja kulttuuriperintöjä, mukaan lukien muinainen Dan Dan, joka on Danin pääkaupunki ja Lahaanin valtakunta. Eri kielten kirjoitukset ja labyrintti -kaltainen keisari, joka koostuu talosta, joka voidaan jäljittää 1200 -luvulle ja yli 900 mutatiiliä rakentamaan taloon ja niin edelleen.
”Flower Shao” -ryhmän jälkeen on myös monia uusia kokemuksia.Maailman suurin peilirakennus, Malan Concert Hall, houkutteli ”kukka” -ryhmän erilaisia ​​muotoja. Maailman levy, peili heijastaa Aisa -kanjonia, joka on erittäin viileä ja voi usein nauttia maailmanluokan lavaesityksistä konserttisalissa.Luonnollisesti muodostettu Elefant -kallio on yksi paikallisista edustajista.Ympäröivän uppoava sohva on suosittu leirintäalue.Jos haluat pelata jännittävämpää, voit kokea Saudi -Arabian pisin ja nopein korkea -arvoinen vetoketju, joka vie sinut El Oran laakson läpi ja tarkastella upeaa hiekkakivimaisemaa matkan varrella. saman tähden.
Kapea
Mene Bhutaniin kokemaan uutta retkeilylinjaa
Tämän vuoden jälkeen Bhutan keskittyy viisumiprosessin yksinkertaistamiseen, alensi kestävän kehityksen maksun 100 dollariin ja lisääntyneiden lentovalintojen parantamiseksi edelleen matkailijoiden matkustamisen mukavuuden parantamiseksi.Heidän joukossaan viisumin mukavuutta on parannettu edelleen.Yleensä, kun viisumihakemus on jätetty, se käsitellään 5 työpäivän kuluessa.Hakijat voivat hakea yksilöitä tai avustaa viisumia matkatoimistojen ja hotellien kautta.Lisäksi Bhutanin kaksi lentoyhtiötä, mukaan lukien Royal Airlines ja Bhutan Airlines, ovat laajentaneet lentovalinnan laajuutta ja avasivat yhteyden Intiaan, Singaporeen, Thaimaan, Nepaliin ja Bangladeshiin Bhutan Palon kansainväliseen lentokentän suoriin lentoihin tai kuljetuslentoihin ovat lisänneet Mukavuus mennä Bhutanin valtakuntaan.
Toukokuussa Himalajan itäpuolella oleva Azalea oli avoinna, ilmasto oli lämmittävä ja taivas oli hieno.
ÄskettäinenKahden päivän retkeilykokemus on noin 25 km pitkä.Tämä retkeilylinja on upea metsän, kohoavien vuorten ja rauhallisen järven läpi, ja luonnonmaisema on monipuolinen.Kävelyn aikana ilmestyi villieläinten ja rauhallisten järvien hahmo lisäämällä hiljaista ilmapiiriä, ja he ajoittain he kohtaavat innostuneita paikallisia asukkaita ja tuntevat tämän onnellisen maan elämän.
Kapea
Youou Türkiyen uusi ”Slow City”
Matkustaminen on fyysisen ja henkisen rentouttavan kokemuksen, joten monet turistit odottavat kokeevansa rauhallisen elämän rytmin matkan aikana.Äskettäin kaksi pientä kaupunkia Mustanmeren alueella Länsi -Turkissa -Fan Red Flower City ja Dadidi New liittyivät ”kansainväliseen hitaasti” -verkostoon.Kesäkuusta 2023 lähtien 33 maassa ja alueella jaettiin yhteensä 291 kansainvälistä hidasta kaupunkia ympäri maailmaa.
Türkiyessä 25 kohtaa on liittynyt ”International Slow City” -verkostoon.Yhdessä Fanhonghua Cityn uusissa jäsenissä on lähes kaksi tuhatta perinteistä ja tyypillistä turkkilaista taloa.Täällä perinteisten talojen historia voidaan jäljittää 1800- ja 1800 -luvulle.
Fanhonghua Cityn turkkilainen kahvimuseo on yksi luonnonkaunis paikoista, joita ei pidä hukata. Se näyttää Turkin rikkaan kahvikulttuurin historiaa ja on sisällytetty UNESCO: n aineettomaan kulttuuriperintöluetteloon.Dada tunnetaan alkuperäisestä luonnonmaisemastaan ​​ja turkkilaisista tulleista.Viehättävät tavalliset maisemat ja hyvin säilyneet arkkitehtoniset perinnöt ovat täällä ominaisuuksia.Dadayin jokainen nurkka sai ihmiset näkemään sen, että vilkkaiden puusepän ja häikäisevän paikallisten ruokien koristeltuja hienoja puusepän koristeltuja paikallisia ruokia.Arkkitehtuurisilmien lisäksi Dadidy houkutteli myös monia ulkoilma -harrastajia ja luonnollisia harrastajia.
Kapea
Queenslandin ”parhaan” aarrekohteen löytäminen maailmassa
Australia on tuttu lähtevä turistikohde kiinalaisissa turisteissa, kun taas Queensland, jolla on kauniit maisemat, kuten The Great Barrier Reef ja The Gold Coast, on suositumpi luonnonhaluisten turistien keskuudessa.Palm Bay, jonka on äskettäin arvostettu tunnetut matkalehdet ”maailman paras ranta”, sijaitsee paikassa 20 minuuttia Keynesin pohjoispuolella.Palm Baylla on kaunis rannikkoalue, taiteellinen kahvila ja ainutlaatuinen ylellinen lomakeskus.
Monet ihmiset tulevat Palm Bayssä kokemaan paikallista vesiurheilua, etsimään kilpikonnia Shuangdaon rannalla ja riutalla, hallitsemaan seisovia tekniikoita ja hauskoja seisovana melatauluissa tai snorklausta hiljaisessa kalkkikivi luola luolassa. He ovat kaikki erittäin suosittua vettä Urheilu.Ellis Beach, jonka paikalliset kaltaiset ovat Palm Bayn Treasure Beach. Sunnuntaina iltapäivällä ihmiset voivat myös nauttia suuresta osteriarvikkeesta 1 dollarin rantabaareissa ja grilliravintoloissa, joissa Queenslandin paikallinen käsityöolut kokeavat elämän rauhallisen elämän rytmin.
(Lähde: Guangzhou Daily Reporter Chen Weiwei)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author